- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Stopere dünya para gömene kadar kanat alsak hem satması daha kolay olur hem de verim daha çok alırız
Maicon
Marcao
Luyindama
Nelson
Maicon
Marcao
Luyindama
Nelson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
begenmedin bunu. hava hakimiyeti 0. pozison bilgisi 0. neicin 7 milyon verdik buna anlamadim
Hoca birde solda oynatsin Luyindamayi. Nelson'da sagda, yoksa orjinal mevkisini degil futbolu unutacak bu gidisle.Sag stoper oldugu icin solda oynarken rakibin ataklarinda devamli saga dogru gidiyor. Oynadikca daha da iyi olacaktir. Bonservisine cok takilanlar var. 7 milyon euro bana gore de biraz fazla ama bu para sadece potansiyeline verilmis bir para degil. Nordsjaelland alt yapisindan cikmis ve oradan 20 yasinda 3.6 milyon euro karsiliginda Kopenhag’a transfer olmus, genc yasta Danimarka Milli Takimina kadar yukselmis, PL takimlari ile adi anilan ve bir cok scout tarafindan takip edilen bir oyuncuyu oyle 2-3 milyona alamazsin. Bu tarz oyunculari aldiktan sonra tuttugunda ve avrupa maclarinda iyi performans gosterdiginde kar ederek satmak daha kolay oluyor. Ha Nelsson gibi bir stoperi 4-5 milyona alabilirsin tabi ama ustte de belirttigim gibi sadece potansiyel’e verilmis bonservis degil o. Bir cok etken var.
Dünkü maçta kalecilik bir şey yok...Söverdimde kalede el bombası,yanındada yedlin,luyi ve pva gibi atom bombalarıyla oynuyo
Bu kadar bombayla patlamamız kaçınılmaz
Yoo şiddetle karşı çıkıyorumSen gömduysen tamamdır. Istisnasiz bütün transferlere bok attın.
Wellington Alanya dan geldiği icin kucumseniyor gerek sertlik gerek ayak tekniği adam markaji hepsi çok iyi.Wellington ile bjk bu ligde 4 maçtır gol yemiyor oyuncular ile alakalı değil herşey senin bir defansif ofansif planın yok.
KAP'a yapılan böyle bir açıklama yokBerkana cidden 4mü verdik?
yabancı sınırıBerkana cidden 4mü verdik?
Gustavo kardesimizin o fizikle kesici olmasini beklemek sacma umarim Gedsob gibi tempoludurda ordan biseyler yaparSorunumuz defans oyuncularında değil. Takım defansında. Gustavo sağlam çıkmazsa bu yıl böyle nice goller yeriz
Sanki adamın Luyindama'ya düşmanlığı var da ondan kötü oynuyor, umarım düzelir aldığımız oyunculardan en kötü durumda olanı maalesef. Uyum sürecidinden dolayıdır diye düşünmek istiyorum.Ilerleyen haftalarda duzelebilir.Belki dahada iyi olur ama Marcao ile gorelim demek sacma geliyir Marcao zsten asiri formsuz ve Dahada bitik donecek.
Sanki adamın Luyindama'ya düşmanlığı var da ondan kötü oynuyor, umarım düzelir aldığımız oyunculardan en kötü durumda olanı maalesef. Uyum sürecidinden dolayıdır diye düşünmek istiyorum.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama ve Marcao ilk geldiğinde farklarını ortaya koydu takımın oyun sisteminde sıkıntı olduğu bariz ama yeni gelenlerde hep bireysel olarak kendilerini gösterdiler Nellson hariç.nelssonu ben de henüz beğenmedim
ama forumda marcao ve luyindama da 2 senedir baya gömülüyor
o zaman acaba sorun takımın oyununda olabilir mi diye de sormak lazım sanki
bu 3 adam da bu kadar kötü adamlar değiller
necip bile bu kadar gömülmüyorsa sorun başka yerde demektir