#3 Angeliño

kontrattan çıkmak öyle kolay olmuyor.
Nasıl olmuyor yav. Satın almak istesek direkt zorunlu opsiyon koydururduk. Şarta bağlı koyduysak bu adam işimize yararsa alacağız demiş oluyoruz.
Oynatmayıp kadro dışı bırakırsın. Maaşını ve kiralama bedelini verdikten sonra ister alıp başkasına kiralasınlar ister kullansınlar.

iskoçlar kaç papel ister ?
JK'den 4 milyona almislar. Kiralama + satin alma opsiyonu teklifi yapilabilir.

Hocadan aldigim izlenim kesinlikle mevcut sol beklerden memnun olmadigi. Nasil memnun olabilir ki, kimi oynatirsan oynat baya rezillik gördük oradan...

JK'den 4 milyona almislar. Kiralama + satin alma opsiyonu teklifi yapilabilir.

Hocadan aldigim izlenim kesinlikle mevcut sol beklerden memnun olmadigi. Nasil memnun olabilir ki, kimi oynatirsan oynat baya rezillik gördük oradan...
Valla ben hocaya da bok atamıyorum solbek konusunda. Herifin bu kadar patates çıkacağını kimse tahmin etmiyordu bence. Nagatomo'yu gözümün önüne getirince bunun yanında x3 futbolcuymuş ya. Alamayacağı toplarda kafaya bile çıkıyordu Samuray. Bunda o istek arzu hiç bişey yok.

Dün Oliveira girdikten sonra biraz toparladı en azından 2-3 pas yaptı ama maçın geneline bakınca rezalet durumdaydı sahada uyuyor görüntüsü vardı. Devre arası gitme ihtimali %65-70 ise dünkü maç sonrası %90-95'e ulaşmıştır.

Nasıl olmuyor yav. Satın almak istesek direkt zorunlu opsiyon koydururduk. Şarta bağlı koyduysak bu adam işimize yararsa alacağız demiş oluyoruz.
Oynatmayıp kadro dışı bırakırsın. Maaşını ve kiralama bedelini verdikten sonra ister alıp başkasına kiralasınlar ister kullansınlar.
ee tamam oynatma ve kadro dışı bırak. hem parandan gitsin hem kontenjanından.

Bu adamın takıma katılma tarihi 13 temmuz,sezon başı kampı yedi,sakatlık geçirmedi ve maçların çoğunda oynadı

Şu baldıra bak hele

IMG_20231130_125146.webp

kazımla falan kıyaslamayın kazım ile zaha uyumu diye bişey var bu arkadaş zahaya pas atmıyor

Şimdiye kadar kesinlikle büyük hayal kırıklığı.

Icardi'ye minimum 5 gol attırır diyordum ben. Daha doğru dürüst orta yaptığını bile göremedik.

çok düşünmeye gerek yok devre arası sözleşmesini feshetmek en mantıklısı Rıdvan Yılmaz o bölgedeki sorunu çözecektir

Geri
Üst Alt