Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.795
- 2.593
- 1.938
Bu iyi bir şaka değil.Her futbolcunun başına gelebilecek bir olay.Yarın Angelinho'nun veya diğer başka oyuncularda da olabilir.Geçmiş olsun diyip geçelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iyi bir şaka değil.Her futbolcunun başına gelebilecek bir olay.Yarın Angelinho'nun veya diğer başka oyuncularda da olabilir.Geçmiş olsun diyip geçelim.
gelemez mi dedim önerilen ve alternatiflerini mantıklı yoldan düşünce sistemi kurulsa daha zevkli olur sanki haBu iyi bir şaka değil.Her futbolcunun başına gelebilecek bir olay.Yarın Angelinho'nun veya diğer başka oyuncularda da olabilir.Geçmiş olsun diyip geçelim.
Angelino cop ya kazimcan oynasin uhuhhuuuu futbol fakirleri.iki deplasman golunde de başrolde.kopenhag maçının en iyisi,dün 1 asistini tete yemiş.
Kendi topçunu eleştirmek için karşıyı övmek yeni moda oldu
time da düşüyor önüne Gs ile ilgili bir şeylere bakınca ama haklısın engellemek lazım.
Benim de düşüyor ama engelleye engelleye baya bir azaldı. Bunların çoğu şam şeytanı. Algı oluşturuyorlar 18 yaş altı kitlenin etkileşimleri üzerinden.time da düşüyor önüne Gs ile ilgili bir şeylere bakınca ama haklısın engellemek lazım.
Bende bir yerde 20 maç diye okumuştum ama emin değilim. Ama anlaşılan adamı almaya çoktan karar vermişiz. Sürekli oynuyor. Bence Angelino artık bizde diye düşünmek lazım. Formunu yükseltmeye bakalım. Daha 1-2 sene önce çok iyiydi bu adam.Opsiyonun devreye girmesi için 4 maçta daha süre alması yetiyor 15 maç olduğu an 6 m euro hesaptan düşün. Dünde dedim kötü futbolcu değil uyum ve fiziksel sorun yaşıyor bunları çözerse zaten sorun kalmayacak biraz daha bakmak lazım 20-25 maç sonrasında halen aynıysa zaten Kazımcan formayı kapatacaktır ama o zamana kadar biraz beklemek lazım.
15 maç olduğundan emin miyiz? Öyle ise yanlış yapılmış. O kadarcık maç oynamadan olumlu veya olumsuz karar verilemeyeceği belli. Hazırda oynayabilecek bir alternatifi mevcut olsa bile, şu an ''Aman olmuyor bundan, oynatmayalım da opsiyon işlemesin?'' demek doğru olmazdı...Opsiyonun devreye girmesi için 4 maçta daha süre alması yetiyor 15 maç olduğu an 6 m euro hesaptan düşün. Dünde dedim kötü futbolcu değil uyum ve fiziksel sorun yaşıyor bunları çözerse zaten sorun kalmayacak biraz daha bakmak lazım 20-25 maç sonrasında halen aynıysa zaten Kazımcan formayı kapatacaktır ama o zamana kadar biraz beklemek lazım.
Yaz ayında sıkıntımız limitlerdi o yüzden opsiyonu zorunlu değil düşük maç limitli opsiyonlu olarak göstermiştik.15 maç olduğundan emin miyiz? Öyle ise yanlış yapılmış. O kadarcık maç oynamadan olumlu veya olumsuz karar verilemeyeceği belli. Hazırda oynayabilecek bir alternatifi mevcut olsa bile, şu an ''Aman olmuyor bundan, oynatmayalım da opsiyon işlemesin?'' demek doğru olmazdı...
İlle kurtulalım demiyorum, tavanı epey yüksek bir oyuncu ve bu yaş için makul sayılacak bir bedelle transfer edilmiş olacak. Ancak güncel performansıyla endişeye kapılmamak elde değil...
bence alakası yok50 den fazla resmi maça çıkacak bir takım için opsiyon şartı minimum 25 maç olmalıdır. 15 maçlık opsiyon, olsa olsa bonservis giderini ertesi yılın bilançosunda gösterme amacıyla konulmuştur. Niyet o değilse iş bilmezliktir...
Opsiyonun devreye girmesi için 4 maçta daha süre alması yetiyor 15 maç olduğu an 6 m euro hesaptan düşün. Dünde dedim kötü futbolcu değil uyum ve fiziksel sorun yaşıyor bunları çözerse zaten sorun kalmayacak biraz daha bakmak lazım 20-25 maç sonrasında halen aynıysa zaten Kazımcan formayı kapatacaktır ama o zamana kadar biraz beklemek lazım.