- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.330
- 5.998
Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio
Elano'nun bir tane bile böyle maçı yok.
Elano'nun bir tane bile böyle maçı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok üst düzey bir oyuncu olmamasına rağmen 2-3 yıldır olmayan orta sahamızda Xavi havası verdi
Şaka bi yana ama bu adam gerçekten bizim ortasahamıza güç katacak görünüyor, pas konusunda sıkıntısız biri, artı topla dribling yapması ve uzaktan şutları ile takıma büyük katkı sağlayacak oyuncu.Böyle oyuncular ile takım oyunu oynamak çok daha kolay.Bu tarz oyuncuları bulmak çok da zor değil.Azıcık araştırmak yeterli.
Ben çok beğendim.Henüz yeni olmasına rağmen sorumluluk almaya niyetli olduğunu hissettirdi. Teknik kapasitesinin yüksek olmasının yanında fizik gücüde gayet iyi. Bu özelliği ona adam geçme konusunda özgüven sağlıyor. Ayrıca hücumun her hattında oynayabilecek yeteneklere de sahip. Asıl takım için en önemli olanı da bu. Artı şut atabilme yeteneği.
Arda-Lincoln, Arda-Elano, Arda-Misimoviç ikilisini merak ettik ya hep. İşte bu pozisyonda yani Arda-Culio ikilisinin birlikte oynaması halinde ben daha verim alınabileceğini düşünüyorum. Yani şekil şu;
Cana
Arda - Culio
Pino --------------Kewell
Kazım
Bu düzen Ali Sami Yen'de olur. Denenmeli bencede.
belki bu maç ölçü değil ama ben çok beğendim.
Bizi Elano patlayacak diye 40 maç, Misi patlayacak diye 10 maç beklettiler. İşte Culio daha ilk maçında resital sundu. Demek ki oluyormuş!
Artık TTArena'da![]()