#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Felix kim ya başarıları neymiş, Rijkaard'ın başarılarının yanında?

Yahu şu Ufuk'ta ne buluyorsunuz anlamıyorum. Acaba Ufuk'u savunup Leo'yu yerenler Ufuk'un kaç maçını izlemiş? İzlediğim kadarıyla Ufuk vasat bir kaleci ve bundan öteye gidemez.

Ben 7-8 yaşımdan beri Galatasarayın hazırlık maçları dahil maçlarının büyük çoğunluğunu canlı, O olmasa bile tekrarlarını izledim.. Dolayısıyla Ufukun Galatasarayda çıkardığı maçları da izledim.. Ayrıca ufuk 4-5 sene evvel holosko'nun 2 gol attığı ve manisayla 2-2 berabere kaldığımız maçta beni çok etkilemişti ve o saatten sonra takip ettim sürekli onu.. Ufukun kaç maçını izlemişsin diyorsun; Bu kadarını söylemem yeterli heralde.. O gelecek 10 yılımızın kalecisidir.. Kalite olarak da leo francodan iyi olduğunu düşünüyorum.. Leo Franconun bugüne kadarki performansını gözönüne alırsak..

Ben 7-8 yaşımdan beri Galatasarayın hazırlık maçları dahil maçlarının büyük çoğunluğunu canlı, O olmasa bile tekrarlarını izledim.. Dolayısıyla Ufukun Galatasarayda çıkardığı maçları da izledim.. Ayrıca ufuk 4-5 sene evvel holosko'nun 2 gol attığı ve manisayla 2-2 berabere kaldığımız maçta beni çok etkilemişti ve o saatten sonra takip ettim sürekli onu.. Ufukun kaç maçını izlemişsin diyorsun; Bu kadarını söylemem yeterli heralde.. O gelecek 10 yılımızın kalecisidir.. Kalite olarak da leo francodan iyi olduğunu düşünüyorum.. Leo Franconun bugüne kadarki performansını gözönüne alırsak..

2-2 berabere kaldığımız maçta ne oynamıştı ya demiştim keşke alsak şu adamı diye o maçta. Olağan üstü oynamıştı gerçekten.

Ufuk da Leo Franco'da iyi kaleciler. Ama Leo Franco tecrübesinin verdiği güvenle çok sakin oynuyor. (Her ne kadar Servet aksi için uğraşsada) Aynı özelliği Ufuk da kaparsa tadından yenmez.

Kahvedeki beşiktaşlı "leğen gibi goller yiyon ama bize panter kesiliyon hep"

xmlbaq.png

Golde faul varmış gibi geldi bana. Yanılıyor da olabilirim.

Golde Sivok'a cok iyi asist yapti. :o

Geri
Üst Alt