Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
Adam 3 lü savunmada libero oynamak için doğmuş bence. 3 lü savunmaya cuk oturacak bir topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson neden bu kadar gömülüyor anlamıyorum gerçekten, belki de ligdeki tüm stoperler arasında saf defansçılık özelliği, pozisyonu tutma özelliği en öne çıkan stoper Nelsson olabilirAdam 3 lü savunmada libero oynamak için doğmuş bence. 3 lü savunmaya cuk oturacak bir topçu
Ben de tam tersini düşünüyorum. Defansı orta çizgide kuran bir takımda 3'lü hattın sağında ve solunda oynayamaz. Biraz bek çabukluğu istiyor oralar rakibin kanat oyuncularıyla eşleşmek durumunda kaldığın için. Ortada oynayan stoperden ise yanındaki stoperlerin kademelere girip süpürücülük yapması istenir. Bunu da en iyi Nelsson yapar. Milli takımında 3'lüde sol stoper oynuyor evet ama orada tüm takım kompakt ve bizim gibi riskli bir oyun yok.Nelsson’da 3lu’nun ortasinda oynayabilecek temel ozelliklerin hicbiri yok. Teknik ve hiz en onemlileri. 3lude sag stoper olur en fazla. Gerci o bolge icinde Kaan ve Metehan ilk tercihler olur Okan hocanin, ayaklari duzgun oldugu icin.
Bilmiyorum renktaşım ben tam tersini düşünüyorum, senin dediğini şöyle haklı buluyorum savunmayı önde oynamak için evet savunmadaki oyuncunun hızlı ve teknik olması önemli biz bunu dörtlü savunmada Davinson ile oynuyoruz ama şöyle bir sıkıntı var Davinson öyle müthiş pozisyon tutucu bir saf savunmacı değil. Ne oluyor biz önde oynamak için Davinson 'u Torreira 'nın yerine 6 numaraya kadar gönderiyoruz ama orda top Davinson 'u geçtiği zaman Abdülkerim ile ikiye bir oynayan rakip takım hücumlarını izliyoruzNelsson’da 3lu’nun ortasinda oynayabilecek temel ozelliklerin hicbiri yok. Teknik ve hiz en onemlileri. 3lude sag stoper olur en fazla. Gerci o bolge icinde Kaan ve Metehan ilk tercihler olur Okan hocanin, ayaklari duzgun oldugu icin.
ne formu rengim , katranı kaynattık olmadı şeker bundan sonra olup olacağı zifttirSezon bitti hala form tutacak
oynamadan nasıl form tutacak acaba?Sezon bitti hala form tutacak
oynamadan nasıl form tutacak acaba?