Sene başından beri PvA u bu kadar eleştirdiğim için özür dilerim, takımda yerli oyuncu oynatmak zorunda olduğumuz için hiç sesimi çıkarmadığım Halil, Berkan, Taylan gibi sürekli oynattığımız oyuncuların tek avantajları şu anda yerli olmaları gibi duruyor. Çok net Berkan, Taylan veya Halil şu performansları ile süre bulabiliyorlarsa Türkiye Futbol Federasyonunun saçma kararları yüzünden

Takımda bu adamlar süre bulmaya devam ettiği sürece PvA u eleştirmek saçmaymış meğer, hele ki bunlar beğenip sürekli oynattığımız yerli oyuncular bir de arada sırada kullanılan Aytaç, Ömer, E.Kılınç, Oğulcan, Alpaslan gibi "yerli" oyuncularımız var ki Berkan ı Taylan ı bile aratırlar adama

Galatasaray'ın başına gelmiş en kötü sol beklerden birisidir. Latovlevici falan büyük kalır bunun yanında. Öyle böyle kötü değil.
Arada yaptığı sakarlıklar mı sana bunu böyle düşündürdü. Halbuki avrupa maçlarında çok iyiydi. Ligde de düşüşler yaşasa da genelde iyiydi. Son yıllarda Hücum-Defans dengesi en iyi beklerimizden biri. Ayrıca forvetlerimiz becerikli olsa asist lideriydi şu an ligde.

Arada yaptığı sakarlıklar mı sana bunu böyle düşündürdü. Halbuki avrupa maçlarında çok iyiydi. Ligde de düşüşler yaşasa da genelde iyiydi. Son yıllarda Hücum-Defans dengesi en iyi beklerimizden biri. Ayrıca forvetlerimiz becerikli olsa asist lideriydi şu an ligde.
3.Bölgede beyninin durduğuna yemin edebilirim.

adamin asistlerini gole ceviremiyorlar suclu PvA oluyor , ben kendisinden memnumum.

Başka bir topçu olmaya başladı harbiden Hayri Cund'un 6 ay sonra haklı çıkması için mermer tokatlıyorum şu anda

Diyecektim ki penaltıyı kaçırdı inanılmaz bir adam ya :D

Delikanlı gibi istifa et birader
Latovlevici bile senden iyiydi

Geri
Üst Alt