Merih İnce
Cezalı
- 10 Temmuz 2010
- 18.058
- 3
- 343
Cevap: #28 Bogdan Stancu
Abi bunlar babadan oğula nesil herhalde.
Abi bunlar babadan oğula nesil herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana yorum yazan gencler sızlerın yasları eger dogruysa 21 felan yazıyor ben sızın yasınıdan4 yıl az futbol oynadım.yanı toplamda 17 yıl.sız boyle dusunmeye devam edın kazımı goklere cıkarın stancuyu kral yapın,takımın yıldızı 1 numarası kaptanınıda yerden yere vurun boyle devam edın bozmayın.sız takımın basarısını ısyorsanız bende hıç bırsey bılmıyorum bu ne perhız bu ne lahana turşusu derler.sen once takımındakı degerlere sahıp cık daha sonra yenı gelenlerı bır ızle bır gor hazmet ondan sonra goklere cıkar.dogrusu budur..
Kazım'dan hangi Galatasaray taraftarı nefret etmiyordu söylermisin? Sen çokmu seviyordun? Fenerden neden gonderıldı ? Ates omayan yerden duman çıkmaz. Bonservısıyle geldıyse Fenerden kovularak. Fener aptal degıl. Sadece bır 2.lıg b kategorısnde 5. sıradakı takıma attığı bır gollemı Galatasaray taraftarının sevgılısı oldu. Evet futbol nankor meslektır. 12 yıl oynadım ben. Eğer iyiysen herkes sever. Kötüysen kimse sana selam dahi vermez. Ama Kazım hiç ama hiçbirşey yapmadı. Kkaldıki Fenerbahçe'deki Kazım dan da çok kötü şu an. Stancu içinde kapalı kutu dedim. Benim izlediğim maçlarda Galatasaray onu istemiyordu. Aklımda hiçbirşey yoktu. Stancu yu değil maçı izlemek için izledim. Ama maç esnasında da maç sonunda da "Aman Galatasaray'a gelse çok içi olur" da demedim. Hatta gözüme hiç çarpmadı. Ama yanılıyor olabilirim. Sadece 5 maç filan izledim ilerleyen zamanlarda inşallah yanılan ben olurum. Bundanda hıc hıcap duymam mutlu olurum. Kısacası stancu ıcın beklentılerı yuksek tutmayalım ıleryen zamanları bekleyelım ıyı cıkarsa hep beraber sevınırız mutlu oluruz..
bana yorum yazan gencler sızlerın yasları eger dogruysa 21 felan yazıyor ben sızın yasınıdan4 yıl az futbol oynadım.yanı toplamda 17 yıl.sız boyle dusunmeye devam edın kazımı goklere cıkarın stancuyu kral yapın,takımın yıldızı 1 numarası kaptanınıda yerden yere vurun boyle devam edın bozmayın.sız takımın basarısını ısyorsanız bende hıç bırsey bılmıyorum bu ne perhız bu ne lahana turşusu derler.sen once takımındakı degerlere sahıp cık daha sonra yenı gelenlerı bır ızle bır gor hazmet ondan sonra goklere cıkar.dogrusu budur..
tamam kazim konusunda haklisin ama bam in ilk 11 oynadigi takimda yekta oynamaymaz dionya aha burda yanlissin
ben oynayamaz demdım yektaya kadroda yer acabılırmı dıye matematık yaptım dun.şu çıktı ortaya.ya arda oynamıycak ya culio ya kewell.ben bunlardan 3 unude kıyamadım valla yektaya karsı.ama yavas yavas takıma yedekten gırerek adapte olursa,gelecek sene ılk 11 oynyabılecek kuması var
Söylediklerinin yarısının benim görüşlerim ile alakası yok. Ayrıca Türkçe'yi biraz kullan.
Ayrıca futbol oynamak birşeyleri daha iyi bilmek anlamına gelmiyor. Futbol kültürü oynayarak değil; izleyerek, araştırarak alınır daha çok.
ya takimda 5 yerli oynamak zorunda arda-yekta su anda en yi yerliler nasil yekta ile culio-kewelli kiyasliyorsun anlamiyorum
Alıntı yaptığın mesaja mı cevap verdin şimdi sen?
sabri servet balta ayhan ve arda oynar.sen sanırım ayhanı cıkardı ama yekta onlibero degıl,defansıf yönü zayıf orada oynayamaz...gelecek yıl arda pozısyonunda ızlerız,sezon sonu arda kesın gıdıyor cunku
---------zapata-----
sabri--servet--neil---Insua
------Cana--Bam dan biri-----
Pino-------yekta--------Arda
-------Stancu(Baros)------
al bak yekta nasil oynuyormus
colıo nerede...bılınçlı koymadıysan culıo yazılmazmı oraya derım,ama unuttuysan bılemem.