Cevap: #28 Bogdan Stancu

Adamin idman eksigi var daha ,geldigi gun soylediler bir kac hafta geriden geliyor diye.Bunu goz onune almadan insafsiz bir sekilde degerlendiriyosunuz ,daha geleli dun bir bugun iki.Yuh yani.

Ama büyük takımsan ya tutarsa transferi yapmayacaksın gidip elmanderi boselliyi alacaksın mesela stancu kim daha romen milli takımında doğru düzgün oynayamayan adam

Katılıyorum da bu saatten sonra tutması için dua edeceğiz artık. Bratu gibi olmasın sonu diye yalvarcaz.

Herşeyin olumsuzuna bakmayın yahu ,olumlu düşünün biraz .Kapı gibi Adrian İllie örneği var .:)Gerçi İllie´yi çok ucuza almıştık .900 bin avro gibi birşey hatırlıyorum.

Herşeyin olumsuzuna bakmayın yahu ,olumlu düşünün biraz .Kapı gibi Adrian İllie örneği var .:)Gerçi İllie´yi çok ucuza almıştık .900 bin avro gibi birşey hatırlıyorum.

Adrian ilie stancudan daha genç olmasına rağmen milli takımın değişmez adamıydı stancu milli takımda oynayamıyor ve fiyatıda ilienin kat kat fazlası

Kadir, 20 ´li yaşların başında ki bir genco beni sürekli tahrik ediyor ve karşısın da 5 yaşında çocuk varmış gibi dalga geçiyor . Ben artık dayanamıyorum.Bunu editlemeyi biliyorsanız gerekeni de yapın lütfen bu konuda ,şikayette de buludum.

mustafa sarp ayhan barıs ortasahasıyla birlikte rooney i forvete koysan 2.nci devre başlamadan futbolu bıraktıgını açıklar...

yeni gelmiş adamı daha oynamadan nasıl hunharca eleştiribiliyorsunuz! ayıp la sanki ayagına top geldi de bos kaleye atamadı...

mustafa sarp ayhan barıs ortasahasıyla birlikte rooney i forvete koysan 2.nci devre başlamadan futbolu bıraktıgını açıklar...

Baros aynı ortasaha varken atıyor ya.Sorun stancunun kalitesiz oluşu daha romanya milli takımında oynayamayan adam nasıl galatasarayda oynayabiliyor hayret ediyorum hem 5.6 milyon gibi yüksek bir bonservisle

bence gayet iyi adam.ama bu takımda çürüyüp gidecek.

Forvet adamı kanatta oynatırsan. Kanat adamını da forvette oynatırsan verim alamazsın bu kadar basit.

Top ayağına fazla gelmedi :) Olay bundan ibaret.

Sahanın en iyisi diyebilirim oyuna girdikden sonra .

Stancu'ya top falan gelmedi ve bir eleştiri yapmak söz konusu bile olamaz.

Bu adama mı 5 milyon € verdik biz? Ciddiyim, defansın arasında kayboldu gitti. Santrafor olmadığı gördük bugün net bir şekilde. Onun haricinde, set hücumunda sıfır bir adam. Süratiyle ve çevikliğiyle kontra atak futbolunda iş yapabilir diye düşünüyorum. Ancak Galatasaray'a kapanan Anadolu takımları karşısında tutunamaz.

i know this game!: Guti & Beşiktaş

klasik bildiğimiz Hagi'nin rumen bombaları

Geri
Üst Alt