- 24 Haziran 2009
- 1.402
- 734
- 363
Galatasaray'ın başına gelmiş en kötü sol beklerden birisidir. Latovlevici falan büyük kalır bunun yanında. Öyle böyle kötü değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ın başına gelmiş en kötü sol beklerden birisidir. Latovlevici falan büyük kalır bunun yanında. Öyle böyle kötü değil.
Arada yaptığı sakarlıklar mı sana bunu böyle düşündürdü. Halbuki avrupa maçlarında çok iyiydi. Ligde de düşüşler yaşasa da genelde iyiydi. Son yıllarda Hücum-Defans dengesi en iyi beklerimizden biri. Ayrıca forvetlerimiz becerikli olsa asist lideriydi şu an ligde.Galatasaray'ın başına gelmiş en kötü sol beklerden birisidir. Latovlevici falan büyük kalır bunun yanında. Öyle böyle kötü değil.
3.Bölgede beyninin durduğuna yemin edebilirim.Arada yaptığı sakarlıklar mı sana bunu böyle düşündürdü. Halbuki avrupa maçlarında çok iyiydi. Ligde de düşüşler yaşasa da genelde iyiydi. Son yıllarda Hücum-Defans dengesi en iyi beklerimizden biri. Ayrıca forvetlerimiz becerikli olsa asist lideriydi şu an ligde.
yaziklar olsun.adamin asistlerini gole ceviremiyorlar suclu PvA oluyor , ben kendisinden memnumum.
mermerleri rahat bırak rdaş haklı çıkmasının imkanı yokBaşka bir topçu olmaya başladı harbiden Hayri Cund'un 6 ay sonra haklı çıkması için mermer tokatlıyorum şu anda
Diyecektim ki penaltıyı kaçırdı inanılmaz bir adam ya![]()