#25 Leo Franco

Cevap: #25 Leo Franco

Leo'ya saldiran taraftarlar olmus galiba, KanalTürk'de söylediler.

Bu adam kaleci falan degil.Kalede durmuyor surekli 3-4 metre açiliyor.Guven vermiyor

Sezon basindan beri hep böyle güvensizlik veriyordu takima bugünde balon patladi iste.Bu takimin kalecisi degil.Mondi gitti 3 sene olucak halen adam gibi kaleci bulamadik, yönetimede yaziklar olsun...

Taraftar mısınız diye sorunca kızıyorsunuz bide. bizde memnun değiliz ama gidip yönetime laf atmıyoruz, yazıklar olsun demiyoruz.

Eğer o yönetime yazıklar olsun diyorsan Neill'i de alkışlamayacaksın Kewell'ı da. Santos'u da, Elanoyu da.

Ve merak ediyorsan evet, taraftarlığını sorguluyorum.

Mondi geri gelsin :D

Top çok ters bi yerde sekiyor ve kaygan zeminin de etkisi var ama kesinlikle hatası da var..Top 40 metreden geliyor yahu, üstelik o kadar sert de gelmiyor..Yana doğru adım atıp topun üstüne gelmesini sağlayabilirdi..Ama o bekleyip top geldikten sonra yana doğru uçmayı tercih etti..Yazık oldu,tam toparlamaya başlamışken bu gol hiç olmadı..Ama ne olursa olsun maç boyunca yuhlamamamız gerekiyordu..Bu yuhlama Leo'yu bitirmekle kalmıyor işte..Diğer oyuncuların da çekingen oynamasına,sürekli tedirgin olmasına,güven eksikliğine ve bolca baskıya yol açıyor..Özellikle türk oyuncular çok etkileniyor..Topal,Sarp,Barış gibi adamların bu kadar kötü ve özgüven eksikliği olmasının nedenlerinden birisi de bu..

golde orta sahamizin hatasi var,oyunu önde kabul edemiyoruzki, Fenerbahce orta sahasi golde nerde biz nerdeyiz seyredin... hic orta sahada rakibi karsilama durdurma diye birsey yok illaki orta sahayi rahat gecip tehlike yaratmalari lazim!

Bonservissiz oyuncu gördükmü ne olursa olsun almadan duramıyoruz.Bu hastalık oldu bizde.Bazen çok uyum saglayabiliyor bu isim Kewell gibi bazende Leo Franco gibi takımı geriye götürüyor sadece.Kalede eğer yabancı oyuncu olacak ise bu Leo Franco olmamalıydı.Sene başından beri belli idi.Eğer ki biz forvet almak için oyuna orta sahanın tek yabancısı Elano'yu yada gol yollarında etki yaratacak Jo'yu çıkarmak zorunda kalıyorsak son iki maçtır,sebebi Leo Franco'nun yabancı uyruklu olması ve sahada 6 yabancı kuralı.

O yüzden kontenjanı dolduracak bi özelliği yok bu adamın.Sene başında sabredelim dedik,total futbol için önemli ayağına hakim dedik.Ama belli oldu.Gereksiz.

golde orta sahamizin hatasi var,oyunu önde kabul edemiyoruzki, Fenerbahce orta sahasi golde nerde biz nerdeyiz seyredin... hic orta sahada rakibi karsilama durdurma diye birsey yok illaki orta sahayi rahat gecip tehlike yaratmalari lazim!

saat de 51 ile giden topu 40 metreden yersen bu hic de savunmanin sucu degildir !

Artık lanet ediyorum.Kalmadı sabır falan.Neyse fesih ücreti verilsin artık,Ufuk yapsın bu hatayı daha iyi.Lanet ettim artık,yeter...

saat de 51 ile giden topu 40 metreden yersen bu hic de savunmanin sucu degildir !

evet orta saha baskı kurmadı suçlu vs vs ama yenmez golde hakkaten ya.tribünlerde acayip sessizdi arkadaşlar ben kapalı üst tribünde sol taraftaydım kimsenin gıkı çıkmadı paraladım kendimi bir kaç arkadaşla ama bagırmadı kimse deli oldum

ahh béé franco:(( né bu şansızlığımız anlamıyorum yaa ilk maçta 2 hata 2 gol,géçén séné santics,én béğéndiğimiz mondi bilé né gollér yédiii

Şu takıma geldin geleli %100lük bir gol kurtardığını görmedik sen nasıl kalecisin bee birader? Hâlâ Rijkaard sende neden ısrar ediyo anlamak gerçekten güç...

Leo Franco için yabancı kontenjanını harcamaya gerek yok.Gelecek sezon takımda olmaz zaten...

Atletico da 19 yaşındaki de gea kaptı kaleyi bırakmaz gibi,Asenjo yu alsak ne süper olur ama :D

Leo Franco için yabancı kontenjanını harcamaya gerek yok.Gelecek sezon takımda olmaz zaten...

3 yıllık sözleşmesi var o iş yaş gibi bari 11'e alınmasın 3 yıl paramızı yemesine razıyım. Linderoth'da yemedi mi zamanında Franco'da yesin burası hacı bekirin tekkesi zaten.

Şampiyonlukmu istiyorsun madde bir adam gibi kaleciye benzer bir kalecin olacak.Bunun gibi bir ufoyu getirip koyarsan kaleye herşeye hazırlıklı olacaksın.Geçmişi araştırılmadan neden kaleci alındı diye sorulmuş.yav birader araştırma yapmaya ne gerek var.10 sene önce biz mallorcayla oynarken bu adam aha da yine aynı böyle geleni geçeni alan bir kaleciydi.üstüne geçen on senede dahada zayıflamış refleksleri koyun.Ne bekleniyorduki?Ailevi sorunları varmışda şuymuş da buymuşda.Bu adam yüzünden bizim aile huzurumuz kalmadı onu soran yok..Yollansın derhal diyeceğim ama ne fayda yapacağını yaptı artık yaktı Galatasarayı defalarca yaptığı gibi.Tamam üç defa yak ama birde maç kurtar.Oda yok.niye besliyoruzki bu adamı hala?

geldiğinde arjantinli hayrettin dedik yine sözümüzün ardındayız ...

3 yıllık sözleşmesi var o iş yaş gibi bari 11'e alınmasın 3 yıl paramızı yemesine razıyım. Linderoth'da yemedi mi zamanında Franco'da yesin burası hacı bekirin tekkesi zaten.

İsterse 13 yıllık sözleşmesi olsun.Farketmez...

(Linderoth olayı farklı)

Geri
Üst Alt