#26 Milot Rashica

Kiralık aldık harika oynuyor
İcardi de öyle
Ama ciddi bonservis ödediğimiz
Oliviera+torreira+yusuf+miço (4 lüsüne 20 milyon euro civarı )tamamdır bu adam diyecek performans göstermediler
Gelecek yaz konu çıktı haftalarca sürer yada bjk veya fb kapar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boey ve Icardiye ne laflar ettim gecmiste. Simdi iyi oynadiklarinda haklarini teslim ediyorum. Yanilabiliriz insaniz sonucta ama kotu oynasin da hakli cikayim zihniyeti cok tehlikeli

Bu arkadasa adama traore transferi yattigi icin neler neler dendi. Bir ton laf edildi. Edenleri hic goruyor musunuz bu baslikta. Futbol hususunda ahkam kesmeye devam edip kafa utulemekten 1 sn geri kalmiyorlar halbuki

Genç Visca demiştim bu adam için. Hiç şaşırtmadı. Kafası daha olgunlaştığında tercihlerini bir tık daha büyütürse daha da başka adam olur

Performansına devam ederse bonservisi için erkenden çalışmalara başlamak lazım.

sürekli faydali işler kovalaması. savunmada maksimum eforla oynaması viscayı anımsatıyor. onun dışında teknik olarak viscadan daha ince bilekli

Boey ve Icardiye ne laflar ettim gecmiste. Simdi iyi oynadiklarinda haklarini teslim ediyorum. Yanilabiliriz insaniz sonucta ama kotu oynasin da hakli cikayim zihniyeti cok tehlikeli

Bu arkadasa adama traore transferi yattigi icin neler neler dendi. Bir ton laf edildi. Edenleri hic goruyor musunuz bu baslikta. Futbol hususunda ahkam kesmeye devam edip kafa utulemekten 1 sn geri kalmiyorlar halbuki

ben yazıyorum hala :asd:

senden referansı aldıktan sonra benim güvenim tamdı kendisine

Geri
Üst Alt