Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.993
- 3.976
- 1.778
Tek kelimeyle rezalet.Koray bundan çok daha fazla hakediyor formayı.Ama bunları görecek t.drektör nerde.Tugay da dilsiz sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orasını burasını kamera göstermeler.Bu adam futboldan uzaklaşmış gtü de tavan yapmış.Saçma sapan hareketler.Keşke Yılmaz Vural gelse de bir dövse şunları anca bundan anlarlar.
Genç Aslanlar da modaya uydu! - Ligtv.com.tr
Bu semihin ne kadar profesyonellikten uzak oldugunun göstergesi Sezon ortasi dövme yaptirmak enfeksiyon filan kapsa ne olcak sen Esek yüküyle para aliyon ve Boyle amatörce isler yapiyon
Gördüğüm en saçma yorumlardan. Bravo.
OTE="Mert Yüksel, post: 7890438, member: 6659"]Gördüğüm en saçma yorumlardan. Bravo.[/QUOTE yapma ya öylemi bak sen bir daha sana sorarim yorum yazarken olurmu
Bu semihin ne kadar profesyonellikten uzak oldugunun göstergesi Sezon ortasi dövme yaptirmak enfeksiyon filan kapsa ne olcak sen Esek yüküyle para aliyon ve Boyle amatörce isler yapiyon
ne Alaka biri keyfi biri mecburi bir sey bu sene Herta Berlinde bu dövme yüzünden antrenör oyuncuyu kadro disi biraktiSacma. "Sezon ortasi araba sürüyor, kaza yapsa nolur?" gibi bir yorum olmus.
Mert Yüksel' Alıntı:Bana değil mantığına arada bir danış. Bu konuda "sanane seni ne ilgilendirir" diyecektir.
Iyi degil. Ama benim stoperler icin savundugum bir konu var, acik alanda tek birakirsan birak Semih, her stoper rezil olur. Takim halinde ne ofans nede defans yapmiyoruz.
O doğru da abi ayağındaki topu veriyor rakibe, ya da dünkü gibi topu tutamadan ayağından açıyor.
Milli maçta yaptığı hatayı hatırla, bunun açık alanla alakası yok, tamamen yetersizlik.
Onun dışında dediğin konu doğru. Zaten, bu yüzden eleştirmedim hiçbir zaman semih'i ben.