29.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hiç bilmiyorum ben de o işleri ama, ilk açıldığında okumuştum.

Uzun ve etkileyici yazı yazabilen, imla kurallarına dikkat gösteren, fazla ceza almayan, yazım uslubü seviyeli gibi şartlar gerekiyordu.

Yav he he diyeni de oluyorsa ne derece gerekli bu rütbeler bilemiyorum tabi.

:hopelessness:

aslan-kedi.jpg

Yahu sen ne takılıyorsun benim tarzıma ? Şarkı iyiyse bas puanı gitsin. Benim olmuş, başkasının olmuş ne farkeder?

Hele o Osman yok mu o Osman. Kesin strateji yaptı. Yoksa What is Love onun sevebileceği tarzda bir şarkı. Arda abinin zaten benimle yıldızı barışmıyor. Kısacası karşımda kadrolaşmış bir ekip var. Buna rağmen 3. oldum dün. Yükselişim hızla devam edecek. :cigara:

Senin en iyi şarkın Nigtwish' di. 10 puan vermiştim. Onu da Yiğit' in sanmıştım :)

Bir süre yarışma olmayacak. Emrah ile iyice kafa yoralım, büyük katılımlı ve kapsamlı bir yarışma sürelim artık piyasaya. Ben de Emrah'a destek olacağım. 4. yıldızdan sonra biraz elimi ayağımı çekebilirim yarışmadan veya iddialı olmayan şarkılarla katılabilirim.

Bu süreçte yarışma isteyenler olacaktır ama kolay kolay taviz vermeyeceğimizi belirtmek istiyorum.

Sizleri her akşam düzenlenen Haxball turnuvamıza davet ediyorum, oynamayı bilmeyenlerde bir baksın bence, çok keyifli bir oyun :encouragement:

Aslan sen nifakçılara pirim verme.

görevi forumda sukuneti sağlamaya çalışmak olan sözum ona s.mod resmen insanları birbirine düşürüyor

peki neden?

nedenn?

çünkü kavga çıksın forum tıklansın konu hit alsın s.ş24 un cebi dolsun.

yazık gerçekten yazık

parator s.mod s.ş24

Yani senin olduğunu bilsem yine puan vermezdim mi diyorsun abi ? :D

Nightwish'e ben de vermiştim yüksek sanırım. :)

While Your Lips are Still Red'di galiba şarkın. Nightwish'i pek sevmem açıkçası, ama yarışma formatı kapsamında iyi bir seçimdi. Daha Hard'ını harcarlar zaten yarışmada.

Kaçıncı oldu bilmiyorum ama dün 3. olan şarkından daha iyi derece yapması lazımdı aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt