27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Kardeş ben Rijkaard giderken ağladım, Hagi giderken ağladım.Adnan Polat umrumda değil.

onlara ben de üzüldüm kardeş ama sonuçta iyi bir Galasaray'lı ve çok yanlışı olsada adam Galasaray için çok çalıştı birkaç senede saçları bembeyaz oldu Adnan Polat'ın,keşke seçime gitseydi.Ama şu durumda yapılanda yanlış değil tabi seçime gitmezsen olacağı bu..

Bence Aysal aday olmayacak. Aday çıkarsa gençlerden onu desteklerim demişti. Adnan ÖZtürk'e hazır olun beyler.

Aysal-Ozturk-Durust

Galatasaray'i tekrar ayagi kaldirir

Galatasaray Basketbol

NE KADAR SACMA, DEGiL Mi?

Futbol'daki basarisizlik yüzünden, yillardir hic olmadigi kadar basarili bir sekilde isleyen ve 3 takimiyla da Sampiyonluga oynayan GALATASARAY BASKETBOL SUBESi YÖNETiMi de görevinden alinmis oldu ve basarili olmalarina ragmen aday da olamayacaklar.

Dileriz yeni yönetim de Basketbol ve diger amatör branslara gerekli destegi verir. (Salih)

Bu kötü olur işte. Umarım yaşanan bu kargaşa ve yönetim kurulu değişikliği Basketbol takımlarımızı olumsuz etkilemez 1-2 ay içinde Basketbolda 3 şampiyonluk alabilcek şansımız vardı umarım kötü etkilenmez basketbol şubemiz

[video=youtube;qUVmDNGbRys]https://www.youtube.com/watch?v=qUVmDNGbRys&feature=related[/video]

yönetimin gitmesini istiyordum ama şu anda çok üzgünüm anlayamıyorum

Yeni Baskan (Yönetim)

Baskanda zaten para var,süper bir kadromuz olacak. Güzel günler bizleri bekliyor :)

Bunu nereden biliyorsunuz onu anlamıyorum. Zamanında Polat için de aynı şeyleri söylemiştik sonuç ortada.

Katılıyorumda Adnan Polat'tan idari anlamda daha başarısız olabilmek kolay değil bence.

Başka birşeyde mümkün değil zaten

Niye mümkün değil ? Sadece onlar yok, zamanında kendilerini göstermeyip şu anda adayım diyebilecek adamlar var. Ali Dürüst gibi.

Galatasaray Basketbol

NE KADAR SACMA, DEGiL Mi?

Futbol'daki basarisizlik yüzünden, yillardir hic olmadigi kadar basarili bir sekilde isleyen ve 3 takimiyla da Sampiyonluga oynayan GALATASARAY BASKETBOL SUBESi YÖNETiMi de görevinden alinmis oldu ve basarili olmalarina ragmen aday da olamayacaklar.

Dileriz yeni yönetim de Basketbol ve diger amatör branslara gerekli destegi verir. (Salih)

Galatasaray basketbol şubesi ve amatör branşları başarılı falan değildir. 10larca neden sayabilirim.

Bence Aysal aday olmayacak. Aday çıkarsa gençlerden onu desteklerim demişti. Adnan ÖZtürk'e hazır olun beyler.

Adnan Öztürk'e bırakmazlar. Başkan adayı olduğu dönemde de herkes şaşırmıştı, kimse tanımıyor kendisini

ahmetde_gel_teskere_htm_smartbutton18641.gif

dogru kendi etti ama ibra etmemk dogru olmadı merih kardeş bu yönetimdeki helvacı denen adam olmasaydı zaten ibra edilirdi bi de burdaki herkes sportif başarı olarak bakıyor bu taraftarlıga ....

sportif acidan sanki gecen yil basariliydik

ya o biri yil

ya o biri yil

Galatasaray Klubu 10 sene ye uzanacaq SL e giremiyor

Biz sportif basarini ordagorururuz

Yoksa 20:45 lerde gormeyiz bunu bilesin

Stad acilindan sonra yaptyikllari tam rezaletdi

Niye Idare edemedigine katilmiyorsunuz ki

Eger idare etmis olsaydi gecen seneki gibi secilirdi zaten

Ünal aysalin baskan olmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Gerisi hikaye.

Tıkamasa bu durumdamı olurduk ??

Tıkamıyor demiyorum düzgün oku. Zamanında Polat içinde çok umutluyduk, belki Aysal'dan daha daha fazla umutluyduk, hatta en çok oyla falan seçildi. Ama fazlasıyla başarısız oldu.

Geri
Üst Alt