#3 Angeliño

uyarmıyor. başka soru?
ucan-tekme_81428.gif

Ben kötü bulmadım. Kariyerinde ilk kez bu kadar geniş alanı savunmak zorunda kalıyor muhtemelen. Önünde Kerem olunca savunması gereken alan da genişliyor haliyle. Zamanla oyunculara göre kurgu oturtulacaktır. Hücumda daha özgür bir Angelino bu ligde çok fark yaratır.

Ben kötü bulmadım. Kariyerinde ilk kez bu kadar geniş alanı savunmak zorunda kalıyor muhtemelen. Önünde Kerem olunca savunması gereken alan da genişliyor haliyle. Zamanla oyunculara göre kurgu oturtulacaktır. Hücumda daha özgür bir Angelino bu ligde çok fark yaratır.
Adam gitti mi gelmiyor zaten daha nasıl bir özgürlük gerekiyor. :D

gnabry vs angelino

allah angelinoya yardım etsin

Bir önceki mesajımda takımdan kopuk bir görüntü sergilediğini söylemiştim birkaç hafta önce. O bakımdan kısmi bir düzelme var ama hala takıma en son katılan oyuncu gibi görünüyor sahada...

İsmini daha önce hiç duymadığımız bir oyuncu olsa da şu performansı gösterse, hiç kimse beğenmez, bu yetersizi nereden bulmuşlar filan denirdi; o yüzden sürekli CV si parlak adamlara yöneliyorlar galiba...

Hocanın oyun anlayışına göre daha dengeli bir bek alınmasını en başından beri söyleyenlerdenim de hadi hücumcu bir bek alındı, hücum katkısının yüksek olmasını beklerdim ki yapabilen biri olduğunu bilmeyen yok. Buna dair bir ışık bile verememiş olmasını şaşkınlıkla izliyorum; defansif yönden zaten beklentim yüksek değildi...

Fiziken daha iyi duruma gelmesi, takımın oturması ve özgüveninin artmasıyla birlikte çok daha iyi seviyelere geleceğini umuyorum...Yoksa oynadığı/oynayacağı oyun bu ise bence de Seferovic gibi ara transferde paketlenmesi uygun olacaktır...

Son 10 yılda en kötü sol bekimiz kimdi diye sorsalar Latovlevici derdim, ama bu herif ondan daha kötü oynuyor şu anda ve her maç 20 defa yaptığı bir olay var:
Rakip oyuncu 20 metre uzaktayken rakibe basmak yerine geriye doğru koşmaya başlıyor, akabinde stoper bölgesine kadar gidiyor ve onun kademesine Abdülkerim girmek zorunda kalıyor. Herif tek başına bütün defansı bozuyor. Bir kişi çıkıp uyarmıyor mu sen ne yapıyorsun diye, çok ilginç gerçekten.
Aynen defansı çok kotu bozuyor bu herif.basimiza birşey gelmeden inşallah gorurler

3lü konusu da düşünülenleri herhalde hoca da düşünmüştür.

Şunu netleştirelim oyuncu mu kötü yoksa bize mi uymuyor

Oyuncunun kötü olmadığı açık, dolayısıyla 10 maçta da karar verilmez. Ofansif katkı verdiği senaryoda defansif zaafiyetleri göz ardı edilebilecektir dolayısıyla ofansif katkı almamız gerekiyor.

Bunda da yerleşik oyun anlayışımızın olmaması sorun, bu da hocaya bakar. Yoksa Caner gibi alıp her pozisyonda orta açsa herhalde şimdiden 3-4 asisti olurdu.
Ne zaman karar verilir? 2o maç mı? :)

Geri
Üst Alt