#29 Przemysław Frankowski

Zahaya yapılanlar sanada yapılacak
Günah keçisi yapılacaksın
canını seviyorsan kaç kurtar kendini
Senide bitecek o

Standart akari kokari olmayan bir oyuncu
Oldurmezde guldurmez de
Oyuna kattigi birsey yok
Mariano gibi oyun kurma yetenekleride yok En iyi transfer Lemina ve Eren

Orta kafa gol futbolunun abv diyorum

Orta açsın diye oyuna aldık 2 kere kutucu 1 kere de Eyüp bombosken topu atmadı.. Onunde kimin oynadigi belli değil artık bir düzen kurmamız lazım bu herifin önüne hareketli birini koyup oynatmak gerekiyor..
Bir şekilde sabredecegiz denemek zorundayız alternatifi Kaan falan ..

osimhen in kafaya yine iyi top atti rize den sonra

bunlari her musabaka görmek istiyoruz

arkada jelert önde bu denenebilir

mudafasından ziyade hücumu daha postif görünüyo

franki rtaş orta açarken lütfen topları rakibe nişanlamayalım

ice kat etmeleri baskıyı kırmamıza yardımcı oluyor

ceza sahası ic koridoruna atak yapabilmesi de mühim

İki tane de muazzam servis yaptı

cok iyi topcu almisiz netcede

Ikinci angelino vakasi olacak, adam kanat bek ama biz dörtlüye döndük diye sag bek oynuyor ve verim alamiyorsun.

Yediğimiz golden önce 3 dk falan olduğu yerde bekledi 5m²'lik bir alanin içinde. Neden kıpırdamadı anlamadım

İyiydi ama Frankowski ne yapacak adam sağ bek. Sağ bekin maç alacağını zannedenler var. Bek ve stoper peşinde koşmak bizi mahvetti.

İyi futbolcu ama bariz oğlu bariz bek değil bu adam, çok kolay geçiriyor topları 4'lüde kesilecek kaçarı yok.

Topu alıp geriye oynama odaklı yaklaşımı rahatsız edici olsa da hem 4lü beki değil hem de böylesine ne oynadığı belli olmayan bir takımda fark yaratması çok zor.

Barış’ın yernde olsam bunu dövmüştüm bugün. Kardeşim önündeki adam bomboşsa atsana, niye geri geri dönüp duruyorsun?

Bu kanat yokluğunda sağ önde mi oynatsak acaba? 4lunun sag bekinde ofansif katkısından yeterince faydalanabilir miyiz emin değilim angelino sendromu yasamaz umarım

Korktuğum başıma geliyor maalesef Angelino gibi bu sistemde vasatlaşacak gibi duruyor. 3lü oynamazsak bu adam en fazla ortalama bir bek performansı verir

Geri
Üst Alt