26. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Osman Uzdu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yazın son yarışmasıda bu oldu arkadaşlar size tüyo vereyim

Bir gün foruma giriş yaptığında "2050'ye kadar ceza aldınız" gibi bir uyarıyla karşılaşmazsın inşallah.Bilirsin, sisteme karşı gelenler her zaman susturulmuştur baronlar tarafından.:D

dipnot:her kim ki bu mesajı ilk layklar, o benim 1000. laykımı atmış olur.ve inanışa göre bir üyenin bininci laykını atan üye,nin 1000 gün boyunca işleri yolunda gider, yeni kızlarla tanışır.

edit:gelmiş 1000.layk

Yakalandığımız zaman biz (temsili) ...

BkHxlbICAAActRz.jpg:large

Yakalandığımız zaman biz (temsili) ...

BkHxlbICAAActRz.jpg:large

Hiç sanmıyorum Alpay bırakacaklarını.Büyük oynadınız, kaybederseniz de büyük kaybedersiniz.Ama başarılı olmanızı isteyen milyonlarca üye var arkanızda.Hür ve kabul Edilmiş Eurovision lobisi olarak son olaylardan sonra ciddi popülarite kazandınız.

Bir gün foruma giriş yaptığında "2050'ye kadar ceza aldınız" gibi bir uyarıyla karşılaşmazsın inşallah.Bilirsin, sisteme karşı gelenler her zaman susturulmuştur baronlar tarafından.:D

dipnot:her kim ki bu mesajı ilk layklar, o benim 1000. laykımı atmış olur.ve inanışa göre bir üyenin bininci laykını atan üye,nin 1000 gün boyunca işleri yolunda gider, yeni kızlarla tanışır.

edit:gelmiş 1000.layk

biz yanarsak herkez yanar. inanın buna :D

Hiç sanmıyorum Alpay bırakacaklarını.Büyük oynadınız, kaybederseniz de büyük kaybedersiniz.Ama başarılı olmanızı isteyen milyonlarca üye var arkanızda.Hür ve kabul Edilmiş Eurovision lobisi olarak son olaylardan sonra ciddi popülarite kazandınız.

Öyle bir yazmışsın ki kendimi

images

gibi hissettim şu an. :D

Bizi bitirecek tek şey

[attachment=11583:upload_2014-7-7_1-41-16.jpeg]

olur.

Bu arada verdiğim 12-10 puan da iyi incelenmeli.

12 PUAN- HASTA SİEMPRE (CHE)

10 PUAN- ÖZGÜRLÜK- PİLLİ BEBEK

:D

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-7_1-41-16.webp
    upload_2014-7-7_1-41-16.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52
Öyle bir yazmışsın ki kendimi

images

gibi hissettim şu an. :D

Bizi bitirecek tek şey

Ekli dosyayı görüntüle 16107

olur.

Bu arada verdiğim 12-10 puan da iyi incelenmeli.

12 PUAN- HASTA SİEMPRE (CHE)

10 PUAN- ÖZGÜRLÜK- PİLLİ BEBEK

:D

ya Alpay sunları su sekılde yazıyosun paylasıyosun bende tribe giriyorum. emrah ıle pm de oldukca çirkinelştik zaten şimdi farkedıyorum lutfen dur artık

ya Alpay sunları su sekılde yazıyosun paylasıyosun bende tribe giriyorum. emrah ıle pm de oldukca çirkinelştik zaten şimdi farkedıyorum lutfen dur artık

Gaza geldin 2 şampiyonluk geldi işte.

Motivatör gibi oldum senin için bu paylaşımlarımla.

Bana göre hava hoş, yapma de yapmam. :D

Başlığı uplamayaydınız iyiydi. :D

1 puan ile kaybettiğim şampiyonluğun travması depreşti gece gece. :(

Olmasaydı sonumuz böyle...

:( :( :(

Olum yapma sahiden tepresyondayım dünden beri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt