#29 Przemysław Frankowski

Adam top görünce bomba sanıyor bu herifin sorunu mevki ya da hoca değil, fb derbisinde de yakıyordu bizi. Ulan insan azcık sakin oynar geldiğin takımda mahalle takımı falan değil hiç mi 3 5 tane insanın önüne çıkmadın. Garip garip tipleri bulup takıma getiriyoruz topçu falan değil. Her aldığı topu geri atmaya çalışıyor, açtığı ortalar rezalet bir kostic'e bakıyorsun bir de bu adama arada dağlar kadar seviye farkı var. Herkesi hayal kırıklığına uğrattı cuesta bundan daha az fiyasko ondan bir beklenti yoktu en azından bu adam büyük beklenti ile geldi

O kötü bu kötü şu kötü derken oyuncuları mendil gibi görmeye başladık. Oysa saçmasapan oyunumuzda problem olması, sistemsizliğimizin can sıkması o kadar bariz ki.

Okan Hoca artık ciddi yoruyor

Okan Buruk: Bu da olmadi, siradaki sag bek gelsin lütfen.

Kaan Ayhan'a formayı kaptıran müthiş transferimiz. Jelert, Frankowski ve Jakobs'a milyonları döküp oynattığımız adamların maliyeti bunların yarısı kadar yok.

İyiki yok leş herif geceli gündüzlü eleştirdiğim kaanı bana arattı, bir de kitlenin gazına gelip gelmesi için kıçımı patlattım gaza geldim moron gibi. Hayatımda izlediğim en kötü transferlerden biri oldu cuesta ve kutucuyu bile gölge de bırakan transfer mi olur. Fener maçındaki hareketleri aklıma geliyor deliriyorum toptan korkuyordu bildiğin herif

Son maç sol açık oynamış. Top taşıyamadığımız, atak oyuncularının sahaya bıraktığı yerde ileride denenebilirdi. Kendisini beğenmiyorum ama bu dediğim de yapılabilirdi yani.

Kendi elinle takımın gücünü artırabilme işlerinde herif hiç yok umursamıyor bile

Yaptigimiz transferlerin cogu facia... Inanilir gibi degil. Sezon sonu bu ekibi dagitip kaliteli futbolcular almazsak isimiz cok zor.

12-13 oyuncuyla sezonu götürmeye calisiyoruz. Aldigimiz adamlar katki vermek yerine kulübedeki yerini aliyor.

Hala transferlere facia diyenler var. Anlamıyorsunuz sanırım. Sorun Okan Buruk ve son dönemde ne yaptığını bilmediği oyunu. Cuestayı ayrı tutarım ama diğerleri iyi oyuncular. Tüm takım dökülüyor. Premier ligin mvpsi hareket edemiyor

Kotu oyuncu degil ama defansifi zayif(bilinmeyen bir sey degil) 4lu beki degil, 5li cizgi adami bu, ilerde caprazdan kotu seyleri olmuyor, 1e1 defansi felaket ama.

2 sezondur dondurdugumuz bir cok kanat bek gibi...angelinho kohn...heosi benzer profil

Transfere bak. Adam sag bek olarak o kadar kötü bulunmuski, yerinde Sallai oynadi ve kendisi Sag Kanat olarak oynadi.

Transfere bak. Adam sag bek olarak o kadar kötü bulunmuski, yerinde Sallai oynadi ve kendisi Sag Kanat olarak oynadi.
Adamda boy ve atletizm hic yok, düz oyuncu görüntüsü sergiliyor. Zerre tempo yok, ben böyle bir bek oyuncusu görmedim. Kaan bile daha hareketli.

3lü beki olmasından ziyade bu herif de yanlış adam gibi. Okan'ın aldırdığı beklerin hepsi patates çıktı. Sonradan girmesine rağmen hiçbir hareketlilik katamadı

Oyunda kaldığı dakikalarda 1 tane olumlu hareketi yok maalesef. Kolay kolay oyunculara sallamama taraftarıyım uzun süredir, çünkü bir takımda nerdeyse bütün oyuncular geldiği takımdan çok daha kötü görünüyor veya hemen düşüşe geçiyorsa orda sorun hocadadır. Ama bence bu herif zaten olduğundan fazla topçuymuş gibi anlatıldı alınırken. Ya da büyük takım baskısını kaldıramadı, bilmiyorum... Her halükarda, yanlış ata oynadık, yine.
Yani bir insan nasıl Kaan'dan ve hatta kanat olmayan Sallai'den kötü bek oynayabilir aklım almıyor.
Angelino örneği de çok geçerli değil, o bile bu kadar kötü değildi defansif olarak. O kadar büyük defansif zaaf yaratıyor ki oyuna kanat olarak girdi bugün. Hani bu defosunu göz arda edeceğimiz bir ofans performansı görsek eyvallah diyeceğim de, dan dun karavana orta açmaktan başka bir şey de göremedik henüz.
Bir ara Polonya milli takımında izleyeceğim denk gelirsem, merak ettim ne almışız gerçekte diye.

Evet iyi değil ama vakit tanımak zorundayız diye düşünüyorum.

Çünkü bu adamın seviyesi belli, yıllardır gösterdiği performans belli, Fransa ligindeki ve milli takım maçlarındaki hakimiyeti belli.

Yani 2 yıl parlayıp alınmış bir oyuncu değil, veya 34 yaşında emeklilik ikramiyesiyle gelmiş bir oyuncu da değil.

Bu adamı harcamayalım, şuan iyi olmadığını kabullenelim ama bu adamın yapabildiklerini de unutmayalım.

Geri
Üst Alt