#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Semih Yüksel ile Leo 'yu çok tartıştık burda. Bugünkü gol hakkındaki yorumunu merak ediyorum arkadaşca:)

Franco bir yere gitmez:DAlan olmaz zaten...Aah Sancthis'i arıyorum yahu:)

Semih Yüksel ile Leo 'yu çok tartıştık burda. Bugünkü gol hakkındaki yorumunu merak ediyorum arkadaşca:)

Son saniyede Babam'a dedim ki en son pas verilmesi gereken kişiye yine verdik topu.Youla'ya çarptırdı topu ya!Nonda kalsaydı bu gitseydi Abi bu ne ya?

Sadece Semih Yüksel mi,Özgür Şeneride arıyor gözlerim ama bulamıyorum.Buralardaysanız bir ses verin.Geçen akşam 1 saat tartıştık bu akşam yoksunuz oldu mu şimdi?Süper kaleciymiş te sistem kalecisiymiş te daha neler neler...

Geçen hafta penaltı kurtarmış Morgan.Franco değil penaltı,normal topu zahmet ile çıkarıyor.

Penaltıyla kalsa iyi . Adam coştu lan resmen . Rakip takımın forvetlerine kafayı yedirtiyor adam. Her hafta ayrı bir destan yazıyor. Bu formunu devam ettirirse dünya kupasında kale kesin onun. Buffon yedek kalır.

Artık yedek kalması lazım.En azından ligde..

Ufuk oynamalı bence Franco birkaç maç dinlendirilmeli.

Bu kalecinin ilk gun attigi imza'dan tipinden belliydi zaten boyle olacagi. Kesinlikle Galatasaray'in tarzinda bir kaleci degil. Burdan Simovic'ler , Tafferel'ler gectii bu Leo Franco onlarin tirnagi olamaz. Hic guven vermiyor kusura bakmayin.

golde hic yerinden kipirdamadi, sen kaleci degilmisin Franco niye atlamadin topa ! yerinde durarak tek elle topa mudahale etmeye calisti

nedense hiç güven vemedi bana geldiği günden beri

yan toplarda zaafı var,doğru düzgün aklımızda kalan bir kurtarışı yok şu ana kadar ve panathinaikos maçı dışında iyioynadı diyebileceğimiz maç yok.sistem kalecisi dendi durdu.sistem kalecisi olup da bu kadar gol yiyeceğine ayağı pas yapamayan ama kaleci gibi kaleci olan birini tercih ederim.pancu'yu alalım o zaman kaleye madem sistem kalecisi bu adam.malum pancu orta saha oyuncusu iyi topu oyuna sokar kaleden.nasılsa leo franco kadar da kalecilik yapar heralde fenerbahçe maçında kurtardıklarını gördükten sonra.

en basından berı banada guven vermıyor ama bı gun tuucak dıye beklıyorum.mondi de geldği illk yıl cok elstırılmıstı sonra sampıyonlukta buyuk pay sahıbı olmustu

Bir tane hatalı gol yedi diye kimseyi eleştirmem genel düşüncem aynıdır Leo ile ilgili. Evet alkışlaması hatalıydı. Gerekli uyarıyı Rijkaard maç içinde yaptı.

Yediği gol, umursamazlığı ve hatalarına rağmen 3 puan aldığımıza şükretmemiz lazım.

Geri
Üst Alt