#28 Koray Günter

Veysel Koray Balta Tarik

Bu defans'ta 3 beceriksiz var, o da Koray degil.

4 golun 3ü Tarik 1i Balta sucundan gelmisitir. Bu cocuk yanindakilerin beceriksizligine kurban gitmektedir!

Koray Galatasaray'a gelerek hayatinin hatasini yaptin kocum. Gecmis olsun.

Veysel Koray Balta Tarik

Bu defans'ta 3 beceriksiz var, o da Koray degil.

4 golun 3ü Tarik 1i Balta sucundan gelmisitir. Bu cocuk yanindakilerin beceriksizligine kurban gitmektedir!

Koray Galatasaray'a gelerek hayatinin hatasini yaptin kocum. Gecmis olsun.

Prandelli şimdi bunu suçlu bulur oynatmaz daha gider yine oynatır Veyseli.

Ben bu adamda suç bulmuyorum. Şimdiye kadar birkez bile şans vermedi. En azından semihle falan deneyebilirdi. Yanında çakma stoperle şaşırdı. Ama şunu gözlemledim ilk topa basmayı seviyor ama yer tutması kötü

Galatasaray'da bir gelenektir bu. 3 ay boyunca bir futbolcuya şans verilmez, sonra direk ilk 11 çıktığı ilk maçta "bekleneni veremedi, verilen şansı kullanamadı" olur. Bu sayede rezil rüsva oyuncular sürekli olarak oynamaya devam eder, bu arkadaşlara da bir daha forma falan gelmez.

Abi bu adamda ne gordunuz anlamiyorum.Toplu rakibe karsi pozisyon alamiyor.Top calma yonundende zayif.Ayrica cokta agir bir stoper.Ayagi iyi birtek o kadar.Onun haricinde ben ekstra bir yetenegini gormedim

Semih'i Mancini sağ bekte oynatıyordu, orada fena değildi. Koray'ı ilk 11'de oynatabiliriz şans vermek lazım bu seneyle ilgili beklenti yaratmamak lazım.

Sinan Bolat
Semih - Chedjou - Koray - Sabri
Olcan - Melo - Yekta - Telles
Bruma - Sneijder

Bu takım dirençli olur evet forvetsiz oynamak daha iyi zira forvet zaten ofsayt yaparak top kaptırarak pres yapmayarak bir hiçlik oluşturuyor.

Semih'i Mancini sağ bekte oynatıyordu, orada fena değildi. Koray'ı ilk 11'de oynatabiliriz şans vermek lazım bu seneyle ilgili beklenti yaratmamak lazım.

Sinan Bolat
Semih - Chedjou - Koray - Sabri
Olcan - Melo - Yekta - Telles
Bruma - Sneijder

Bu takım dirençli olur evet forvetsiz oynamak daha iyi zira forvet zaten ofsayt yaparak top kaptırarak pres yapmayarak bir hiçlik oluşturuyor.

yekta hariç iyi ilk 11 reys.

Abi bu adamda ne gordunuz anlamiyorum.Toplu rakibe karsi pozisyon alamiyor.Top calma yonundende zayif.Ayrica cokta agir bir stoper.Ayagi iyi birtek o kadar.Onun haricinde ben ekstra bir yetenegini gormedim

Semihte ne görüyorsanız onu görüyoruz. 2 senedir bitarafımı yırtıyorum semih yetersiz. Diye az hareketli forvet karşısında boş alanda kaldığı zaman rezil hüsva oluyor.

Acıyorumda çok ona. Hele son maçlar tam facia.

Oyuncu satmasını bilmiyor bu kulüp yıllardır. 2 parlat sat avrupaya 5-6 farketmez.

Gönder gelişsin mentalite öğrensin. Ama yok satma satarsak nasıl buluruz. Bulamazsın işte bulduğun adamlarda 2 yılda 2 kere oynar hata yapınca asın bunu vermeyin daha formayı olur.

Semihte ne görüyorsanız onu görüyoruz. 2 senedir bitarafımı yırtıyorum semih yetersiz. Diye az hareketli forvet karşısında boş alanda kaldığı zaman rezil hüsva oluyor.

Acıyorumda çok ona. Hele son maçlar tam facia.

Oyuncu satmasını bilmiyor bu kulüp yıllardır. 2 parlat sat avrupaya 5-6 farketmez.

Gönder gelişsin mentalite öğrensin. Ama yok satma satarsak nasıl buluruz. Bulamazsın işte bulduğun adamlarda 2 yılda 2 kere oynar hata yapınca asın bunu vermeyin daha formayı olur.

Semih zaten yetersiz.Ama gel gelelim cozum Koray falan degil.Korayin oynayacagi zamanlarda bu zamanlar degil.

Semih zaten yetersiz.Ama gel gelelim cozum Koray falan degil.Korayin oynayacagi zamanlarda bu zamanlar degil.
Ona bişey demem ama korayı yetiştirmemiz gerekirdi diye düşünüyorum. Madem ş.liginde hedefimiz yok oynat o zaman korayı tellesi. Ama biz adamın ismini bildirmedik bile.

Artik her mac oynasin bence.

istersen 10 tane kendi kalene at !! Sana guveniyorum ..

Cunku sende Alman disiplini var : Koray , yaz tatilleri Turkiyede cok uzun , futbolcular performans kaybediyor demisti helal olsun .. bizim turk gencler tatil diye yirtinirken beyfendi artik antremanlar baslasin diyordu .

Amatör bir stoper maalesef. Çok fırın ekmek yemesi lazım.

Sağında veysel solunda hakan balta :D Ne kadar iyi olabilir ki

duzenli olarak formayi giymeli artik bi mac 11de oynatmak ve 20 mac yedege cekmekle olmaz bu

Geri
Üst Alt