#29 Przemysław Frankowski

Dağınıktı ama telaştan olduğu belliydi. Birkaç maç daha görelim dün geldi adam daha.

Bu beki de yiyelim bakalım.
Sorunun asıl kaynağını gözardı ederek

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 top kaybı yapmasa fbyi yenerdik

Okanin ne istediğini bilmediği hangi taktikle ne oynattığına kanaat getirememesi yüzünden harcanacak bir topçumuz daha. Vallahi pep gibi eurolari saçıyor beyefendi sağa sola. Ne oyun taktiği var ne de ne oynadığını bilen bir takım.

Bir oyuncunun kötü oynaması, kötü performans göstermesi onu kötü oyuncu yapmaz.

Frankowski Rize maçında ne kadar iyiyse, dünkü maçta da o kadar kötüydü. Sebebini anlayamadığım şekilde dibinde duran Sara, Torreira ve Sallai'nin her birine 3 pozisyonda pas atamayıp topu kaptırdı.

Maci izlerken hic bilgim olmasa fransa liginden geleni eren elmali bunu da orta sira polonya liginden gelen oyuncu sanardim

Bir kere hic guven vermiyor.Top ayagindayken her an hata yapacak,yanlis oynayacak gibi bir beden dili var surekli.Hadi hata olabilir normaldir her oyuncu yapar ama adamin ekstra bir ozelligi de yok.Sabri gibi ileri geri iyi gidip geliyor hakkini yemeyelim o konuda sadece

Satin alma zorunlulugu yoksa aman diyeyim bulasmasinlar yeni bir duboise gerek yok

Maçtan önce sağ tarafımız çok iyi Fb'nin zayıf karnı sol tarafı falan gibi malca bi post attım gaza gelip

Sallai ve bunun olası iyi performesinin ağzına sıçmış oldum o postla

Kusura bakmayın

Önünde Barış olsa sağ kanadın daha aktif olacağını düşünüyorum. Sallai mahvetti. Barışta iyi değil ama en azından gitmeye çalışıyor zorluyor.

Evet, bireysel olarak kötü bir performansı zaten buna itiraz eden olamaz ama gerçekten oyunculara ne sunuyoruz ya? Mesela bu adam topu aldığında, hangi opsiyonu oluyor? Sağ bekten bile harikalar yaratmasını bekliyoruz ki iyi görünsün sahada, tamam tek kişinin olduğu yerde de adamın üstüne orta açma ama o açılan ortalar da zaten oyuncuları ittiğimiz çaresizlik ortası çok açık. Boş boş top dolanıyor, kimse kaçmıyor, top ayağımda kaldı napayım orta açayım bari diye açılan ortalar hani adama uygun bir zemin hazırlamışsın da o çuvallamış değil o çuvallamış bir organizasyonda inisiyatif almaya itiliyor sadece bu oyuncu özelinde değil tüm oyuncularımız bu durumda...

bizde angelino niye kötü oynadının cevabını verdi. 4-4-2 de olmuyor bu herifler

bir durun, adam geleli daha bir ay olmadı, takımla iki maça çıktı.

Geri
Üst Alt