#3 Angeliño

Ilk golu yerinde olmadigi icin yedik. Ikinci golden once yine yerinde olmadigi icin yiyecektik Rashford eline yuzune bulastirdi. 4lu savunmanin beki degil artik bu kesinlesti. Kotu futbolcu degil, ancak 3'lu savunmanin onunde ofansif bek olarak is gorur gibi.

Manunun havadan her tek topu pozisyon oldu sol kanadımızdan

İlk golde Boey de yok, sağdan yesek o mu suçlu olacaktı

Aynı kontrayı 8 kere yiyorsak suçlu z y veya x değildir
Dogru ama 2. yarida bir ara maden bulmuslar gibi hep capraza Angelino'nun arkasina uzun top attilar ust uste. Yani statta izlesem pozisyonlari daha iyi cozerdim, TV kamerasindan tam olarak hakim olamiyoruz, suc tam olarak kimde bilemiyorum.

Ankaragücü maçını izleyemedim o maç çok iyiymiş sanırım ama bu maçta da bence fena değildi bazı anlar dışında.

Biraz olsun alışmış gibi geldi.

Boey’i izledikten sonra kendisine ekmek su vermezdim açıkçası. Dribling yapmayan bek.

İlk 11imizin en kötüsüydü, üst düzey takımlara karşı korkak, sinik karakteri sebebiyle otoban oldu kanat. Niye bir üst seviye takımlar tarafından alınmadığı belli, mental eziklik Cl seviyesinde olmamalı, süper ligte yıldız olur o ayrı

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklediğimiz ortalar yok, çıktığı tüm kafa toplarını bizim için tehlikeli yer nereyse oraya atıyor ısrarla yapıyor. Alanında oyucu varken hele rashford gibi bir herif varken bölgesini boşaltıp orta sahanın 10metre ilerisine press yapmaya gidiyor.
Adamların kafasına geçtim topu yetiştirse olur moduna girdim attık.

Ben iyi oynadigini düsünüyorum

Yedigimiz ilk gol de hatali olan bence abdulkerim cünkü rashford’a bayagi uzak kalmis daha yakin oynamasi gerekirdi

Sanchez hojlund ile eslesti ve abdulkerim de rashford ile

Abdulkerim daha yakin olsaydi rashford okadar rahat tasiyamazdi topu

Dogru ama 2. yarida bir ara maden bulmuslar gibi hep capraza Angelino'nun arkasina uzun top attilar ust uste. Yani statta izlesem pozisyonlari daha iyi cozerdim, TV kamerasindan tam olarak hakim olamiyoruz, suc tam olarak kimde bilemiyorum.
Defansta bugün kötü değildi, daha çok Rash tarafından geldiler.

Hücuma çıkışlardaki pas kalitesi vasattı.

Genel olarak seviyeyi kaldırdı bu maçta.

Defansta bugün kötü değildi, daha çok Rash tarafından geldiler.

Hücuma çıkışlardaki pas kalitesi vasattı.

Genel olarak seviyeyi kaldırdı bu maçta.

bu adamla ilgili eleştiriler de bence yanlışlar

bence bu adama iyi kötü dememek lazım

bu adam bana göre bizim için yanlış transfer

bana göre bizim oyunumuza hiç uygun adam değil

bazı maçlarda iyi ortalar yapar kaliteli görünür ama aldığı maaş, bonservis ve genel olarak oyun katkısı ile okan buruk oyuncusu değil bence

bu adamla ilgili eleştiriler de bence yanlışlar

bence bu adama iyi kötü dememek lazım

bu adam bana göre bizim için yanlış transfer

bana göre bizim oyunumuza hiç uygun adam değil

bazı maçlarda iyi ortalar yapar kaliteli görünür ama aldığı maaş, bonservis ve genel olarak oyun katkısı ile okan buruk oyuncusu değil bence
Hoca istedi net şekilde, orasını bilemem

Ben Bernat’ı tercih ederdim dribblinginden dolayı

Hoca istedi net şekilde, orasını bilemem

Ben Bernat’ı tercih ederdim dribblinginden dolayı

hoca istedi biliyorum

ama bence yanlış analiz etmiş

kendi oyunundan uzak bir adam

ama büyük ihtimalle ligde bize çok gol attırır diye düşündü hoca

bize beklerde boey gibi adamlar lazım bu oyun için

hatta nelsson yerine sanches de o yüzden iyi görünüyor

oyun tercihimizle alakalı tamamen

daha durağan ve topa sahip olma oyunu oynasak bu kez de angelino daha iyi görünür muhtemelen

hoca istedi biliyorum

ama bence yanlış analiz etmiş

kendi oyunundan uzak bir adam

ama büyük ihtimalle ligde bize çok gol attırır diye düşündü hoca

bize beklerde boey gibi adamlar lazım bu oyun için

hatta nelsson yerine sanches de o yüzden iyi görünüyor

oyun tercihimizle alakalı tamamen

daha durağan ve topa sahip olma oyunu oynasak bu kez de angelino daha iyi görünür muhtemelen
Hızlı oyunun her zaman işe yaramadığını gördük bence yeterince ama takımdaki roller iyi dağıtılmadı henüz.

Abdul'den sol bek yaratmanin vakti geldi artik. Surec buna zorluyor bizi. Nelsson'u satmak istiyoruz, kulubeye hapsolmamali. Boey Sanchez Nelsson Abdul hatti ligde is gorur.

Geri
Üst Alt