#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Serhatı halen anlamadınız yahu adam top ayağında iken olan hızını eleştiriyor. Bir futbolcunun 11 km katetmesi topla hızlı olması anlamına gelmez M. Sarp daha fazla koşuyor belki ama boş koşuyor. Boş koşu ile topla olan koşuyu birbirinden ayırın önce. Serhatın dediği bu noktada doğru Culio top ayağındayken yavaş bir futbolcu ama elimizdeki bütün ortasahalardan daha yetenekli olduğu da gerçek bu sezon vazgeçilmezimiz olmalı ortasahada ama seneye bence iyi bir yedek olur adam gibi bir ortasaha kurarsak ve de kurmalıyız zaten

Tek kelime ile muhteşemdi bugün.

Ayhanın gençlik hali bu adam.Biraz daha akıllı oynasa yıldızlaşacak da iyidir yinede...

Bu arada defolarının bir yenisini daha buldum, duran top kullanamıyor bu adam. Ancak inatla kullandırıyorlar.

En iyi şartlarda oynatabileceğimiz bir adam Culio. Ben Culio transferini geçmişte yapılan Ribery transferine benzetiyorum. Hatırlayın, nasıl zelzele vardı etraflarda, "Anelka'nın bonusu!" diye. Herkes biliyordu Ribery'nin nasıl bir yıldız olduğunu!! Sonrasında gelişen ve yaşanılan şeyleri beraber gördük. Culio'da çok iyi gidiyor. Bugün Eskişehir maçıyla dahada üstüne koydu. Her geçen gün dahada iyi olacak. Bir futbolcu düşünün -ki, bize gelmeden önce 6 şampiyonlar ligi maçında 2 gol ve 4 asist yapmış olsun. "Müthiş topçu"lar diye eşek yüküyle para dökülen Elano, geldiği ilk sezonun koca bir bölümünde acaba toplasan 4 asist yapmış mıdır acaba? Ben kağıt üzerinde, beyinlerde kurgulanmış perfornmansları istemiyorum, kardeşim. İş istiyorum, iş! Bunuda Culio'da görebiliyor muyum? Kesinlikle evet! Kariyerini değil, üst noktadaki performanslarını konuşa durursak daha zekice hareket etmiş oluruz zira. Analiz-sentez yoksulu insanların yaptığı yorumlara şu saatten sonra cevap vermek, kabaca 'eşşeklik' olur. Culio, bize yararlı oluyor mu? Yararlı. Faydalı oluyor mu? Oluyor. Bugünde gördük mü? Gördük. O zaman neyin peşindeyiz biz? Ne zaman ki en üst düzey başarılardan konuşuruz; Belki o zaman havaalanlarında Fabregas'ları -Modric'leri karşılarız :)

Fikrimce..

Not:Fabregas ve Modric' e selam söyleyin.

hep aynısını yapıyorsunuz, alıntı yapmayın şu şahıstan işte. ciddiye almayın

Bugün alan daraltmayı yapan en iyi oyuncumuz diye bilirim, herzamanki gibi topu iyi kullandı son dakikalara doğru çok yoruldu elbet onunda hata yapacağı zamanlar olacak, bugün hatasızdı umarım hep hatasız oynar.

.

İkili tartışmalara girmeyin beyler !

En iyi şartlarda oynatabileceğimiz bir adam Culio. Ben Culio transferini geçmişte yapılan Ribery transferine benzetiyorum. Hatırlayın, nasıl zelzele vardı etraflarda, "Anelka'nın bonusu!" diye. Herkes biliyordu Ribery'nin nasıl bir yıldız olduğunu!! Sonrasında gelişen ve yaşanılan şeyleri beraber gördük. Culio'da çok iyi gidiyor. Bugün Eskişehir maçıyla dahada üstüne koydu. Her geçen gün dahada iyi olacak. Bir futbolcu düşünün -ki, bize gelmeden önce 6 şampiyonlar ligi maçında 2 gol ve 4 asist yapmış olsun. "Müthiş topçu"lar diye eşek yüküyle para dökülen Elano, geldiği ilk sezonun koca bir bölümünde acaba toplasan 4 asist yapmış mıdır acaba? Ben kağıt üzerinde, beyinlerde kurgulanmış perfornmansları istemiyorum, kardeşim. İş istiyorum, iş! Bunuda Culio'da görebiliyor muyum? Kesinlikle evet! Kariyerini değil, üst noktadaki performanslarını konuşa durursak daha zekice hareket etmiş oluruz zira. Analiz-sentez yoksulu insanların yaptığı yorumlara şu saatten sonra cevap vermek, kabaca 'eşşeklik' olur. Culio, bize yararlı oluyor mu? Yararlı. Faydalı oluyor mu? Oluyor. Bugünde gördük mü? Gördük. O zaman neyin peşindeyiz biz? Ne zaman ki en üst düzey başarılardan konuşuruz; Belki o zaman havaalanlarında Fabregas'ları -Modric'leri karşılarız :)

Fikrimce..

Not:Fabregas ve Modric' e selam söyleyin.

Ribery 21 yaşında gelecek vaad eden adamdı ve ilk bizde keşfedildi yahu Culio gelmiş 28 ine gircek nasıl kıyasladın bu ikisini hayret

.......

Ribery 21 yaşında gelecek vaad eden adamdı ve ilk bizde keşfedildi yahu Culio gelmiş 28 ine gircek nasıl kıyasladın bu ikisini hayret

Ne önemi var ki? Yaşları ilgilendir mi? Şahsen ilgilendirmez. Kattıkları ve verdikleri mühim olan. Ben olgu bakımından iki transferi benzettim. Söylenilenler çerçevesinde olan ve gelişen olgular, tipik 2 transfer reelitesi. Yani ikisinide nasıl bir transfer gözüyle bakıldığını sende bende, buradaki herkeste çok iyi biliyor. Ama gelişen olaylara sahada nasıl cevap verdikleri gün gibi açık..

Bu forumda herşey sansürlenmeye başladı.

I Love You Culio. :ask:

Lincoln'den sonra ilk olarak sana yazıyorum kıymetini bil. :D

Geri
Üst Alt