Cevap: #28 Bogdan Sorin Stancu

Eskiden Arif, Jardel, Serkan Aykut, Ümit Karan gibi 4 top class santrafordan kurulu bir forvet hattına sahiptik.

Baros, Stancu, Mustafa Pekdemek, Cenk Tosun, Sercan Yıldırım: Galatasaray'ın hakettigi sayıda ve kalitede forvet hattı bu olmalı.

o 3 turkten birinin yerine genc yabanci yetenek alsak daha iyi olabilir

hem mustafa hem cenk birinin curumesi riskini yaratir

Galatasaray'da meziyetleri olan bir forvetin cürümesi cok nadir bir olaydır. Hele ki söz konusu Eric Gerets ise her biri istisnasız oynar.

Pekdemek-Sercan-Cenk = 15-20 milyon TL'ye takımın gelecegi kurtulur. Galatasaray icin para degil bu rakam.

Galatasaray'da meziyetleri olan bir forvetin cürümesi cok nadir bir olaydır. Hele ki söz konusu Eric Gerets ise her biri istisnasız oynar.

Pekdemek-Sercan-Cenk = 15-20 milyon TL'ye takımın gelecegi kurtulur. Galatasaray icin para degil bu rakam.

paradan bahsetmiyorum mete

birseyi unutuyorsunuz

seneye 1 kulvar var

takimi corba etmemek lazim

onlara verecegin parayi kis biraz tosunu alma mesela

o parayi koy gokhan inleri al

serdar azizi al ne bilim

alt tarafi kac mac yapcaz

az oz kaliteli adam almaliyiz

Türkiye kupasıda var, etti 2 kulvar.

Galatasarayın Galatasaray oldugu eski dönemlere bakarsak Baros, Stancu, Sercan, Mustafa Pekdemek ve Cenk Tosun'dan kurulu 5'li forvet hattı (ki bunlardan Sercan ve Stancu kanatta oynama meziyetli oyuncular) hicte fazla degil. Diger yandan Barosun sakatlık durumu mechul.

Stancu'yu beğenmeyenlere Batdallar,Sarplar,Gökhan Zanlar müstehak kardeşim. Adamın ileride basmadığı adam kalmadı, koşmadığı yer kalmadı ve bunun üzerine de bir çok pozisyona girdi, atamamış olabilir, ama Guiza gibi içeri girecek topları dışarı atmadı en azından, ya kaleciden döndü ya da kaleciyi geçti savunma çıkardı, herşey sonuca odaklı zaten bu ülkede. Oyun açısından takıma katkı sağladı mı sağlamadı mı bakılmaz. Bakarsın tabeleya 3-3 olmuş söversin Stancu'nun anasına, bakarsın yine tabelaya 3-2 bitmiş, ulan Stancu maç berabere bitseydi ne anan kalcaktı ne de bacın kalcaktı diyip geçiştirirsin olayı. Futbol zaten bu kadar basit bir oyun olduğu için oynayamıyoruz ya biz!!

Adam guya forvet, kanattan top gelecegi zaman nerede duracagini bilmiyor.

Tez gitmeli.

surda Stancu'yu elestirenler ciddi mi onu merak ediyorum ben. Bu adamin potansiyeli Baros'tan düsük diyen net futbol cahilidir. Baros ta olup da bu adama olmayan bir özellik gösterin bana. tartisalim.

Üstatlar konuşmuş.Çok pis kapak takacak bu çocuk size!

adam geldiginden beri ilk defa kendi mevkiisinde oynadigi bi bismillah deyin be kardesim...

Misiyde böyle harcadik...

bitiricilik.... Pozisyon alma...

Baros bize gelmeden gol kacirma rekorlari kiriyordu bize gelince 27 yasin verdigi olgunluk ve olusan güzel orta sayesinde parladi. ama Baros asla süper bir bitirici olmadi. sac bas yoldurdugu bir cok mac olmustur. Stancu daha genc pozisyona girmekte zorlanmiyor, güzel bir ortam olusursa oda rahatlayip atacaktir gollerini ayni Romanya da attigi gibi. Sunu net görmek lazim. Stancu Baros'tan daha teknik bir oyuncu. pas kabiliyeti olsun, top sürme kabiliyeti olsun. bu adamda potansiyel var. ilerde faydali olacak. seneyi Baros'un arkasinda piserek gecirsin. ondan sonra izleyin Stancu sovu.

stancu yedek forvet olarak kalmalı. herkezi göndermek öyle kolay iş değil. adamla daha yeni sözleşme yaptık bunun maliyeti var. ***** kaç yıldır bi guizayı yollayamadı

surda Stancu'yu elestirenler ciddi mi onu merak ediyorum ben. Bu adamin potansiyeli Baros'tan düsük diyen net futbol cahilidir. Baros ta olup da bu adama olmayan bir özellik gösterin bana. tartisalim.

senle tartışmaya gerek bile yok baros stancunun yaşında iken aç euro 2004ü izle bu adamla barosu kıyaslama bile! baros zamanında dünyanın topla beraber en hızlı adamlarındandı ve fizik gücü stancuya bin basar. futbol cahili kim belli....

Geri
Üst Alt