#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Elano'nun bir tane bile böyle maçı yok.

Adam tam bir b2b arkadaslar paslarida cok iyi bide 2 milyon euro ya alinmis bi adam inshala bu performansi devam eder:):):)

Çok üst düzey bir oyuncu olmamasına rağmen 2-3 yıldır olmayan orta sahamızda Xavi havası verdi :)

Şaka bi yana ama bu adam gerçekten bizim ortasahamıza güç katacak görünüyor, pas konusunda sıkıntısız biri, artı topla dribling yapması ve uzaktan şutları ile takıma büyük katkı sağlayacak oyuncu.Böyle oyuncular ile takım oyunu oynamak çok daha kolay.Bu tarz oyuncuları bulmak çok da zor değil.Azıcık araştırmak yeterli.

Ben çok beğendim.Henüz yeni olmasına rağmen sorumluluk almaya niyetli olduğunu hissettirdi. Teknik kapasitesinin yüksek olmasının yanında fizik gücüde gayet iyi. Bu özelliği ona adam geçme konusunda özgüven sağlıyor. Ayrıca hücumun her hattında oynayabilecek yeteneklere de sahip. Asıl takım için en önemli olanı da bu. Artı şut atabilme yeteneği.

Arda-Lincoln, Arda-Elano, Arda-Misimoviç ikilisini merak ettik ya hep. İşte bu pozisyonda yani Arda-Culio ikilisinin birlikte oynaması halinde ben daha verim alınabileceğini düşünüyorum. Yani şekil şu;

......................Cana (Ayhan)

Kazım (Pino)......................Kewel (Pino)

..............Culio..................Arda

.......................Santrafor

ismi olmasın yeterki tüm aldıklarımız culio gibi çıksın başka bir şey istemiyoruz.

Çok üst düzey bir oyuncu olmamasına rağmen 2-3 yıldır olmayan orta sahamızda Xavi havası verdi :)

Şaka bi yana ama bu adam gerçekten bizim ortasahamıza güç katacak görünüyor, pas konusunda sıkıntısız biri, artı topla dribling yapması ve uzaktan şutları ile takıma büyük katkı sağlayacak oyuncu.Böyle oyuncular ile takım oyunu oynamak çok daha kolay.Bu tarz oyuncuları bulmak çok da zor değil.Azıcık araştırmak yeterli.

Şaka da olsa haklısın bence.İlk yarı takım o kadar kötü oynuyordu ki vasat bir Bank Asya takımı gibiydik.Takım bu haldeyken Cluio gerçekten de olduğundan çok daha iyi gözükmüş olabilir.Dünkü takımda Süper ligde oynayan iyi bir orta saha oyuncusu da aynı etkiyi bırakabilirdi seyircide.

Olumlu yourmlar için biraz daha beklemek gerekir sanırım ....

clioya bak bide kafası sürekli yerde olan aydına nesi var bu çocuğun anlamdım gitti ama yeter artık kendini oyuna vermeyen, hırsı olmayan ve yeteneksiz topçu istemiyoruz artık...

Ortasahamız Culio gibi 5 kişiden oluşsa engel tanımaz bu takım..Daha önce seyretme fırsatı bulamamıştım, izlediğim kadarıyla takıma çok faydalı olacağa benziyor..

Arda'ya, Ayhan'a el kol hareketleri ile taktik verdigini gördüm daha ilk macta. :) Girdikten sonra ilk önce Arda bir kac kez kullandi duran toplari sonra Culio aldi.:)

Ben çok beğendim.Henüz yeni olmasına rağmen sorumluluk almaya niyetli olduğunu hissettirdi. Teknik kapasitesinin yüksek olmasının yanında fizik gücüde gayet iyi. Bu özelliği ona adam geçme konusunda özgüven sağlıyor. Ayrıca hücumun her hattında oynayabilecek yeteneklere de sahip. Asıl takım için en önemli olanı da bu. Artı şut atabilme yeteneği.

Arda-Lincoln, Arda-Elano, Arda-Misimoviç ikilisini merak ettik ya hep. İşte bu pozisyonda yani Arda-Culio ikilisinin birlikte oynaması halinde ben daha verim alınabileceğini düşünüyorum. Yani şekil şu;

Cana

Arda - Culio

Pino --------------Kewell

Kazım​

Bu düzen Ali Sami Yen'de olur. Denenmeli bencede.

belki bu maç ölçü değil ama ben çok beğendim.

Bu maç her ne kadar ölçü sayılmasada kalitesini belli etti bu maçta.Tekniği gayet iyi,hemen yere yıkılan oyunculardan da değil fiziği de iyi en büyük artısı da geriye gelip topu alması ve iyi kullanması.

Reis_A_Team.sized.jpg

Kolay pes etmiyor. Topun bizde kalması veya atağımızın devam etmesi için sınırlarını zorlayan bir futbolcu. Aydın gibi mülayim değil.

Geri
Üst Alt