30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

İstanbul: AKP

Ankara: AKP

İzmir:CHP

Adana:MHP

Konya:AKP

Denizli:AKP

Balıkesir:MHP

Kocaeli:AKP

Aydın:CHP

Antalya:CHP

Trabzon:AKP

Kayseri:AKP

Manisa:MHP

Samsun:AKP

şehir tahminlerimdi.

AKP'nin %43 civarında oy alacağını düşünüyorum..

genelde tutturmuşum..

Hile olduğuna büyük ölçüde inanmıyorum ama sadece 1 ilde olsa neyse...

En az 5 ilde çok küçük farklarla sonuç değişti. Ve hepsinde kazanan AKP oldu. Şans mı diyelim ne diyelim...

Yani ufukta isik yok...

Ben artık karamsarım bakmayın bu yerel seçim filan ama resmen güvenoyu aldı diyebiliriz.

Artık ilk icraat cemaati temizlemek ve ardından da Bdp'ye verdiği sözleri yerine getirmek olacaktır.

Zaten ülke bölündükten sonra artık gitse ne olurki.Ayrıca çok ciddi dikta rejimini uygulayacaktır.

Gelecek karanlık tek çıkar yol ise artık sağlam bir sağ partinin çıkması gibi gözüküyor ama RTE kadar güçlü bir lider şu an yok ne yazıkki.

Adama inanmıyorlar gerçekten tapıyorlar yani ekmeğine el koysa ses çıkarmayacak kesim var ciddi manada.

Şahsen ben hayatımın yarısını geçirdim ve Türkiye'de düzenimi değiştiremem ama 1 yaşındaki oğlum için bugünden itibaren yurt dışında insanca yaşaması için elimden geleni yapmaya hazırım.

Şans degil, Türk milletin çogu AKPyi tercih ettigini gösteriyor.

Al sana demokrasi.

Demokrasi dün gece değil çoktan gitti zatende.

Akp'yi desteklemene de saygı gösteriyorum genel olacarakta hile olsa bile bu farkı yaratacak kadar olmadınığını da düşünüyorum ancak sizde kabul edin ki ülkenin tüm kanalları(kamu) bir şekilde size çalşıyorsa ve hizmet ediyorsa orda demokrasiden bahsetmek komik oluyor gerçekten.

Diyceksinki Chp napıyor evet bende kızıyorum çünkü bu işin peşini bırakırsa özellikle Ankara'da halkın karşısına çıkmasınlar.

İstanbul normal zaten ama Ankara'da olanlara açıklama yapılamaz şu dakikadan sonra.

Ben artık karamsarım bakmayın bu yerel seçim filan ama resmen güvenoyu aldı diyebiliriz.

Artık ilk icraat cemaati temizlemek ve ardından da Bdp'ye verdiği sözleri yerine getirmek olacaktır.

Zaten ülke bölündükten sonra artık gitse ne olurki.Ayrıca çok ciddi dikta rejimini uygulayacaktır.

Gelecek karanlık tek çıkar yol ise artık sağlam bir sağ partinin çıkması gibi gözüküyor ama RTE kadar güçlü bir lider şu an yok ne yazıkki.

Adama inanmıyorlar gerçekten tapıyorlar yani ekmeğine el koysa ses çıkarmayacak kesim var ciddi manada.

Şahsen ben hayatımın yarısını geçirdim ve Türkiye'de düzenimi değiştiremem ama 1 yaşındaki oğlum için bugünden itibaren yurt dışında insanca yaşaması için elimden geleni yapmaya hazırım.

Allah anali babali büyütsün abi. Ben yurt disinda yasiyorum. Eskiden hep okulumu bitirince hayatimi Türkiyeye göc edip hayatimi orada sürdürmeyi düsünüyordum, ama artik bu fikrimden ve uzun süreli rüyamdan neredeyse tamamen koptum diyebilirim. Sahsen bu düzende Türkiye de tutunabilecegimi hic düsünemiyorum.

Bütün olaylara uzaktan bakmama ve takip etmeme ragmen cildiriyorum burada ülkede nelerin döndügünü görünce. Bir deTürkiyede yasasam ve etrafimda bu zihniyeti görsem cinnet falan geciririm muhtemelen.

Abi senin ailen icin en iyisini dilerim, umarim en dogru kararlari verirsin hem kendin hem de oglun icin.

hala demokrasi diyor. ileri demokrasi diye buna deniyor. doguya özerkligi verse herşey görülür dedim ama ona bile bahane bulur. bunlar. al canimda senin olsun diyen avallar çikar:happy:

Çekişmeli giden hemen hemen bütün ilerin üstüne gidilse ama zor gibi. Ankara ama böyle kalmamalı. Orda tekrar sayım yapılmalı titiz çekilde. Hele ki cankaya sandıkları

Gercekten cildirtiyorlar insanlari. Sandiklar acilmiyor, caliniyor, oylar yakiliyor. Allah belalarini versin, insallah hakli olan hakkini bulur.

Demokrasi dün gece değil çoktan gitti zatende.

Akp'yi desteklemene de saygı gösteriyorum genel olacarakta hile olsa bile bu farkı yaratacak kadar olmadınığını da düşünüyorum ancak sizde kabul edin ki ülkenin tüm kanalları(kamu) bir şekilde size çalşıyorsa ve hizmet ediyorsa orda demokrasiden bahsetmek komik oluyor gerçekten.

Diyceksinki Chp napıyor evet bende kızıyorum çünkü bu işin peşini bırakırsa özellikle Ankara'da halkın karşısına çıkmasınlar.

İstanbul normal zaten ama Ankara'da olanlara açıklama yapılamaz şu dakikadan sonra.

Dün ki genel seçimler tamamen demokrasiyle belirlendi.

siz böyle millete hakaret etmeye devam edin asıl koyun sensin ben hiç bir zaman diğer partilere oy verenlere koyun cahil hain diye birşey demiyorum çünkü demokratik bir ülkede yaşıyoruz

Ben diyorum birader. Akpye oy veren kitlenin buyuk cogunlugu koyundur. Cahildir. Geneli ilkokul mezunudur. Cogu kitlesi gazete okumaz. Farkli bir yabanci dil bilmez. Koyundur. Kendisinin nede komur makarnays muhtac kaldigini sorgulayamayacak seviyededir.

GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözünün kör olması lazım bunu görmemek için, chpye basılı yakılan oy pusulaları mı yoksa boş kalan pusulalara akp basan sandık görevlileri mi ? Ya da 68 ilde kesilen elektrikler mi ? Ya da yalovada akp kazandı derken kazananın aslında chp oluşu mu ? Hangisi ? Başımızdaki başçalan gelin seçime diyor e orda da yapmadıgı hile şerefsizlik kalmıyor ? Nasıl iş bu sen açıkla şimdi

Allah anali babali büyütsün abi. Ben yurt disinda yasiyorum. Eskiden hep okulumu bitirince hayatimi Türkiyeye göc edip hayatimi orada sürdürmeyi düsünüyordum, ama artik bu fikrimden ve uzun süreli rüyamdan neredeyse tamamen koptum diyebilirim. Sahsen bu düzende Türkiye de tutunabilecegimi hic düsünemiyorum.

Bütün olaylara uzaktan bakmama ve takip etmeme ragmen cildiriyorum burada ülkede nelerin döndügünü görünce. Bir deTürkiyede yasasam ve etrafimda bu zihniyeti görsem cinnet falan geciririm muhtemelen.

Abi senin ailen icin en iyisini dilerim, umarim en dogru kararlari verirsin hem kendin hem de oglun icin.

Çok teşekkür ederim.

Ayrıca yurtdışında olupta ender olabilenleri gören biri olması da beni çok mutlu etti.

Geri
Üst Alt