- 16 Haziran 2010
- 204.020
- 156.082
- 6.838
Onu geçDevre arasi mutlaka yerli ve yabanci sol bek alinacaktir diye düsünüyorum.
Bulursak 1 yabancı alırız yerli solbek mi var? Yok. Rıdvan falan olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu geçDevre arasi mutlaka yerli ve yabanci sol bek alinacaktir diye düsünüyorum.
Nasıl olmuyor yav. Satın almak istesek direkt zorunlu opsiyon koydururduk. Şarta bağlı koyduysak bu adam işimize yararsa alacağız demiş oluyoruz.kontrattan çıkmak öyle kolay olmuyor.
JK'den 4 milyona almislar. Kiralama + satin alma opsiyonu teklifi yapilabilir.iskoçlar kaç papel ister ?
Valla ben hocaya da bok atamıyorum solbek konusunda. Herifin bu kadar patates çıkacağını kimse tahmin etmiyordu bence. Nagatomo'yu gözümün önüne getirince bunun yanında x3 futbolcuymuş ya. Alamayacağı toplarda kafaya bile çıkıyordu Samuray. Bunda o istek arzu hiç bişey yok.JK'den 4 milyona almislar. Kiralama + satin alma opsiyonu teklifi yapilabilir.
Hocadan aldigim izlenim kesinlikle mevcut sol beklerden memnun olmadigi. Nasil memnun olabilir ki, kimi oynatirsan oynat baya rezillik gördük oradan...
ee tamam oynatma ve kadro dışı bırak. hem parandan gitsin hem kontenjanından.Nasıl olmuyor yav. Satın almak istesek direkt zorunlu opsiyon koydururduk. Şarta bağlı koyduysak bu adam işimize yararsa alacağız demiş oluyoruz.
Oynatmayıp kadro dışı bırakırsın. Maaşını ve kiralama bedelini verdikten sonra ister alıp başkasına kiralasınlar ister kullansınlar.
Latovlevici defansı bundan daha iyiLatoveci
En kötü ihtimalle bu olmalı. Aksi takdirde Angelino ile olacak iş değil. Büyük hayal kırıklığısol bek transferi olmaz ise dübüa devre arası gelir mi?
Ömer bayrama sovuyordum. Ona rahmet okutur buLatoveci
topu dışarı bile atamadı orda adamın önüne düştüHele Antonio taç kenarindan yediği çalım beni benden aldı. Kesinlikle alinmamali