#3 Angeliño

Rıdvanı alabilseydik Kazımla birlikte iki yerli oyuncu alternatifimiz olurdu.Çok güzel gol atmış hızlı çabuk bir çocuk.

Bu iyi bir şaka değil.Her futbolcunun başına gelebilecek bir olay.Yarın Angelinho'nun veya diğer başka oyuncularda da olabilir.Geçmiş olsun diyip geçelim.
gelemez mi dedim önerilen ve alternatiflerini mantıklı yoldan düşünce sistemi kurulsa daha zevkli olur sanki ha

Kendi topçunu eleştirmek için karşıyı övmek yeni moda oldu

Çok zor değil. Anonim hesaplara ban furyası başlamalı.

Opera Anlık Görüntü_2023-09-28_133845_twitter.com.webp

time da düşüyor önüne Gs ile ilgili bir şeylere bakınca ama haklısın engellemek lazım.
Benim de düşüyor ama engelleye engelleye baya bir azaldı. Bunların çoğu şam şeytanı. Algı oluşturuyorlar 18 yaş altı kitlenin etkileşimleri üzerinden.

Devre arasına kadar böyle devam ederse ve opsiyon şartı (?) gerçekleşmemiş olursa, borsa tabiriyle 'kol kesme' operasyonu kulüp menfaatinin gereğidir...

Opsiyonun devreye girmesi için 4 maçta daha süre alması yetiyor 15 maç olduğu an 6 m euro hesaptan düşün. Dünde dedim kötü futbolcu değil uyum ve fiziksel sorun yaşıyor bunları çözerse zaten sorun kalmayacak biraz daha bakmak lazım 20-25 maç sonrasında halen aynıysa zaten Kazımcan formayı kapatacaktır ama o zamana kadar biraz beklemek lazım.

Elimizdeki tek sol bek.
Opsiyonun devreye girmesi için 4 maçta daha süre alması yetiyor 15 maç olduğu an 6 m euro hesaptan düşün. Dünde dedim kötü futbolcu değil uyum ve fiziksel sorun yaşıyor bunları çözerse zaten sorun kalmayacak biraz daha bakmak lazım 20-25 maç sonrasında halen aynıysa zaten Kazımcan formayı kapatacaktır ama o zamana kadar biraz beklemek lazım.
Bende bir yerde 20 maç diye okumuştum ama emin değilim. Ama anlaşılan adamı almaya çoktan karar vermişiz. Sürekli oynuyor. Bence Angelino artık bizde diye düşünmek lazım. Formunu yükseltmeye bakalım. Daha 1-2 sene önce çok iyiydi bu adam.

15 maç olduğundan emin miyiz? Öyle ise yanlış yapılmış. O kadarcık maç oynamadan olumlu veya olumsuz karar verilemeyeceği belli. Hazırda oynayabilecek bir alternatifi mevcut olsa bile, şu an ''Aman olmuyor bundan, oynatmayalım da opsiyon işlemesin?'' demek doğru olmazdı...

İlle kurtulalım demiyorum, tavanı epey yüksek bir oyuncu ve bu yaş için makul sayılacak bir bedelle transfer edilmiş olacak. Ancak güncel performansıyla endişeye kapılmamak elde değil...

15 maç olduğundan emin miyiz? Öyle ise yanlış yapılmış. O kadarcık maç oynamadan olumlu veya olumsuz karar verilemeyeceği belli. Hazırda oynayabilecek bir alternatifi mevcut olsa bile, şu an ''Aman olmuyor bundan, oynatmayalım da opsiyon işlemesin?'' demek doğru olmazdı...

İlle kurtulalım demiyorum, tavanı epey yüksek bir oyuncu ve bu yaş için makul sayılacak bir bedelle transfer edilmiş olacak. Ancak güncel performansıyla endişeye kapılmamak elde değil...
Yaz ayında sıkıntımız limitlerdi o yüzden opsiyonu zorunlu değil düşük maç limitli opsiyonlu olarak göstermiştik.

Güncel performansı 4/10 filan baya ortalamanında altı ama bazı futbolcular sezona hızlı girip bazıları yavaş giriyor tüm kadro oturunca izlemek lazım.

Hücumcu bir bek olduğu için halen rahat çıkmaya çekiniyor olabilir kimin nerede nasıl top kullandığını bilince daha iyi olur diye düşünüyorum sanki Zaha gelince Angelino'yu da oynatabilir gibi duruyor.

50 den fazla resmi maça çıkacak bir takım için opsiyon şartı minimum 25 maç olmalıdır. 15 maçlık opsiyon, olsa olsa bonservis giderini ertesi yılın bilançosunda gösterme amacıyla konulmuştur. Niyet o değilse iş bilmezliktir...

50 den fazla resmi maça çıkacak bir takım için opsiyon şartı minimum 25 maç olmalıdır. 15 maçlık opsiyon, olsa olsa bonservis giderini ertesi yılın bilançosunda gösterme amacıyla konulmuştur. Niyet o değilse iş bilmezliktir...
bence alakası yok

bu adam tutarsa bonservisini de alırız diye denenen genç bir oyuncu değil.

muhtemelen direkt almak istedik, limit ffp falan engel oldu o yüzden basit satın alma şartlı kiralık geldi.

bu kadar kötü oynamasını kimse beklemezdi

En azından opsiyonu uçuk değil şu performansı bile verse yazın aldığımız rakama rahat satarız

Geri
Üst Alt