En iyi şartlarda oynatabileceğimiz bir adam Culio. Ben Culio transferini geçmişte yapılan Ribery transferine benzetiyorum. Hatırlayın, nasıl zelzele vardı etraflarda, "Anelka'nın bonusu!" diye. Herkes biliyordu Ribery'nin nasıl bir
yıldız olduğunu!! Sonrasında gelişen ve yaşanılan şeyleri beraber gördük. Culio'da çok iyi gidiyor. Bugün Eskişehir maçıyla dahada üstüne koydu. Her geçen gün dahada iyi olacak. Bir futbolcu düşünün -ki, bize gelmeden önce 6 şampiyonlar ligi maçında 2 gol ve 4 asist yapmış olsun. "Müthiş topçu"lar diye eşek yüküyle para dökülen Elano, geldiği ilk sezonun koca bir bölümünde acaba toplasan 4 asist yapmış mıdır acaba? Ben kağıt üzerinde, beyinlerde kurgulanmış perfornmansları istemiyorum, kardeşim. İş istiyorum, iş! Bunuda Culio'da görebiliyor muyum? Kesinlikle evet! Kariyerini değil, üst noktadaki performanslarını konuşa durursak daha zekice hareket etmiş oluruz zira. Analiz-sentez yoksulu insanların yaptığı yorumlara şu saatten sonra cevap vermek, kabaca 'eşşeklik' olur. Culio, bize yararlı oluyor mu? Yararlı. Faydalı oluyor mu? Oluyor. Bugünde gördük mü? Gördük. O zaman neyin peşindeyiz biz? Ne zaman ki en üst düzey başarılardan konuşuruz; Belki o zaman havaalanlarında Fabregas'ları -Modric'leri karşılarız
Fikrimce..
Not:Fabregas ve Modric' e selam söyleyin.