#27 Emmanuel Eboué

Çok net kondisyon sorunu var. İyi idman yapmamış veya kendine bakmamış. Motivasyonu düşmüş.

Beyler abartmayin. Eboue kötü oynamadi. Yerde yatip kalmasi zaten basindan beri var, yeni birsey degil. Ama kötü degildi.

yeter artık hep aynı işler sezon sonu yollanmalı

ne Sabrisi yawww

Bursa daki Sener bu ikisinden de daha iyi defansif acidan, Sabri sadece kosuyor, antensiz ama..

Eboue de sadece isin ofansini iyi yapiyor, defansta habire kendini yere atiyor deliler gibi

Kontenjan simdilik varken en mantikli Bursa dan Sener

ne Sabrisi yawww

Bursa daki Sener bu ikisinden de daha iyi defansif acidan, Sabri sadece kosuyor, antensiz ama..

Eboue de sadece isin ofansini iyi yapiyor, defansta habire kendini yere atiyor deliler gibi

Kontenjan simdilik varken en mantikli Bursa dan Sener

Şener'i bu sene izledin mi hiç?

İlk sezonundaki performansından eser yok malesef.. Defansı yeterli düzeyde değil, ataklarda hiç yok zaten. Özledik topu alıp çizgiden içeri dribling yaparak pozisyon yaratan Eboue'yi. Böyle devam ederse yerine başkası gelir.

ntvsporda görmüştüm. sabri isabetli pas dişinda ebouden bütün verilerde iyi. eboue ligde bile ileri çikamiyor. fizigi iyi degil bence 1 kritik top kesti ama kolay geçiliyor. ve defansin içine giriyor. bunu madrid maçindada yapiyordu.

Ozaman ben Şener diye başka birini izlemişim. Özellikle Beşiktaş maçında.

Sener iyidir, o normal olabilir arada sirada, zaten dedigimi iyi okuduysan kontenjan varken diye yazima yazdim

yoksa kontenjan kalkarsa alacan iyi bir yabanci sagbek :cool:

Bu sezon sonunda muhtemelen yollanır ve daha iyi bir sağ bek ile anlaşılır. Eboue tadını kaçırdı artık bu konularda. Mancini gibi adamların da böyle cıvıklıklara tahammülü olmaz.

Fenerliler ve Besiktaslilarin bu adamdan nefret etmesi normal,artistlikleri beni bile deli ediyor

Geri
Üst Alt