#29 Przemysław Frankowski

€4-5m gibi bir bedel kazanma ihtimalimiz var ama maaşını da biraz sübvanse etmek gerekir herhalde

Aslında belki de bir adaptasyon süreci sonrası katkı verebilir, çok mu erken vazgeçiyoruz acaba

1747674771675.webp

€4-5m gibi bir bedel kazanma ihtimalimiz var ama maaşını da biraz sübvanse etmek gerekir herhalde

Aslında belki de bir adaptasyon süreci sonrası katkı verebilir, çok mu erken vazgeçiyoruz acaba
Olmamış topçuların sonradan pancar motoru gibi açıldığını çok gördük Okan hocanın ellerinde.

Bende pek peşin hükümlü olmak istemiyorum. 1 sene kiralanmalı. Tabi kiralamadan da para kazanmak şartı ile.

Olmamış topçuların sonradan pancar motoru gibi açıldığını çok gördük Okan hocanın ellerinde.

Bende pek peşin hükümlü olmak istemiyorum. 1 sene kiralanmalı. Tabi kiralamadan da para kazanmak şartı ile.
30 yas sinirini geciyor galiba kiraya versen yav, o saglikli denklem olmaz gibi.

Fransadan mutlaka teklif alacaktir ama ne kadar alir bilemem.

Beklentinin tersinde goruntu vermesinden dolayi baya uzgunum.

Opsiyon girdiyse geçmiş olsun.
Bu kadar berbat bir oyuncuya kimse 1 milyon bile vermez.
Bunu oynattığın sürece Beşiktaş maçında olduğu gibi her maçı kaybettirme potansiyeli var.
Sadece uzatmaların son 30 saniyesinde vakit geçirmek amacıyla oyuna alınabilir..
Tarık Çamdal’dan daha kötüsü gelmez diyorduk ama büyük konuşmamak lazımmış.

1-2 maç beğenmiştim ama çok dramatik düşüş yaşadı sonrasında. Sallai kadar da oynayabilirdi herhalde yav. Büyük takımda oynama psikolojisini kaldıramadı belki de.

Adamin ismini gördüm mü
Sinirlerim zıplıyor herhalde son 10 yıldır hic bir oyuncu beni bu kadar iğreti etmedi Berat Lusu al oraya koy bundan kotu oynarsa kendimi keserim

izlemek istemiyorum halı saha maçında dahi oynamamalı

3 milyon verelim, geldiği takıma geri dönsün. 4 milyon maliyetle kurtulmuş oluruz. Zararın neresinden dönsen kardır. Bu herifi kimseye satamazsın da. Ciddi ciddi Cuesta'dan kötü transfer.

bıyık transferinden fazlası beklenemezdi

dünyanın patternleri sekteye uğramaz

Bundan sonra senin adın sçankowski evlat ulan be ne hayallerimiz vardı adam hatalı geri pas dışında bir şey yapmıyor

Müthiş çalım yedi son adamken😁

ulan o calımı nasıl yedin

her mac istikrarlı kötü oynayan adam

Geri
Üst Alt