Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.904
- 4.575
- 698
Torreira'nin yanina Midtsjo yerlestirip Sergio'yu hucumda daha fazla kullanmamiz lazim. Bu adam rakibi savunmaya harcamamali gucunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harika yorum üstad..sergio savunma yapıyor torreira yapıyor mertens mücadele ediyor da bütün rakipler hem sette hem geçişte neden orta sahamızda koca bir boşluk oluyor
okuduğunuzu anlarsak yalakalarımıza prim vermeden futbol yorumlanabilir
adam top bizdeyken çok iyi hem topu almak için hareketlenişi hem de kilit pasları
topu rakibe verdiğimizde ise kontra presi yapamadığımız gibi çol geniş alanlar bırakıyoruz göbekte 2 gözü 1 beyni olan görebilir
İlk yarı 3 4 olabilirdi maç
biz torreira sergio oynayacaksak ikili o zaman hem kerem hem yunustan vazgeçip ortasaha özellikli kanatlar ile oynamalıyız
aksi takdirde mertens santrafordan birini kesip ortayı 3lemeliyiz ki oyunumuz hem olgun hem de bu kadar geçişken olmasın
3 senedir her konuda yanılan 6.lığı alkışlayan adamlara anlatmıyorum bunu tabi
Hocam sürekli takima 2 gün izin vermese 15 binleri görürduk. Derhal istifa.
mico'ya niye kuruldun durduk yere ya manyak mıdır nedirNasi ya sergio kosmuyo mico oynamali diyolardi bana
Orta sahada pazara gidip sari kart yiyen mico![]()

Micoya kurulmadim yav mac esnasinda sinirimi bozanlara kuruldummico'ya niye kuruldun durduk yere ya manyak mıdır nedir![]()
ne bileyim başlığına da girdi de ne oldu yazdığını görünce manasız geldiMicoya kurulmadim yav mac esnasinda sinirimi bozanlara kuruldum
bu kanatlar varken aksi pek mümkün değil gibi üstat. çok fazla top kaybediyorlar. kanattır üretir pozisyona sokar top kaybı yapar ama defansif sorumluluğunu da yerine getirdiği için umursamazsın. bizimkiler ne hucumda üretkenler ne de savunma yapıyorlarBir hafta 110 bir hafta 120 koşmak nedir yav
Bir de bugün tempo çok düşüktü, muhtemelen geriye koşmaktan helak olduk kayıplarda
Sarı gördüğü pozisyonda pazara mi gitti ulanMicoya kurulmadim yav mac esnasinda sinirimi bozanlara kuruldum
Pazara felan gitmedi ve sarı kart sarı kart ile yakından uzaktan alakası yoktu.Nasi ya sergio kosmuyo mico oynamali diyolardi bana
Orta sahada pazara gidip sari kart yiyen mico![]()