- 19 Şubat 2009
- 22.405
- 4.005
- 2.483
Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez
1 tane atsa açılacak.
1 tane atsa açılacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ribery den top çaldığı bir pozisyon vardı. İki eski Cimbom'luyu karşı karşıya görünce tuhaf oldum valla.
Dos Santos'u seyrettik. Dünya Kupası'nın başından bu yana göze batan üç tane adam varsa bir tanesi Santos. Arkasından Messi'yi izledim. Messi'nin yaptığı hangi şeyi Dos Santos yapmadı?
İkisi birbirinin aynı oyunları oynadı.
Ama ben bu Galatasaray yönetimini anlamıyorum.
Bana "Hıncal abi, Dünya Kupası bitince sözleşmesini uzatacağız, merak etme" diyorlar. Dünya Kupası bitince adamı 8 milyon euro'ya alamazsınız.
Şimdi 4 milyon euro fiyatı.
Bu futbolunu oynamaya devam ederse 8 olacak, 10 olacak.
Hıncal Uluc
Teknik Direktör Miguel Angel Lotina, Dünya Kupası’nda Meksika Milli Takımı forması giyen Giovani’nin, Galatasaray’da kalmak istediğini açıkladı. Giovani’nin büyük bir yetenek olduğunu dile getiren Lotina, “Onu yeniden La Liga’ya döndürmek için bir görüşme yaptık. Ancak Giovani bize Galatasaray’da Rijkaard’la çalışmaya devam etmek istediğini söyledi. Biz de bu kararına saygı gösterdik” dedi. Lotina, Meksika’nın, Güney Afrika ile berabere kaldığı maçta çok başarılı bir futbol sergileyen genç futbolcunun, Dünya Kupası’nın yıldızı olabileceğini de savundu.
İspanyol basını da, Galatasaray’ın, Giovani ile yeniden anlaşmaya vardığını ileri sürdü. Gazeteler, Avrupa’dan çok ciddi teklifler alan Meksikalı futbolcunun, Rijkaard’la çalışmaya devam etmek istediğini iddia etti.
Bu arada Galatasaray’ın bonservisi 8 milyon euro olan Giovani’yi yeniden kiralamak için Tottenham’a önümüzdeki günlerde resmi teklif yapabileceği bildirildi.
Giovani’den Coruna’ya ret - Milliyet.com.tr