Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru ama 2. yarida bir ara maden bulmuslar gibi hep capraza Angelino'nun arkasina uzun top attilar ust uste. Yani statta izlesem pozisyonlari daha iyi cozerdim, TV kamerasindan tam olarak hakim olamiyoruz, suc tam olarak kimde bilemiyorum.İlk golde Boey de yok, sağdan yesek o mu suçlu olacaktı
Aynı kontrayı 8 kere yiyorsak suçlu z y veya x değildir
Defansta bugün kötü değildi, daha çok Rash tarafından geldiler.Dogru ama 2. yarida bir ara maden bulmuslar gibi hep capraza Angelino'nun arkasina uzun top attilar ust uste. Yani statta izlesem pozisyonlari daha iyi cozerdim, TV kamerasindan tam olarak hakim olamiyoruz, suc tam olarak kimde bilemiyorum.
Çok şükür.Gayet iyidi bugün de
Defansta bugün kötü değildi, daha çok Rash tarafından geldiler.
Hücuma çıkışlardaki pas kalitesi vasattı.
Genel olarak seviyeyi kaldırdı bu maçta.
Hoca istedi net şekilde, orasını bilemembu adamla ilgili eleştiriler de bence yanlışlar
bence bu adama iyi kötü dememek lazım
bu adam bana göre bizim için yanlış transfer
bana göre bizim oyunumuza hiç uygun adam değil
bazı maçlarda iyi ortalar yapar kaliteli görünür ama aldığı maaş, bonservis ve genel olarak oyun katkısı ile okan buruk oyuncusu değil bence
herkes boey gibi bindiren bı adam görünce defansıda kuvvetlı angelinoya ısınamazlarHoca istedi net şekilde, orasını bilemem
Ben Bernat’ı tercih ederdim dribblinginden dolayı
Hoca istedi net şekilde, orasını bilemem
Ben Bernat’ı tercih ederdim dribblinginden dolayı
Alameti pas ve ortaherkes boey gibi bindiren bı adam görünce defansıda kuvvetlı angelinoya ısınamazlar
bide ortalar cacık cıktı
Hızlı oyunun her zaman işe yaramadığını gördük bence yeterince ama takımdaki roller iyi dağıtılmadı henüz.hoca istedi biliyorum
ama bence yanlış analiz etmiş
kendi oyunundan uzak bir adam
ama büyük ihtimalle ligde bize çok gol attırır diye düşündü hoca
bize beklerde boey gibi adamlar lazım bu oyun için
hatta nelsson yerine sanches de o yüzden iyi görünüyor
oyun tercihimizle alakalı tamamen
daha durağan ve topa sahip olma oyunu oynasak bu kez de angelino daha iyi görünür muhtemelen