#27 Emmanuel Eboué

Bide repörtaj verirken sapka felan takmis acindirmak icin tam apaçi la
70b618773461a854d09a9d5240e6d70b.jpg

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan vay anasını satayım şu adama yardım etsin bizim kulüp o kadar da vefa borcumuz vardır herhalde adama ...

Anlattığı şeyler nerden nereye denilecek cinsten ama bizden çok kariyerini geçirdiği Arsenal'de el uzatabilirdi onlar neden böyle bir hamle yapmadı acaba ?

Her insanın bir şansı daha olmalı diye düşünüyorum. İntihar eşiğine gelmiş bir insana “hatalarının bedelini ödüyor” demek vicdansızlıktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hasan Sas elimden gelen herseyi yapacagim diye aciklama yapti

Bizde de para yokki be kardes td'miz neredeyse asgari ucret aliyor

Her insanın bir şansı daha olmalı diye düşünüyorum. İntihar eşiğine gelmiş bir insana “hatalarının bedelini ödüyor” demek vicdansızlıktır.

neye göre vicdansızlık? Sen paranı aptallık edip kaptırmayacaksın. O zaman Hakan Şükür'e de sahip çıkalım. O da hak ediyor ikinci şansı diyelim. Olur mu öyle şey..

Dedim ya, Allah korusun hastalık falan geçirse yardım edilsin derim ama sen aptallık edip paraları harcıyorsan neden yeniden para verelim ki? Şöhret böyledir işte. Zirveye de bir anda çıkarsın, aşağı da bir anda inersin.

Ünlü olmanın zorluğu da burada işte. Binlerce ünlü örneği var böyle.

neye göre vicdansızlık? Sen paranı aptallık edip kaptırmayacaksın. O zaman Hakan Şükür'e de sahip çıkalım. O da hak ediyor ikinci şansı diyelim. Olur mu öyle şey..

Dedim ya, Allah korusun hastalık falan geçirse yardım edilsin derim ama sen aptallık edip paraları harcıyorsan neden yeniden para verelim ki? Şöhret böyledir işte. Zirveye de bir anda çıkarsın, aşağı da bir anda inersin.

Ünlü olmanın zorluğu da burada işte. Binlerce ünlü örneği var böyle.

Her ne kadar inkar edilip yalanlanmış olsa da aids olduğu haberi adamın hayatını altüst etti. Futbol hayatı bitti. Eşinin yaptıkları da sona getirmiş kendisini. Her insanın başına gelebilir böyle bir olay.

Hakan Şükür örneği de kusura bakmayın Onur Bey çok saçma olmuş. Hakan Şükür zerre acınacak bir durumda değil. Amerika’da hayatının keyfini sürüyor. Onlara safça inanan insanlar işsiz. Ülkenin yarısından fazlası 2 senedir onu silmiş olabilir ama gerçek vatanseverler Hakan Şükür ve onun gibilerine 20 yıldır küfür ediyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünyanın parasını kazanıp milyoner olduktan sonra bu hallere düşmeyi başaranlara acımıyorum arkadaş. Drogba kardeşi yardım etsin. Adam koca Afrikaya yardım ediyor.
Niye gündemi meşgul ediyor bu hadise.

Aynı durum bizim Abdullah Ercan için de olmuştu. Gazetede haberi çıktı, 20 bin lira gelirim var, karım çok harcıyor geçinemiyorum diye ağlıyordu. Sonra acıdılar milli takımda iş verdiler. Genç takımları çalıştırıyordu. Sırf işi olsun diye.

Böyle şey olur mu lan?

Her ne kadar inkar edilip yalanlanmış olsa da aids olduğu haberi adamın hayatını altüst etti. Futbol hayatı bitti. Eşinin yaptıkları da sona getirmiş kendisini. Her insanın başına gelebilir böyle bir olay.

Hakan Şükür örneği de kusura bakmayın Onur Bey çok saçma olmuş. Hakan Şükür zerre acınacak bir durumda değil. Amerika’da hayatının keyfini sürüyor. Onlara safça inanan insanlar işsiz. Ülkenin yarısından fazlası 2 senedir onu silmiş olabilir ama gerçek vatanseverler Hakan Şükür ve onun gibilerine 20 yıldır küfür ediyor.

eğer gerçekten aids ise o zaman sözümü geri alıp yardım edilsin derim o ayrı. Ama herhangi bir sorunu yokken eşine kaptırdıysa parasını ne hale geldiği umrumda değil.

Bahsettiğim şey bu. Bu hiç de vicdansızlık değil sonuçta. Sen işinden çıktıktan sonra paranı eşini,arkadaşına kaptırsan eski iş verenin yardım eder mi? etmez. Adam son sezonunu yatarak olmak üzere 8Milyon Euro kazanmış ve kaptırmış. Dediğim gibi hastalığı varsa o ayrıdır.

Merlin Monroe,Elvis Presley,Fredy Mercury,John Lennon,Tupac,Kurt Cobain... bunlar dünyanın zirvesindeyken acıklı şekilde ölüm yaşadılar.

Şöhret dünyası böyledir. Bir anda tepeye çıkarsın,sonra bir anda yok olursun. Bu yüzden şöhreti taşımak zordur. Şaşalı bir hayatın,kameralar,milyonlarca liran olur her şey güzel derken bir anda çakılırsın.

Umarım bu durumdan kurtulur Eboue tabi ki, o ayrı konu. Kötülüğünü isteyecek değilim. Ancak benim bahsettiğimi umarım anladınız. Şöhret dünyasında acıma yoktur.

Napalım nüfusumuza mı alalım? Galatasaray'da 3 sezon top oynamış bunun karşılığında 8 milyon euro para kazanmış.

Kazandığım paranın 7!! milyonunu karıma gönderdim param kalmadı diyor. kalan 1 milyon da kurtarmamış kendisini. Üstelik bu adamın 7 senelik Arsenal geçmişi var. Dalga mı geçiyorsun Eboue diye sormak hakkımız değil mi?

Merlin Monroe,Elvis Presley,Fredy Mercury,John Lennon,Tupac,Kurt Cobain... bunlar dünyanın zirvesindeyken acıklı şekilde ölüm yaşadılar.

.

Saydığınız bu isimlerin Eboue ile alakası nedir? Hiçbiri yokluktan ölmedi. Eboue yoklukla mücadele ediyor ve yardım istiyor. Çevrenizde işsiz kalmış dibe vurmuş hiçbir insan yok mu ona yardım etmiyor musunuz; iş vermiyor musunuz, bulmuyor musunuz?

Kendisinin söyleşisini okuduğumda dilendiğini hiç düşünmedim. İşsiz parasız olduğunu ve yardım istediğini anladım. Galatasaray bana yardım etsin de dememiş. Sadece iş istiyorum demiş. Ne zaman bu kadar acımasız ve bencil olduk!

Tarık Çamdal bizden götürdüğü paranın yüzde onunu ona verse bile yeterli olur.

Napalım nüfusumuza mı alalım? Galatasaray'da 3 sezon top oynamış bunun karşılığında 8 milyon euro para kazanmış.

Kazandığım paranın 7!! milyonunu karıma gönderdim param kalmadı diyor. kalan 1 milyon da kurtarmamış kendisini. Üstelik bu adamın 7 senelik Arsenal geçmişi var. Dalga mı geçiyorsun Eboue diye sormak hakkımız değil mi?

İş istiyor; sadece iş. Dilenmiyor. Ayrıca Galatasaray’dan da istemiyor.

Geri
Üst Alt