Cevap: #28 Bogdan Stancu

bana yorum yazan gencler sızlerın yasları eger dogruysa 21 felan yazıyor ben sızın yasınıdan4 yıl az futbol oynadım.yanı toplamda 17 yıl.sız boyle dusunmeye devam edın kazımı goklere cıkarın stancuyu kral yapın,takımın yıldızı 1 numarası kaptanınıda yerden yere vurun boyle devam edın bozmayın.sız takımın basarısını ısyorsanız bende hıç bırsey bılmıyorum bu ne perhız bu ne lahana turşusu derler.sen once takımındakı degerlere sahıp cık daha sonra yenı gelenlerı bır ızle bır gor hazmet ondan sonra goklere cıkar.dogrusu budur..

bana yorum yazan gencler sızlerın yasları eger dogruysa 21 felan yazıyor ben sızın yasınıdan4 yıl az futbol oynadım.yanı toplamda 17 yıl.sız boyle dusunmeye devam edın kazımı goklere cıkarın stancuyu kral yapın,takımın yıldızı 1 numarası kaptanınıda yerden yere vurun boyle devam edın bozmayın.sız takımın basarısını ısyorsanız bende hıç bırsey bılmıyorum bu ne perhız bu ne lahana turşusu derler.sen once takımındakı degerlere sahıp cık daha sonra yenı gelenlerı bır ızle bır gor hazmet ondan sonra goklere cıkar.dogrusu budur..

tamam kazim konusunda haklisin ama bam in ilk 11 oynadigi takimda yekta oynamaymaz dionya aha burda yanlissin

Kazım'dan hangi Galatasaray taraftarı nefret etmiyordu söylermisin? Sen çokmu seviyordun? Fenerden neden gonderıldı ? Ates omayan yerden duman çıkmaz. Bonservısıyle geldıyse Fenerden kovularak. Fener aptal degıl. Sadece bır 2.lıg b kategorısnde 5. sıradakı takıma attığı bır gollemı Galatasaray taraftarının sevgılısı oldu. Evet futbol nankor meslektır. 12 yıl oynadım ben. Eğer iyiysen herkes sever. Kötüysen kimse sana selam dahi vermez. Ama Kazım hiç ama hiçbirşey yapmadı. Kkaldıki Fenerbahçe'deki Kazım dan da çok kötü şu an. Stancu içinde kapalı kutu dedim. Benim izlediğim maçlarda Galatasaray onu istemiyordu. Aklımda hiçbirşey yoktu. Stancu yu değil maçı izlemek için izledim. Ama maç esnasında da maç sonunda da "Aman Galatasaray'a gelse çok içi olur" da demedim. Hatta gözüme hiç çarpmadı. Ama yanılıyor olabilirim. Sadece 5 maç filan izledim ilerleyen zamanlarda inşallah yanılan ben olurum. Bundanda hıc hıcap duymam mutlu olurum. Kısacası stancu ıcın beklentılerı yuksek tutmayalım ıleryen zamanları bekleyelım ıyı cıkarsa hep beraber sevınırız mutlu oluruz..

Söylediklerinin yarısının benim görüşlerim ile alakası yok. Ayrıca Türkçe'yi biraz kullan.

Ayrıca futbol oynamak birşeyleri daha iyi bilmek anlamına gelmiyor. Futbol kültürü oynayarak değil; izleyerek, araştırarak alınır daha çok.

tamam kazim konusunda haklisin ama bam in ilk 11 oynadigi takimda yekta oynamaymaz dionya aha burda yanlissin

ben oynayamaz demdım yektaya kadroda yer acabılırmı dıye matematık yaptım dun.şu çıktı ortaya.ya arda oynamıycak ya culio ya kewell.ben bunlardan 3 unude kıyamadım valla yektaya karsı.ama yavas yavas takıma yedekten gırerek adapte olursa,gelecek sene ılk 11 oynyabılecek kuması var

Hee diyip gecin beyler, belki gider.

ben oynayamaz demdım yektaya kadroda yer acabılırmı dıye matematık yaptım dun.şu çıktı ortaya.ya arda oynamıycak ya culio ya kewell.ben bunlardan 3 unude kıyamadım valla yektaya karsı.ama yavas yavas takıma yedekten gırerek adapte olursa,gelecek sene ılk 11 oynyabılecek kuması var

ya takimda 5 yerli oynamak zorunda arda-yekta su anda en yi yerliler nasil yekta ile culio-kewelli kiyasliyorsun anlamiyorum

Söylediklerinin yarısının benim görüşlerim ile alakası yok. Ayrıca Türkçe'yi biraz kullan.

Ayrıca futbol oynamak birşeyleri daha iyi bilmek anlamına gelmiyor. Futbol kültürü oynayarak değil; izleyerek, araştırarak alınır daha çok.

kendınle çelişiyorsun kardesım,izlerek alınırmısta ee o zaman ızle daha 32 dk ızleyerek ancak messi arda ronaldo gıbı cok ust duzey futbolcular ben ıyı futbolcuyum der.dıger oyuncuları bır zaman bırak ben kotu demıyorum stancuya ama ben onun mevkısınde yıllarca oynadım. zaman lazım ızleyelım gorelım ben utanmaya razıyım ıyı cıksın ben senden cok ısterım bunu.ama ben dun ayrıcalıklı bır oyun goremedım stancudan.konyadakı anıl dilaver cok daha ıyı bır ızlenım verdı bıze ki anılı 5 yıldır galatasaray ıtakıp edenler cok ama cok iyi tanır

Ayrıca futbol oynamak birşeyleri daha iyi bilmek anlamına gelmiyor. Futbol kültürü oynayarak değil; izleyerek, araştırarak alınır daha çok.[/QUOTE]

Alıntı yaptığın mesaja mı cevap verdin şimdi sen?

ya takimda 5 yerli oynamak zorunda arda-yekta su anda en yi yerliler nasil yekta ile culio-kewelli kiyasliyorsun anlamiyorum

sabri servet balta ayhan ve arda oynar.sen sanırım ayhanı cıkardı ama yekta onlibero degıl,defansıf yönü zayıf orada oynayamaz...gelecek yıl arda pozısyonunda ızlerız,sezon sonu arda kesın gıdıyor cunku

Forvet için nokta transfer oldu görünen o umarım bir sorun çıkmaz :)

Banlayın gitsin böyle adamları yahu kaliteyi düşürüyorlar.

sabri servet balta ayhan ve arda oynar.sen sanırım ayhanı cıkardı ama yekta onlibero degıl,defansıf yönü zayıf orada oynayamaz...gelecek yıl arda pozısyonunda ızlerız,sezon sonu arda kesın gıdıyor cunku

---------zapata-----

sabri--servet--neil---Insua

------Cana--Bam dan biri-----

Pino-------yekta--------Arda

-------Stancu(Baros)------

al bak yekta nasil oynuyormus

işte ben b yuzden etrafımdaki arkadaslarımla sık sık bunu konusuyorum türkiyede futbol babadan oğula geçiyor aynı tas aynı hamam dünkü çocuk kalkar kendınce yorum gtırır,kımseyede sus dıyemzsın oylede pis bır durum.ondan sonra stadlarda sıddet oluyor,genç futbolcularımız harcanıyor turkıyede altyapı yok mıllı takım ne durumda,ülke futbolu darmadagın olmus.kimin umrunda herkes teknık dırektor turkıyede herkes yonetıcı.vallahı adnan polatada hak verıyorumadam harbı bunalmıstır.ya stancu ya yekta ya kazım 10 hafta sonra cok kotu gıderlerse kalkıp savunacaksan ben susacam.futboldur her futbolcunun kotu donemı vardır sabredelım dıyeceksen ben susacam.ne zaman bazı erdemlerın sahıbı olursako zaman hem klup hemde ulusal takımda basarıları yakalamaya baslarız.sen bugun daha 1.dakıkadan bazı oyuncular hakkında beklentılerını tavana çıkarırsan yarın basarısızlıktakı yıkımında herkesten daha fazla olur.ama hıcbırzamanda donup kendınıde eleştrmezsın maalesef.once bır durun bır gorelım basımızın ustune cıkaracagımız oyuncuda bırseyler vermeye vaslasın,oyle hemen basustune koymak yokkk

---------zapata-----

sabri--servet--neil---Insua

------Cana--Bam dan biri-----

Pino-------yekta--------Arda

-------Stancu(Baros)------

al bak yekta nasil oynuyormus

colıo nerede...bılınçlı koymadıysan culıo yazılmazmı oraya derım,ama unuttuysan bılemem.

ne kalıtesın sen su konusma tarzınla zaten nasıl bır tıp oldugunu gosterıyorsun..ne yapalım senın suyunamı gıdelım,hosuna gıdecek mj larmı yollayalımhe sırf senın rahatın huzurun keyfın için boş konusma işine gelmıyorsa banada cvp yazma

Cengiz Saltuk, Türkçe konusunda daha hassas olabilirseniz sevinirim.

Geri
Üst Alt