#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek kelimeyle rezalet.Koray bundan çok daha fazla hakediyor formayı.Ama bunları görecek t.drektör nerde.Tugay da dilsiz sanırım.

yüz vermeyin dedim geçen,bu takımın asıl stoperi koray günterdir.

Orasını burasını kamera göstermeler.Bu adam futboldan uzaklaşmış gtü de tavan yapmış.Saçma sapan hareketler.Keşke Yılmaz Vural gelse de bir dövse şunları anca bundan anlarlar.

Genç Aslanlar da modaya uydu! - Ligtv.com.tr

Bu semihin ne kadar profesyonellikten uzak oldugunun göstergesi Sezon ortasi dövme yaptirmak enfeksiyon filan kapsa ne olcak sen Esek yüküyle para aliyon ve Boyle amatörce isler yapiyon

Semih iyice saçmaladı bir stoper bu yumuşak ve güçsüz olamaz evet Babel faul yaptı ama Semih bu tür pozisyonlarda sürekli düşüyor her maçta böyle oluyor Hakan Baltada aynı tip oyuncu ikiside yumuşak olursa böyle olur Chedjou kötü diyordunuz ama o ne zaman yoksa çok pozisyon veriyoruz

OTE="Mert Yüksel, post: 7890438, member: 6659"]Gördüğüm en saçma yorumlardan. Bravo.[/QUOTE yapma ya öylemi bak sen bir daha sana sorarim yorum yazarken olurmu

Bana değil mantığına arada bir danış. Bu konuda "sanane seni ne ilgilendirir" diyecektir.

Ayakta duramayan ender stoperlerden biri malesef, cok ciliz ve zayif, Kompany, Ramos, Benatia gibi oyuncularin fizigine bak, ortalama 80-85 kilo falan, bizim Semih 66 kilo mus, omuz atan oldumu ucuyor havada.. Cok gucsuz malesef.. Boyle kaldigi surece guclu forvetler karsisinda ezilmeye mahkum..

Bugüne kadar çok kötü bir sürü stoper gördüm ama Semih gibi EZİK bir stoperi hiç ama hiç görmedim , stoper dediğin gerekirse kart görür ama rakibini ezer sindirir tabiri caizse dayak atar ,

Sadece dünkü maç özelinde değil tabiki yazdıklarım dünkü hareket fauldür yada değildir ki benim inisiyatifim olsa bende vermezdim ,

Semih bu tip hareketleri defalarca yapmış bir oyuncu faul olsada olmasada kendini çok güzel uçuruyor ve bu sefer haklı yada haksız ama yenmedi ,,

Birde gol pozisyonu akıllarda kaldı ama evveliyatında Babel ile birebir kalıp yediği bir çalım varki evlere şenlik ,

birebir kalmış her savunma oyuncusu çalım yiyebilir ama o pozisyonda Babel çalım dahi atmadı , o kadar rahat geçtiki Semih o kadar umursamazdıki , bırakın savunma oyuncusunu bir forvet dahi birebir o kadar kolay bırakmaz rakibini .

bakalim bu hafta nasil bir ödül alacak. :)

Cüneyt Çakır'a kıyak yaptın hocam top benden çıktı diye, o da sana kıyak yaptı faulü vermeyerek. Bu ülkede fazla profesyonel/dürüst olmayacaksın.

Iyi degil. Ama benim stoperler icin savundugum bir konu var, acik alanda tek birakirsan birak Semih, her stoper rezil olur. Takim halinde ne ofans nede defans yapmiyoruz.

O doğru da abi ayağındaki topu veriyor rakibe, ya da dünkü gibi topu tutamadan ayağından açıyor.

Milli maçta yaptığı hatayı hatırla, bunun açık alanla alakası yok, tamamen yetersizlik.

Onun dışında dediğin konu doğru. Zaten, bu yüzden eleştirmedim hiçbir zaman semih'i ben.

O doğru da abi ayağındaki topu veriyor rakibe, ya da dünkü gibi topu tutamadan ayağından açıyor.

Milli maçta yaptığı hatayı hatırla, bunun açık alanla alakası yok, tamamen yetersizlik.

Onun dışında dediğin konu doğru. Zaten, bu yüzden eleştirmedim hiçbir zaman semih'i ben.

Yetersiz olduguna zaten katiliyorum ve aylar öncesi yazmistim bu konuya. Ama örnek dün o kadar pozisyon vermemiz sadece stoper oyuncularin sucu degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt