Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Aykut Erçetine teşekkür borçluyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut Erçetine teşekkür borçluyuz
Neyini meselaOyun tarzini biraz Visca'ya benzetiyorum bir nevi Visca'nin 6 yas daha genc versiyonunu bulduk diyebilirim. Bu tarz kanat oyunculari bu ligde her zaman is yapar.
oliviera iyi üstad yaKiralık aldık harika oynuyor
İcardi de öyle
Ama ciddi bonservis ödediğimiz
Oliviera+torreira+yusuf+miço (4 lüsüne 20 milyon euro civarı )tamamdır bu adam diyecek performans göstermediler
Gelecek yaz konu çıktı haftalarca sürer yada bjk veya fb kapar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boey ve Icardiye ne laflar ettim gecmiste. Simdi iyi oynadiklarinda haklarini teslim ediyorum. Yanilabiliriz insaniz sonucta ama kotu oynasin da hakli cikayim zihniyeti cok tehlikeli
Bu arkadasa adama traore transferi yattigi icin neler neler dendi. Bir ton laf edildi. Edenleri hic goruyor musunuz bu baslikta. Futbol hususunda ahkam kesmeye devam edip kafa utulemekten 1 sn geri kalmiyorlar halbuki
senden referansı aldıktan sonra benim güvenim tamdı kendisineBoey ve Icardiye ne laflar ettim gecmiste. Simdi iyi oynadiklarinda haklarini teslim ediyorum. Yanilabiliriz insaniz sonucta ama kotu oynasin da hakli cikayim zihniyeti cok tehlikeli
Bu arkadasa adama traore transferi yattigi icin neler neler dendi. Bir ton laf edildi. Edenleri hic goruyor musunuz bu baslikta. Futbol hususunda ahkam kesmeye devam edip kafa utulemekten 1 sn geri kalmiyorlar halbuki
lafım sana değil üstat yaw :dben yazıyorum hala![]()
çok hatalı 1 iş yapmışssın aslında bana güvenereksenden referansı aldıktan sonra benim güvenim tamdı kendisine
Aslaçok hatalı 1 iş yapmışssın aslında bana güvenerek