30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ben daha oy kullanmaya gitmedim ama her yerden hile haberleri gelmiş

Kullandık oyumuzu

Hayırlı uğurlu olsun

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende birazdan kullanicam oyumu. Nedense uzerimde bir gerginlik, bir umitsizlik var. Umarim hirsizlara, katillere bu sefer dogru cevabı verebiliriz.

Seçimlerde hile olmasindan da korkuyorum, cok fazla haber geliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemin ediyorum malum parti şerefsizin önde gideni başıma gelene bakın.

Eve dönüyordum 100 yaşı civarında belki daha fazla amca arabadan iniyordu gittim yardımcı oldum evine çıkardık kaldırıp kaç yaşında adamı akp teşkilatı hasta yatağından kaldırıp oy kullanmaya götürmüş amca doğru düzgün konuşamıyordu yazık günah eziyet ediyorlar kaç yaşında insanlara nasıl bir vicdansızlıktır bunların ki bunlar şeytan şerefsiz bunlar.

Hile laflarına inanmayın.Zaten oyuna sahip çıkamayan ülkeyi nasıl yönetecek.Herkesin temsilcisi orada ayrıca her isteyen sandıkta durabilir.

dikkatli kullanalım oylarımızı arkadaşlar 1 oy 1 oydur kaybetme lüksümüz yok

Suriye'lilere sahte kimlik cıkartıp oy kullandırtıyolarmıs,Twitter'da bu tarz cokca görüntü var...

Bence hile, bilgisayar oynamalari vs yapilmazsa, AKP bugün cok büyük darbe yiyecek.

Bunun disinda, umarim CHP ve MHP´liler oylari bölmez. Kim güclüyse ona verilsin oylar her sehirde

Hile haberlerine inanıyorum ve seçimlerin adil olmadığını düşünüyorum şahsen.

Ankara'da hele Mansur kazanamazsa bundan emin olacağım.

AKP 33-36

CHP23-26

MHP 20-22

BDP/HDP 6-8

BBP 3-4

SP2-3

tahminim budur

Allahım Akşam Sandıklar Açıldıktan sonra

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoglu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş demeyi nasip eyle Amin.

gece 12 den sonra goruselim burda hocam.hayal gormeyın % 42 den asagı alırlarsa ben bişey bilmiyorum ki benim tahminim cok daha yukarısı.

AKP'nin ülke genelidne %45 civarlarında alması demek CHP nin 20, MHP'nin de 10 ve altı dolaylarında seyretmesi demektir.

''En azından hizmet görüyoruz, yani çalınsa bile hizmet var. Türkiye'nin yarısını götürseler bile hizmet var''.

Bir vatandaşın yabancı basına verdiği bir demeç.

zaaaaaaaa

10156060_535783799859461_988562197_n.jpg

Geri
Üst Alt