Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Yaş kaç musapligamentum inguinale türkcesi. aga agriyo yaniyo, baya bi mahfoldum bir ara. Yürümekte bile zorluk cektim acidan. Berbat birsey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaş kaç musapligamentum inguinale türkcesi. aga agriyo yaniyo, baya bi mahfoldum bir ara. Yürümekte bile zorluk cektim acidan. Berbat birsey
Yaş kaç musap
Renktaş doktor filan mıyız?MCL yırtığı çok büyük sıkıntı değil iç menisküste yırtıkk olmadığı için ameliyat olmaz.
ön çapraz bağ yırtığı gibi ciddi bir durum değil , tedbir olarak kayseri maçında oynatılmaz.
çok zor bir maç olacak hem maicon hem fernando yok.
Çok gençsin niye ameliyat olmuyorsun doktor gerek yok desede o ayakla yaşamak işkence gibi birşey
Renktaş doktor filan mıyız?![]()
Çok gençsin niye ameliyat olmuyorsun doktor gerek yok desede o ayakla yaşamak işkence gibi birşey
Bende sol bileğime darbe aldım 2 aydır çekiyorum yumuşak doku zedelenmesi varmış
Bende oldum korkulacak birşey yok sıkı bir dönem geçiriyorsun o kadar egzersiz olarakkorkuyorum ameliyatlardan ne yalan söylim . Psikolojik birsey galiba bende. Düsünceden bile nefret ediyorum
kayseri deplasmanında ??
Bein 8 hafta yok diyor, felaket oldu eğer doğruysa
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok özel bir hastanede getir götür işlerini yapıyorum ama artık aşina olduk terimlere tabii
iPhone3GS cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
anladım kaba eti zedelenmiş.Zencefil dışında başka bir şey daha katmış olabilir misiniz acaba arkadaşınızın çayına?Gluteus maximusunda doku zedelenmesi oldu bir arkadaşımın.Yarı baygın bir şekilde yatıyordu.Zencefilli limonlu çay yaptım, ellerimle içirdim kendine geldi.
Sizinki gibi olmaz ama bu da Alternatif tıp Melihçim.
MCL yırtığı bu8 haftaya fizik olarak hazir olmaz. En az 3-4 ay sürebiliyor ACL yirtigin rehabilitasyonu diye biliyorum.
Eskisi kadar atletik te olmaz çok geçmis olsun.
MCL yırtığı bu
8 haftaya fizik olarak hazir olmaz. En az 3-4 ay sürebiliyor ACL yirtigin rehabilitasyonu diye biliyorum.
Eskisi kadar atletik te olmaz çok geçmis olsun.