#25 Victor Nelsson | Hellas Verona'da Kiralık

Sag stoper oldugu icin solda oynarken rakibin ataklarinda devamli saga dogru gidiyor. Oynadikca daha da iyi olacaktir. Bonservisine cok takilanlar var. 7 milyon euro bana gore de biraz fazla ama bu para sadece potansiyeline verilmis bir para degil. Nordsjaelland alt yapisindan cikmis ve oradan 20 yasinda 3.6 milyon euro karsiliginda Kopenhag’a transfer olmus, genc yasta Danimarka Milli Takimina kadar yukselmis, PL takimlari ile adi anilan ve bir cok scout tarafindan takip edilen bir oyuncuyu oyle 2-3 milyona alamazsin. Bu tarz oyunculari aldiktan sonra tuttugunda ve avrupa maclarinda iyi performans gosterdiginde kar ederek satmak daha kolay oluyor. Ha Nelsson gibi bir stoperi 4-5 milyona alabilirsin tabi ama ustte de belirttigim gibi sadece potansiyel’e verilmis bonservis degil o. Bir cok etken var.

Sag stoper oldugu icin solda oynarken rakibin ataklarinda devamli saga dogru gidiyor. Oynadikca daha da iyi olacaktir. Bonservisine cok takilanlar var. 7 milyon euro bana gore de biraz fazla ama bu para sadece potansiyeline verilmis bir para degil. Nordsjaelland alt yapisindan cikmis ve oradan 20 yasinda 3.6 milyon euro karsiliginda Kopenhag’a transfer olmus, genc yasta Danimarka Milli Takimina kadar yukselmis, PL takimlari ile adi anilan ve bir cok scout tarafindan takip edilen bir oyuncuyu oyle 2-3 milyona alamazsin. Bu tarz oyunculari aldiktan sonra tuttugunda ve avrupa maclarinda iyi performans gosterdiginde kar ederek satmak daha kolay oluyor. Ha Nelsson gibi bir stoperi 4-5 milyona alabilirsin tabi ama ustte de belirttigim gibi sadece potansiyel’e verilmis bonservis degil o. Bir cok etken var.
Hoca birde solda oynatsin Luyindamayi. Nelson'da sagda, yoksa orjinal mevkisini degil futbolu unutacak bu gidisle. :)

Söverdimde kalede el bombası,yanındada yedlin,luyi ve pva gibi atom bombalarıyla oynuyo

Bu kadar bombayla patlamamız kaçınılmaz
Dünkü maçta kalecilik bir şey yok...

Herkes bayılırken bile hazzetmediğim Luyindama, iki tane berbat pası dışında gayet iyiydi, hele birkaç zorlu ikili mücadeleyi faul yapmadan fiziğiyle kazanması, eski günlerini hatırlattı...

Yedlin, golde markete gitmesi dışında tahminimden iyiydi...

Yeni transferler içinde Nelsson ile birlikte şüpheyle yaklaştığım PVA' u ilk defa beğendim, gayretli ve faydalıydı; hep böyle oynasın, benden geçer notu alır...

İlerleyen zamanda uyum sağlayıp formunu yükseltmesini umacağız, o başka. Ancak şu ana kadar oynadığı gibi devam ederse, bunun adı net 'fiyasko' olur. Defans organizasyonu son derece arızalı ve diğer mevkileri keskin bir revizyonla gençleştirilmiş takıma alınacak stoper tecrübeli, hazır, liderlik özelliği yüksek biri olmalıydı...

Sen gömduysen tamamdır. Istisnasiz bütün transferlere bok attın.
Yoo şiddetle karşı çıkıyorum
Boey için ilk maçının ilk devresinde gömdüm adamı ama sonrasında adamın fizik kondisyonuna hayran kaldım ve öt ettin beni helal olsun diye yazdım.
Bu transfer döneminde içime sinmeyen 3 transfer Nelson, v.ahlot, Berkan oldu
3 ü de gayet iyi futbolcular ama kadro mühendisliği ve tam ihtiyaca hasıl adamlar olmadığı için içime sinmedi.
Düşünün v.ahlot yerine saracci tarzı kiralık scout, Berkan yerine elneny tarzı net kaliteli bilindik 6 numara , Nelson yerine ise kontenjan için Kaan yada parayı golcü hücum kanat forvete kaydırıp kiralık tecrübeli stoper...
4 milyon Euro verdiğimiz Berkan 11 başlayınca tamamdır diyemiyorsak 7 milyon Euro verdiğimiz Nelson 11 baslayinca güven vermiyorsa sıkıntı olduğu kesindir zaten.
Olay benim transferlere bok atmam filan değil yani.
Morutan boey cica gayet iyi transferler misal..

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 milyona daha iyi stoper bulunur, çok iyi bir oyuncu gibi gözükmedi. Sene başından beri sağ kanattan açılan ortalarda sola doğru giderken topa yetişememe durumu yaşıyor. Hamleleri de çok net değil. Luyindama ile ikisi hiç iyi bir ikili olmadı.

Ilerleyen haftalarda duzelebilir.Belki dahada iyi olur ama Marcao ile gorelim demek sacma geliyir Marcao zsten asiri formsuz ve Dahada bitik donecek.

Ilerleyen haftalarda duzelebilir.Belki dahada iyi olur ama Marcao ile gorelim demek sacma geliyir Marcao zsten asiri formsuz ve Dahada bitik donecek.
Sanki adamın Luyindama'ya düşmanlığı var da ondan kötü oynuyor, umarım düzelir aldığımız oyunculardan en kötü durumda olanı maalesef. Uyum sürecidinden dolayıdır diye düşünmek istiyorum.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanki adamın Luyindama'ya düşmanlığı var da ondan kötü oynuyor, umarım düzelir aldığımız oyunculardan en kötü durumda olanı maalesef. Uyum sürecidinden dolayıdır diye düşünmek istiyorum.

nelssonu ben de henüz beğenmedim

ama forumda marcao ve luyindama da 2 senedir baya gömülüyor

o zaman acaba sorun takımın oyununda olabilir mi diye de sormak lazım sanki

bu 3 adam da bu kadar kötü adamlar değiller

necip bile bu kadar gömülmüyorsa sorun başka yerde demektir

nelssonu ben de henüz beğenmedim

ama forumda marcao ve luyindama da 2 senedir baya gömülüyor

o zaman acaba sorun takımın oyununda olabilir mi diye de sormak lazım sanki

bu 3 adam da bu kadar kötü adamlar değiller

necip bile bu kadar gömülmüyorsa sorun başka yerde demektir
Luyindama ve Marcao ilk geldiğinde farklarını ortaya koydu takımın oyun sisteminde sıkıntı olduğu bariz ama yeni gelenlerde hep bireysel olarak kendilerini gösterdiler Nellson hariç.

Nelsson, Marcao, Gustavo üçlüsünü birarada bir görmek lazım

ben hala zaman verilmeli tarafındayım. En azından bir sonraki milli araya kadar bekleyip ona göre net fikrimi söyleyeceğim

Geri
Üst Alt