#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

1 tane atsa açılacak.

Gercekten,Kötüde vurmuyor.

Ya top az farkla cikiyor,yada kaleciler hayatinda yapmadiklari kurtarislari yapiyor.

Mesela ikinci yari bir sut vurduki Gio,top sert,tam catala giriyor derken,kaleci nasil cikardiysa,cikardi isten ordan o topu.

Veya ilk yari seri calimlarlan gecip vurdu,az farklan cikti.

Bos kaleye vurim derken son anda defans oyuncusu girdi araya.

Yane bu adamin son vurus yetersizligi yok.Sansizlik birakmiyor bu aralar yakasini.

TSLdede dikkat ederseniz hep kil payi kaciyordu veya Onur aslan kesilmisti;)

Ayrica Hakem icin yazilanlara katiliyorum.Adam gercekten tarafsiz yönetti maci.Gecen kupalarda hep hakemler ev sahibine calardi cogunlukla,ama bu hakem gercekten süper mac yönetti!

Kadrini , kıymetini bilemediler bücür , yolun açık olsun. Umarım bir gün tekrar bize dönersin hiç unutmayacağız seni 6 ay bile olsa

Seni bekliyoruz Gio !.. Gel ve sözleşme imzala.

Ribery den top çaldığı bir pozisyon vardı. İki eski Cimbom'luyu karşı karşıya görünce tuhaf oldum valla.

gio bizdeyken de hep yardim ediyordu defansa, cok mucadele ediyordu o fizige ragmen ama iste skora katkisi sifir, oysa Gio nun ilk görevi asist yapmak ve gol atmak.

Son derece samimiyetimle söylüyorum.

Eğer Gio hem hücum oyuncusu hem bek olarak yetiştirilseydi (örneğin Evra, Bastos vs.) çok ama çok başarılı bir sol bek olabilirdi.

İzlediğim her maçta (Türkiye ligindede, Milli maçlardada, oynadığı Barça maçlarındada) rakibe aniden hızlıca dalıp, tereyağından kıl kapar gibi top kapabiliyor. Dün Ribery'den çaldığı topları bizim Hakan Balta, Servet falan çalamaz o şekilde. Enteresan.

Bu adam tam bir futbolcu ya. Fransa macinda defansa katkisi Meksika'nin diger defans oyuncularinda belki de fazladir. O kadar top kapti ki. Kaptigi toplari da hep olumlu kullandi. 4-3-3 icin defansa da yardim eden ve kosan hucumcu istemiyormuyuz. Alin iste elimizin icindeydi bu hucumcu. Gipo geldigi gunden beri diyorum(uz) mutlak alinsin diye ama, Rijkaard'i dinlemediler, taraftari mi dinleyecekler? Hakikaten, bu Gio elden kacarsa ilk kez yaziklar olsun diyecegim yonetime. Stoch transferinden milyon defa beter Gio'nun kacirilmasi.

Dos Santos'u seyrettik. Dünya Kupası'nın başından bu yana göze batan üç tane adam varsa bir tanesi Santos. Arkasından Messi'yi izledim. Messi'nin yaptığı hangi şeyi Dos Santos yapmadı?

İkisi birbirinin aynı oyunları oynadı.

Ama ben bu Galatasaray yönetimini anlamıyorum.

Bana "Hıncal abi, Dünya Kupası bitince sözleşmesini uzatacağız, merak etme" diyorlar. Dünya Kupası bitince adamı 8 milyon euro'ya alamazsınız.

Şimdi 4 milyon euro fiyatı.

Bu futbolunu oynamaya devam ederse 8 olacak, 10 olacak.

Hıncal Uluc

Teknik Direktör Miguel Angel Lotina, Dünya Kupası’nda Meksika Milli Takımı forması giyen Giovani’nin, Galatasaray’da kalmak istediğini açıkladı. Giovani’nin büyük bir yetenek olduğunu dile getiren Lotina, “Onu yeniden La Liga’ya döndürmek için bir görüşme yaptık. Ancak Giovani bize Galatasaray’da Rijkaard’la çalışmaya devam etmek istediğini söyledi. Biz de bu kararına saygı gösterdik” dedi. Lotina, Meksika’nın, Güney Afrika ile berabere kaldığı maçta çok başarılı bir futbol sergileyen genç futbolcunun, Dünya Kupası’nın yıldızı olabileceğini de savundu.

İspanyol basını da, Galatasaray’ın, Giovani ile yeniden anlaşmaya vardığını ileri sürdü. Gazeteler, Avrupa’dan çok ciddi teklifler alan Meksikalı futbolcunun, Rijkaard’la çalışmaya devam etmek istediğini iddia etti.

Bu arada Galatasaray’ın bonservisi 8 milyon euro olan Giovani’yi yeniden kiralamak için Tottenham’a önümüzdeki günlerde resmi teklif yapabileceği bildirildi.

Giovani’den Coruna’ya ret - Milliyet.com.tr

Hadi bakalım, hayırlısı olsun.

İnşallah alırız bonservisini.

Hıncal Ulucla yönetimle oyle görüstüyse bu adam kalır.

8 veremeyen yönetim 10 nasıl verecek ne bonservisinden bahsediyorsunuz.

Tottenham daha kiralamaz.Rus kulüpleri iyi para verebilir Dos santos için.

Abi çocuk bile burada kalmak istiyor.

"Avrupa'ya gitmek istiyorum,Galatasaray'ı düşünmüyorum" da diyebilir.

İnşallah kalırsın Giovani.

Geri
Üst Alt