Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
uyarmıyor. başka soru?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uyarmıyor. başka soru?
çekilebilirsin.
Kafa açmayalım lütfençekilebilirsin.
boş yapmayalım lütfenKafa açmayalım lütfen
bütün yazdıklarını nasıl atayım burayaNerde boş yapmışım
![]()
Hepsinde haklıyım ki. Herifin geldiğinden beri 1 tane iyi maçı yok.bütün yazdıklarını nasıl atayım buraya
gakHepsinde haklıyım ki. Herifin geldiğinden beri 1 tane iyi maçı yok.
Sende bana karşı bi düşmanlık seziyorum, neyi savunsam aksini savunuyorsun bu aralar.
fikirler ile benim kavgam insanlar değilSende bana karşı bi düşmanlık seziyorum, neyi savunsam aksini savunuyorsun bu aralar.
Adam gitti mi gelmiyor zaten daha nasıl bir özgürlük gerekiyor.Ben kötü bulmadım. Kariyerinde ilk kez bu kadar geniş alanı savunmak zorunda kalıyor muhtemelen. Önünde Kerem olunca savunması gereken alan da genişliyor haliyle. Zamanla oyunculara göre kurgu oturtulacaktır. Hücumda daha özgür bir Angelino bu ligde çok fark yaratır.
Boey'u geride tutup savunma kademesini kaydırsak bu o kadar da sıkıntı olmaz. Yer yer yapmışız da aslında ama gelişmesi ve oturması lazım bu durumun.Adam gitti mi gelmiyor zaten daha nasıl bir özgürlük gerekiyor.![]()
Boey'e bunu diyemezsin ki.Boey'u geride tutup savunma kademesini kaydırsak bu o kadar da sıkıntı olmaz. Yer yer yapmışız da aslında ama gelişmesi ve oturması lazım bu durumun.
Aynen defansı çok kotu bozuyor bu herif.basimiza birşey gelmeden inşallah gorurlerSon 10 yılda en kötü sol bekimiz kimdi diye sorsalar Latovlevici derdim, ama bu herif ondan daha kötü oynuyor şu anda ve her maç 20 defa yaptığı bir olay var:
Rakip oyuncu 20 metre uzaktayken rakibe basmak yerine geriye doğru koşmaya başlıyor, akabinde stoper bölgesine kadar gidiyor ve onun kademesine Abdülkerim girmek zorunda kalıyor. Herif tek başına bütün defansı bozuyor. Bir kişi çıkıp uyarmıyor mu sen ne yapıyorsun diye, çok ilginç gerçekten.
Senle sonunda aynı fikirde oldukLigde yabancı sınırı harcamaya değecek bir herif değil
Ne zaman karar verilir? 2o maç mı?3lü konusu da düşünülenleri herhalde hoca da düşünmüştür.
Şunu netleştirelim oyuncu mu kötü yoksa bize mi uymuyor
Oyuncunun kötü olmadığı açık, dolayısıyla 10 maçta da karar verilmez. Ofansif katkı verdiği senaryoda defansif zaafiyetleri göz ardı edilebilecektir dolayısıyla ofansif katkı almamız gerekiyor.
Bunda da yerleşik oyun anlayışımızın olmaması sorun, bu da hocaya bakar. Yoksa Caner gibi alıp her pozisyonda orta açsa herhalde şimdiden 3-4 asisti olurdu.