#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Futboldan anlamayanlar oyuncu tanimayanlar lütfen bir daha yazmasin bu topice. ne kadar bos insan bunlar ya, oyuncuyu ilk geldigi macta yargiliyorlar. bu adam dünyanin en büyük 5 yeteneginden biri olarak görülüyor. boru degil heralde.

Süper müthiş oynadı ama beni asıl mest eden,dakika 85,Santos topu ortasahadan alıyor müthiş bir dribling ile keitaya asist yapıyor.O kadar maç eksikliği olmasına rağmen bu kondüsyon.. pes valla.

Hocam bir oyuncuyu izlerken topa dokunuşuna bakın ve adamı yorumlayın,gözünüz tutarsa o adam zaten oynar ben hep ona dikkat ederim,özellikle top kontrolü çok önemlidir,ve etrafını ne kadar görebiliyor bir pozisyonda halı sahada sanki ne kadar rahat çok güzel birşey,bizim Aydın'ın eli ayağına dolaşırdı gerçekten alt yapısı çok sağlam,fiziğine baksanız üfleseniz uçar ama,kalça kemiği gerçekten iyi işlev yapıyor iyi kullanıyor,iyi forumlar...

Gio bu maç muhteşem oynadı, önümüzdeki maç kötü oynayabilir, işte o zaman yerin dibine sokmamak lazım.Sabır göstermek lazım, kendine gelmesini, maç kondüsyonu kazanmasını, güven kazanmasını beklemek lazım.Bu adam bunlar için çabalarken bizim adama destek olmamız lazım."Gio balon, topçu değil, kumaşı bir işe yaramaz, sezon sonu gitsin, istemiyoruz" diyerek futbolcu kazanılmaz.Anlatmak istediğimiz bu bizim.

Ribery'de hissettiklerimi hissediyorum,sonu benzemesin de. :) Alalım bonservisini misler gibi sene sonu.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursan, böyle kapak olursun. Sana eleştirme diyen mi oldu? Bi oyuncuyu eleştirirsin de mevcut performansı nedeniyle eleştirirsin, ha yok sen adamı tanımadan etmeden, boş adam dersen böyle kapak olursun. Niye uzatıyosun ki? Hata etmişim de geç.

Coşkun bak ne sen beni tanıyosun nede ben seni. Öyle kapak mapak hoş değil baştan söyliyim.

İsmime gir yazdığım mesajlara bak zor bişiy değil bu akşam kaç tane yazı yazmışım hakkını teslim etmişim alkışı hakettiğini söylemişim...

Ben dos santosu emin ol senden daha iyi tanıyorum. Zaten senelerdir durumunu bildiğim için ilk geldiğinden beri eleştiriyorum. Bir yerde yanıldım bunu da bu akşam maç başladığından beri kabul ediyorum. Ben bu çocuğun açılmasının daha zaman alacağını düşünüyordum ama takım eline bakarken kendine geldi ve bu akşam Galatasaray kariyerine inşallah gerçekten başladı.

Ben zaten bütün söylediklerimi kabul ediyorum söylenmesi gerekenleri söyleyip adamın hakkını bi tamam teslim ediyorum da uzatan kim acaba ? yarım saatte bir başlığa girip yok oksijen tüketenler yok bilmemneyapanlar diye milleti küçük düşürenler kim ????

Ben dos santosu eleştirdim kabul ediyorum ama hiçbir renkdaşa da hakaret veya küçümseme içeren ifadeler kullanmadım isteyen buyursun baksın mesajlarıma. Bir allahın kuluna da sen annamıyosun kapak mapak demedim. Herkesten de aynı DELİKANLILĞI bekliyorum...

Gerçekten müthiş oynadı bugün. İlerleyen maçlarda inişli çıkışlı grafiği olacaktır ama bundan sonra çok kötü oynayacağını sanmıyorum.

Keita ile birlikte maçın en etkili ismiydi. Boş koşmadı maç boyu geride'de iyi işler yaptı. Kesinlikle ortada oynamalı.

.....Arda ve Kewell sene sonu gidici. Dos Santos'un alınması da tamamen bu yüzden... Ben, iyi bi Dos Santos'un hem solda Caner'den hem sağda Keita'dan, hem forvet arkasında Arda'dan daha iyi oyuncu olduğunu her başlık altında ısrarla belirttiğim halde.....

7 Şubat'ta yazdığım mesajdan alıntı =) Yanıltmadı beni aslan parçası :)

Oğlum neydin lan sen öyle , içine Messi kaçmış gibiydi vallahi .

Coşkun bak ne sen beni tanıyosun nede ben seni. Öyle kapak mapak hoş değil baştan söyliyim.

İsmime gir yazdığım mesajlara bak zor bişiy değil bu akşam kaç tane yazı yazmışım hakkını teslim etmişim alkışı hakettiğini söylemişim...

Ben dos santosu emin ol senden daha iyi tanıyorum. Zaten senelerdir durumunu bildiğim için ilk geldiğinden beri eleştiriyorum. Bir yerde yanıldım bunu da bu akşam maç başladığından beri kabul ediyorum. Ben bu çocuğun açılmasının daha zaman alacağını düşünüyordum ama takım eline bakarken kendine geldi ve bu akşam Galatasaray kariyerine inşallah gerçekten başladı.

Ben zaten bütün söylediklerimi kabul ediyorum söylenmesi gerekenleri söyleyip adamın hakkını bi tamam teslim ediyorum da uzatan kim acaba ? yarım saatte bir başlığa girip yok oksijen tüketenler yok bilmemneyapanlar diye milleti küçük düşürenler kim ????

Ben dos santosu eleştirdim kabul ediyorum ama hiçbir renkdaşa da hakaret veya küçümseme içeren ifadeler kullanmadım isteyen buyursun baksın mesajlarıma. Bir allahın kuluna da sen annamıyosun kapak mapak demedim. Herkesten de aynı DELİKANLILĞI bekliyorum...

Emre, benim sorunum seninle değil zaten. Ama sen üzerine aldığın için seninle sürtüşmüş oldu. Bugün bu başlık altında yazdığım tüm mesajlarda, Gio'yu performansı nedeniyle eleştirenleri değil, 2-3 maçla yargılayıp bu adam boş, bunun için Nonda'yı yollamak saçmalıktı vesaire konuşanlara dokundurdum ben. Yanlış anladın beni.

Bu arada bugüne kadar Gio hakkında olumsuz düşünüp bugün, hata yaptım diyebilen herkesi tebrik ediyorum.

Hep destekledim, desteklemeye de devam edeceğim.

Bazı arkadaşlarımız aynı desteği veremedi diye kapak takma derdinde değilim. Zira beğenmeyip eleştirenlerlerle ve destekleyen bizlerin ortaklaşa mutlu olduğu güzel bir gün bu. Tadını çıkaralım.

Emre, benim sorunum seninle değil zaten. Ama sen üzerine aldığın için seninle sürtüşmüş oldu. Bugün bu başlık altında yazdığım tüm mesajlarda, Gio'yu performansı nedeniyle eleştirenleri değil, 2-3 maçla yargılayıp bu adam boş, bunun için Nonda'yı yollamak saçmalıktı vesaire konuşanlara dokundurdum ben. Yanlış anladın beni.

Bu arada bugüne kadar Gio hakkında olumsuz düşünüp bugün, hata yaptım diyebilen herkesi tebrik ediyorum.

Bende teşekkür ediyorum sana Coşkun kardeş. Yanlış anlaşılmadan ötürü bende sana ters bişey dediysem affola...

Ayrıca ben sana bişiy diyimmi bu Dos Santos bu futboluna devam ederse bize daha çoook yedirir laflarımızı :) Böyle oynasın da ben razıyım :)

7398santos.jpg

Bir FOS ( ! ) Santos vardı, ne oldu ona?

Bekleyin dedik, sövmeye devam ettiniz. Daha yeni başlıyor yahu..

Geri
Üst Alt