#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dert ettigin nedir? Ne önemsemiyorum mesela?

UZUN OLACAK TEK SATIRDAN AMA SORDUN CEVAPLAMAM LAZIM.

Örnek: Uslüp

''Sneijder'i eleştirenler nasıl bir dünya yaşıyor (direkt olmasa da mana olarak, bazen de direkt), takım ona göre mi, yok anlayan dilinden. Herkes kötü zaten'' ->(Amalı cümlelerin ve bahanelerin genel olarak)

Örnek-2

Chedjou'yu eleştirenleri anlayamıyorum (sataşma). Takımın en iyi stoperi (sıkıntı yok). Yok istatistikler, Fransa'da yılın 11'i, bizim takımda Sabri var (bana ne Sabri'den o kötü diye mi kötü)

Örnek-3

Semih'i gördük bu maçta, Chedjou'ya laf edenler nerede (sadece şimdi değil bunu sana bu kadar sarmadan önce de daha düşük tonajda da olsa yapıyordun, onu yaptığın için gelip ben de sana yapıyorum sinirden)

SONUÇ:

Kullandığın dil genel olarak oldukça DİREKT VE KARŞI TARAFI SİNİR EDEN CİNSTEN. ÖYLE OLMASAN DA BEN BİLİRİM SİZ BİLMEZSİNİZ ALGISI YARATIYOR. MİLLET DE BUNA KURULUP SANA SARIYOR. BUNU 1000. DEFA SÖYLÜYORUM. ALLAH RIZASI İÇİN ARTIK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLA. YİNE KISIR DÖNGÜNE GİRMEDEN BİR YERDE BULUŞALIM. NEFRET DE OLMASIN. ANLAŞAMAYAN İKİ İNSAN OLSUN FARKLI DÜŞÜNSÜN AMA NEFRET DEĞİL.

UZUN OLACAK TEK SATIRDAN AMA SORDUN CEVAPLAMAM LAZIM.

Örnek: Uslüp

''Sneijder'i eleştirenler nasıl bir dünya yaşıyor (direkt olmasa da mana olarak, bazen de direkt), takım ona göre mi, yok anlayan dilinden. Herkes kötü zaten'' ->(Amalı cümlelerin ve bahanelerin genel olarak)

Örnek-2

Chedjou'yu eleştirenleri anlayamıyorum (sataşma). Takımın en iyi stoperi (sıkıntı yok). Yok istatistikler, Fransa'da yılın 11'i, bizim takımda Sabri var (bana ne Sabri'den o kötü diye mi kötü)

Örnek-3

Semih'i gördük bu maçta, Chedjou'ya laf edenler nerede (sadece şimdi değil bunu sana bu kadar sarmadan önce de daha düşük tonajda da olsa yapıyordun, onu yaptığın için gelip ben de sana yapıyorum sinirden)

SONUÇ:

Kullandığın dil genel olarak oldukça DİREKT VE KARŞI TARAFI SİNİR EDEN CİNSTEN. ÖYLE OLMASAN DA BEN BİLİRİM SİZ BİLMEZSİNİZ ALGISI YARATIYOR. MİLLET DE BUNA KURULUP SANA SARIYOR. BUNU 1000. DEFA SÖYLÜYORUM. ALLAH RIZASI İÇİN ARTIK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLA. YİNE KISIR DÖNGÜNE GİRMEDEN BİR YERDE BULUŞALIM. NEFRET DE OLMASIN. ANLAŞAMAYAN İKİ İNSAN OLSUN FARKLI DÜŞÜNSÜN AMA NEFRET DEĞİL.

Bunu ben digerlerinin bu konularda ahkam kestigi icin yapiyorum. Onlar daha beterini yapiyor, ama göze batmiyor.

Bunu ben digerlerinin bu konularda ahkam kestigi icin yapiyorum. Onlar daha beterini yapiyor, ama göze batmiyor.

Abi çok basit engelleyip geçeceksin. Ya da yorum yapmadan geçeceksin o konularda. Fikir olarak bir insan ile her konuda anlaşamazsın. Ama hiç anlaşamadığın adamlar ile bile anlaşabildiğin yanları görebilirsen zaman içinde o zaman diyalog gelişir. Bakarsın o adamlar da keser o yaklaşımı.

Cephe sana karşı 5 ise 50 olup kendini de bizi de yıpratana kadar niye uzatıyorsun o zaman.

Bana da mal diyen çıktı, küfür eden çıktı ben üstelemedikçe adamlar da bıraktı şimdi konuştuklarım da var aralarından.

Sen bu hakkı da vermiyorsun ki bana/veya diğerlerine.

Benim tüm meselem bu senin özelinde.

Abi çok basit engelleyip geçeceksin. Ya da yorum yapmadan geçeceksin o konularda. Fikir olarak bir insan ile her konuda anlaşamazsın. Ama hiç anlaşamadığın adamlar ile bile anlaşabildiğin yanları görebilirsen zaman içinde o zaman diyalog gelişir. Bakarsın o adamlar da keser o yaklaşımı.

Cephe sana karşı 5 ise 50 olup kendini de bizi de yıpratana kadar niye uzatıyorsun o zaman.

Bana da mal diyen çıktı, küfür eden çıktı ben üstelemedikçe adamlar da bıraktı şimdi konuştuklarım da var aralarından.

Sen bu hakkı da vermiyorsun ki bana/veya diğerlerine.

Benim tüm meselem bu senin özelinde.

Peki düzeltmeye calisacam.

Ulan yemin ederim aslinda söylenecek cok sey var ki..

Ben burda kötü dedigimde hepsi bir olup bana saldirmayi biliyorlardi, ahkam kesmeyi biliyorlardi bi halttan anlamis gibi.

Ben bu arkadaslarin Galatasaray'li fln olduguna artik inanmiyorum. Kimsenin taraftarligini sorgulamak bana kalmamis ama forumda bir kisim var, özellikle en yetenekli oyuncularimizi elestirip, yeteneksiz oyunculari savunup duruyorlar, örnegin Hayri Cund gibi herifler.

Sürekli Sabri, Semih, Balta, zamaninda Olcan, Aydin gibi oyunculari savunmustur..

Gün geldiginde ölü taklidi yaparlar.

Ben demisdim
Ben mahdurum
Yine ben hakli ciktim
Riekerink gitsin takimin basina ben geleyim

vs

Ben demisdim
Ben mahdurum
Yine ben hakli ciktim
Riekerink gitsin takimin basina ben geleyim

vs

Kendisi bana göre son 6 ayda en olumlu adımı az önce attı. Yönetim ekibi dahil olmak üzere bu fırsatı ona sağlamazsak ben vicdanen rahat olmam.

Dememeye çalışacak bundan sonra umuyorum.

Semih Chedjou tartismasi mi yapiliyor burada? Ikiside iyi degil. Semih Chedjoudan daha iyi stoper ama o kesin.

Alinti konusunda israr ettigi icin okudum.

Bu mesaja da cevap vermek zorunda değilsin mesela. Veyahut, okudum o zaman istemedi canım şimdi okudum dersen hem o kişiyi hem de alıntı yaptığın diğer kişiye ''lütfettim okudum'' gibi algı yaratmadan, kırmadan cevap vermiş olursun.

Ben buna bile dikkat ederim normal konuşmalarımda. Şimdi diyeceksin ben ile konuşurken bu hassasiyet nerede diye ama cidden bir nokta da uzlaşamadık ki diyalog normal gelişsin. Sürekli harlanıyor muhabbet.

Bu mesaja da cevap vermek zorunda değilsin mesela. Veyahut, okudum o zaman istemedi canım şimdi okudum dersen hem o kişiyi hem de alıntı yaptığın diğer kişiye ''lütfettim okudum'' gibi algı yaratmadan, kırmadan cevap vermiş olursun.

Ben buna bile dikkat ederim normal konuşmalarımda. Şimdi diyeceksin ben ile konuşurken bu hassasiyet nerede diye ama cidden bir nokta da uzlaşamadık ki diyalog normal gelişsin. Sürekli harlanıyor muhabbet.

Gayet düzgün sekilde cevap verdim. Kirici degildi bence.

Semih Chedjou tartismasi mi yapiliyor burada? Ikiside iyi degil. Semih Chedjoudan daha iyi stoper ama o kesin.
c53.gif

Gayet düzgün sekilde cevap verdim. Kirici degildi bence.

Olabilir gerilince farklı değerlendirebiliyor insan. Karşılıklı ön yargıları kırmak zordur. Becerilebilirse huzur olur en azından.

Yönetici olarak burada huzurlu olmasını sağlamak görevim. Kendimi de yıpratmak istemiyorum, başka insanları da rahatsız etmek istemiyorum.

Verdiğin sözü referans alarak kendim de diyalog bazlı ortamı bozmayacağıma söz veririm senden tersi yönde reaksiyon görmedikçe.

Neyse çok uzadı. Dağılalım.

Semih mi Chedjou dan iyiymis? Ilginc.

Bence ikisi de defolup gitmeli ama Semih hic bir stoperden daha iyi olamaz. Ujfalusi bugün dönsün hafta sonu bu ikiliden iyi oynar.

Yorum. Bir fikir.Sana göre de tam tersi olması ne kadar doğal ise bu da bir düşünce.
Herkesin fikrine saygi olacak tabi. Ama futbolun gercek fikirleri, taraflari da vardir. Ve bu tip fikirler kulübe zarar verir vermistir yillardir.

Bu anlayisla teknik adamlara gerek kalmaz, taraftar yönetir bir kulübü. Semih > Chedjou demek, fikir olsa dahi futbolun gerceklerinden uzaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt