- 3 Temmuz 2012
- 137.951
- 86.831
- 5.338
angelino konumu begenmedın ımha ettımNiye lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
angelino konumu begenmedın ımha ettımNiye lan
angelino konumu begenmedın ımha ettım
"O pozisyon" diye refere ettiğim şey 10 numara. Mata ile Zaniolo gitti ve ekstra transfer yapılmadı Mertens'in yerine. Diğer mevkilerden oyuncu çekilecek ve/veya üçlü orta saha oynanacağı apaçık. Bu kişilerden biri Oliveira olur.Hocam bilmem farkında mıyız;Oliviera o pozisyonda kötü olduğu için Ndombele K.Demirbay,Eyüp Aydın alındı.O pozisyona Oliviera'yi bu saatten sonra nasıl atacağız.?
Ben savunma anlamında konuştum.hucumda yer bulursa apayrı konu o.benim Oliviera da tek derdim savunma yapmayisi."O pozisyon" diye refere ettiğim şey 10 numara. Mata ile Zaniolo gitti ve ekstra transfer yapılmadı Mertens'in yerine. Diğer mevkilerden oyuncu çekilecek ve/veya üçlü orta saha oynanacağı apaçık. Bu kişilerden biri Oliveira olur.
araplar bunu almaz herifler cin gibiDevre arası bunu Araplara satıp dinamik bir 6-8 no alinmali
Alırlar alırlar şimdiden iyi bir dinamik orta saha arasinlararaplar bunu almaz herifler cin gibi
hocam sorun ortasaha degildi demirbay iyiydi benceAlırlar alırlar şimdiden iyi bir dinamik orta saha arasinlar
Demirbay bencede iyiydi ama bir tane delici orta saha lazimhocam sorun ortasaha degildi demirbay iyiydi bence
torreira ilk kez boydan ezildi anlamadım
birazdan motivasyon postu atacaktır instaya cünkü oda bunu düşünüyor suanMaçın kaderini değiştirdi