#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

geçirdiğini kim söyledi ? problemli bir çocukluk geçiriyorsun herhalde olacaktı abi.

Canlı izleyince daha bi beğendim.

Culio orta sahada çok yanlız kalıyor..Hiç yardıma gelen yok..Birde Haginin tercihi olacak ki bence çok yanlış maçın büyük bir bölümünü sol kanat gibi oynuyor..Daha fazla ortada oynaması lazım..Sabri ve Neille organize olması ,pas alışverişi yapması imkansız..Deplasmanlarda ve zorluk derecesi yüksek olan büyük maçlarda orta shadaki üçlünün kendi aralarında yaptığı organizasyonlara ihtiyacımız var...Sürekli hareket halinde yardımlaşmaları gerek..Ama bu Sabriyle falan olmaz..Sabrinin rakibin ufacık baskısında eli ayağına dolaşıyor ne yapacağını şaşırıyor.. sabri çok fazla sorumluluk almadığı için sırıtmıyor..Sadece top kendisine geldiği anda hemen ayağından çıkarıyor..Bu güzel birşey ama Sabri abartıyor biraz..:) Ayhanda tam tersi ayağında çok fazla top tuttuğu için abartıyor..:) O yüzden o bölgede kesinlikle Yekta oynamalı..

ulen bizim millet emre belozoglunu begenir. yemin ediyorum bu adam emre belezoglundan daha iyi oynuyor. yav clujun bu sene sampiyonlar liginde 6 golu var 5inde bu adamın katkısı var. 3 gol 2 asist. daha napcakmıs bu adam. bırakında öbürleri yapsın bazı seyleride adam durmadan kosmaktan helak oldu. verilen sarı kartta sarı kartlık bisi yoktu. böyleleri cok derken bana örnek sayın..

bu serhat denen arkadas kim:9 yavas dedi ya culioya. ulen yavas adam 11binin üstünde kosu yapmıs 22 futbolcudan en cok kosanı. sen macı ters durarakmı seyrettin:)

Ribery 21 yaşında gelecek vaad eden adamdı ve ilk bizde keşfedildi yahu Culio gelmiş 28 ine gircek nasıl kıyasladın bu ikisini hayret

ribery 21 degil 24 yasındaydı ve 2.ligde oynuyordu. benim anlamdıgım bu culio bu macın adamı oldu. ve herifi okadar kötüledinizki sizi pek cözemedim. bam 3 lüsünden iyiymiş lafa bak. bam 3lüsünü futbolcudan sayıp culioya hakaret etmeyin. gidin cluj takımında yaptıklarına bakın. sampiyonlar ligi istatistigine bakın. ulen bide adama yavas dediniz ya yuh diyorum size. bu yorumları bam 3 lüsüne bile yapmadınız kötü diyip gectiniz. adam tam takım oyuncusu ve yararlı. işi arda baros satncu gibiler bitircek okadar...

Genel olarak iyiydi fakat son 30 dakiika yorgunluktan mı bilemiyorum, bayağı pas , tercih hataları yaptı.Kaçırdığı bir pozisyon var yine bu süre zarfında neredeyse boş kaleydi.

o pozisyonda rakip oyuncudan hemen davranmak icin bi adım fazla attı ondan olmadı gol. o adamın oraya kosması bile bi basarıdır. demekki topu takip ediyor bu herif..

Ribery 83 doğumlu bize 2005 yılında geldi evet 24 yaşında oluyormuş hakikaten.

Hayır 22 olmamıştı daha bize geldiğinde 21 yaşındaydı. Tam zamanında almıştık bu yüzden keşke hata etmeseydik Ribery konusunda ve şu da var o dönem Fransa'nın en iyi gelecek vaadeden oyuncularından biri olarak gösteriliyordu. Boş adam değildi yani bunun farkında olan sadece biz değildik. Metz'i taşıyan adam oydu.

Hayır 22 olmamıştı daha bize geldiğinde 21 yaşındaydı. Tam zamanında almıştık bu yüzden keşke hata etmeseydik Ribery konusunda ve şu da var o dönem Fransa'nın en iyi gelecek vaadeden oyuncularından biri olarak gösteriliyordu. Boş adam değildi yani bunun farkında olan sadece biz değildik. Metz'i taşıyan adam oydu.

yok daha 18 indeydi:) yav kendin söyledin 83lü diye. nasıl 21 yasında olur:)

Yahu yaş hesabı mı yapayım burada şimdi. Adam nisanda doğmuş. Neyse tartışılacak bir mevzu değil zaten bu ama bilmeden konuşmazsan daha doğru olur.

bu adam bize yarı dönemde geldi oda 2006 ya denk geliyo. her neyse culiodan buraya zıpladık:) neyse sizin dediginiz olsun 18 olsun hatta::)

Geri
Üst Alt