#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Çünkü Elano da pili bitmiş bir oyuncu..1 sezon Shahktar, bir sezon Manchester City kariyeri var..Gerisi yok..Önceden ben de savunuyordum bu adamları ama artık işler biraz değişti..Bir de şöyle düşün, madem herkes bu kadar yetenekli, herkes bu kadar iyi yapıyor işini sorun nerede? Elano'nun ne kadar yararlı olduğunu anlatmak için videolar hazırlıyor bazı arkadaşlar. O kadar uğraşılıyor yani ama ortada çok başarısız bir takım var..Sağa bakıyorsun Keita uçuyor. Sola bakıyorsan 10 Arda gücünde Santos..Ortada 10 numara Arda, yanında Brezilyalı dünya yıldızı, her maçta mükemmel paslar atan Elano. Arkalarında İspanya ligi 3. süne satılması gündemde olan Mehmet Topal..Defansta Neill canavar zaten..Aykut en iyi Türk kaleci. Solda Balta'dan adam geçer top geçmez..Sağda Sabri takımın motoru..Keşke hep olsa takımda değil mi?:) Emre Güngör var bir de ortada..60 metre adrese teslim pas çıkartıyor defanstan..Başımızda da iyi bir hoca Rijkaard. Sen söyle madem herkes bu kadar iyi güzel sorun nerede? Ya biz hayallerde yaşıyoruz ya da bu oyuncular düşündüğümüz kadar iyi değil..Bence ikincisi..

İkisi de değil. Takım oyuncu eksikliği yaşıyor. Baros yoktu kaç aydır, Arda oynadı orada. Arda forvette oynayana kadar Giovani formsuzdu. Kewell sakattı. İsim vermeyeceğim ama bazı futbolcularda formsuz zaten sırf başka şeylerden konuşuluyor diye yüceltmek anlamsız. Sabri'de 2.yarıdan beridir kaç maç oynamadı sakattı maalesef, Neill anca 2.yarı geldi ve oynamaya başladı.

Çok düz bakmayın lütfen. Bu takımdaki formsuz oyuncular her zaman konuşuluyor. Kimse tek tek böyle değerlendirip hepsi iyi felan demedi ya da ben görmedim.

Bu cocugun gol sevincini ne zaman görecez acaba :D

Bu cocugun gol sevincini ne zaman görecez acaba :D

dos-santos-gol-sevinci-resimleri.jpg

:o

Görüntü böyle oluyor :)

ya garip gelicek ama şuan barçadaki halinden daha küçük gösteriyor :D

Keita'dan da hızlı, yardırarak gidiyor ama bir gol atsa. Çok istiyorum. :o

son vuruşlarını geliştirse tadından yenmez :D

Bence fizigi gayet yerinde mac ve kondisyon eksigi var o kadar

Fiziği olan adamlardan daha iyi top saklıyor, kafaya çıkıyor düştüğü zaman hemen kalkıyor.

Yaz kampini gecirsin, o zaman bu adama suan sallayanlar internet yalakalari olacaklar.

Fizik teriminin içine kondüsyon/güç/dayanıklılık da giriyor. Barcelona'da izlediğim Gio'dan fizik olarak çok çok eksik. Siz bu haliyle yetiniyorsanız, o sizin bileceğiniz iş. Zaten bazı taraftarlar için isim performanstan daha önemli.

Geri
Üst Alt