30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Kadikoy 72% CHP

Besiktas 77% CHP

Sisli 61% CHP

Sariyer 53% CHP

Bakirkoy 69% CHP

Atasehir 51% CHP

Adalar 50,16% CHP

Avcılar 44,48 CHP

Beylikdüzü 50,83 % CHP

Büyükcekmece 48,60% CHP

Catalca 44.39 % CHP

Üsküdar 45,74 % CHP

Silivri 48,03 % CHP

Maltepe 49,24 %CHP

Kartal 44,85 % CHP

CHP İstanbul'u nasıl kaybediyor biri bana açıklasın??

Tüm kanıtlara rağmen yolsuzluk yapıldığına inanmayan, inansa da onaylayan insanlara seçimlerde hile yapıldığını inandırmak... :redface:

Kadikoy 72% CHP

Besiktas 77% CHP

Sisli 61% CHP

Sariyer 53% CHP

Bakirkoy 69% CHP

Atasehir 51% CHP

Adalar 50,16% CHP

Avcılar 44,48 CHP

Beylikdüzü 50,83 % CHP

Büyükcekmece 48,60% CHP

Catalca 44.39 % CHP

Üsküdar 45,74 % CHP

Silivri 48,03 % CHP

Maltepe 49,24 %CHP

Kartal 44,85 % CHP

Aynı mantıkla Gökçek niye kaybediyor demek lazım

BkGcSq3CAAAMedv.png

Tabii arada böyle şeyler de oluyor gaza gelmemek lazım

BkJQzkeCQAAG2aQ.png

Ciddi soruyorum.

Gokcek in hile yaptigini dusunmuyo musun?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kadikoy 72% CHP

Besiktas 77% CHP

Sisli 61% CHP

Sariyer 53% CHP

Bakirkoy 69% CHP

Atasehir 51% CHP

Adalar 50,16% CHP

Avcılar 44,48 CHP

Beylikdüzü 50,83 % CHP

Büyükcekmece 48,60% CHP

Catalca 44.39 % CHP

Üsküdar 45,74 % CHP

Silivri 48,03 % CHP

Maltepe 49,24 %CHP

Kartal 44,85 % CHP

İlçelerin nüfuslarına göre bakmak lazım mesela Ankara'da çoğu ilçeyi gökçek kazandı ama açık ara en büyük ilçe olan Çankayada mansur yavaş %70 küsür oy aldı ve bu sebeple seçim sonucu hala belli değil kazananda küçük farklarla kazanacak. İstanbul'un ilçelere göre nüfusu hakkında en ufak fikrim yok.

Ankara'da dönen dolapları çok net olarak biliyoruz çünkü renkdaş. Koskoca İstanbul'un oy sayımı Ankara'dan 3-4 saat önce bitiyor. Bunun sence mantıklı bir açıklaması var mı?

Ben o açıdan demedim.Hile olduğu aşikar zaten Melihten bahsediyorum

17 ilçe alırsın rakibin 1 ilçe alır kazanır.O ilçelerde kaç kişi yaşadığına bakmak lazım

İlçelerin nüfuslarına göre bakmak lazım mesela Ankara'da çoğu ilçeyi gökçek kazandı ama açık ara en büyük ilçe olan Çankayada mansur yavaş %70 küsür oy aldı ve bu sebeple seçim sonucu hala belli değil kazananda küçük farklarla kazanacak. İstanbul'un ilçelere göre nüfusu hakkında en ufak fikrim yok.

Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Bakırköy, Sarıyer, Ataşehir vs... ilçe nüfusu olarak en büyük ilçelerden diye biliyorum. Diğerlerinde de %45'in altına düşmemiş bir CHP var. Bilemiyorum renkdaş bu seçim bana son derece şaibeli geliyor. İnanmıyorum ne seçimlerine ne liglerine bu iktidarın olduğu ülkenin.... Hepsi şike kokuyor malesef. İşin b.ktan tarafı şike yapana ceza yok bu ülkede. 30 Mart seçimlerinden önce hep söyledim. Bu seçimden ciddi kuşkularım var demiştim. Malesef haklı çıktım. Bunların olacağını görmek için filozof olmaya gerek yoktu. Çünkü bütün kurumlar(Polis, Yargı, YSK vs..) iktidarın elinde ve iktidar da şaibeli, henüz aklanmamış bir iktidar.

Ben o açıdan demedim.Hile olduğu aşikar zaten Melihten bahsediyorum

17 ilçe alırsın rakibin 1 ilçe alır kazanır.O ilçelerde kaç kişi yaşadığına bakmak lazım

İşte CHP'nin İstanbul'da aldığı ilçelerde nüfusu en fazla ilçeler değil midir? Ben mi yanlış biliyorum? Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Bakırköy, Sarıyer, Ataşehir vs... buralar az yerler mi? Bir de maltepe, kartal vs.. falan var tabi oraları CHP nasıl kaybetti onu bilmiyorum. Bir hile hurda döndü mü dönmedi mi bilemem.

Bu arada meraktan soruyorum adil bir seçim olduğunu iddia edenler 22 ildeki kesintilerin sebebini 'trafoya kedi girmiş' diye izah eden Taner Yıldız'ın açıklamasını nasıl karşılıyor?

İşte CHP'nin İstanbul'da aldığı ilçelerde nüfusu en fazla ilçeler değil midir? Ben mi yanlış biliyorum? Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Bakırköy, Sarıyer, Ataşehir vs... buralar az yerler mi? Bir de maltepe, kartal vs.. falan var tabi oraları CHP nasıl kaybetti onu bilmiyorum. Bir hile hurda döndü mü dönmedi mi bilemem.

Karşı tarafta Esenler Bağcılar Pendik falan varken zor

Aradan silahı çıkarsan ona bakarsan BDP ciddi oranda oy kaybeder. Hala sürekli insanları tehdit ediyorlar. Sokaklardakiler de Ankara'daki CHP seçmeni gibi sıradan vatandaşdan biraz farklı orada. İnsanları rehin almaya çalışan bir güruh.

İnanıyor musun buna? Seçim ve miting protestolarında bile kaç kişi vuruldu darp gördü. Giderek oylarını artıyorlar ve daha önce seçime girmedikleri bazı ilçeleri neredeyse bu seçimde kazanıyorlardı. 15 yaşında evlenmiş hayatın her türlü sillesini yemiş töre maduru bir kadını ve 25 yaşında en geç belediye başkanını çıkarmış eş başkanlık sistemiyle tek başlılığa son vermiş bir parti bana göre saygıyı hak ediyor. Eğer sen bunlar PKK diyip her yaptıklarını görmezden gelirsen kendi halkının üzerine bomba yağdıran bir orduya nasıl saygı duyulmasını bekliyorsun yada Suriye'de uydurma savaş çıkaran orduya? Çelişki yokmu burada?

Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Bakırköy, Sarıyer, Ataşehir vs... ilçe nüfusu olarak en büyük ilçelerden diye biliyorum. Diğerlerinde de %45'in altına düşmemiş bir CHP var. Bilemiyorum renkdaş bu seçim bana son derece şaibeli geliyor. İnanmıyorum ne seçimlerine ne liglerine bu iktidarın olduğu ülkenin.... Hepsi şike kokuyor malesef. İşin b.ktan tarafı şike yapana ceza yok bu ülkede. 30 Mart seçimlerinden önce hep söyledim. Bu seçimden ciddi kuşkularım var demiştim. Malesef haklı çıktım. Bunların olacağını görmek için filozof olmaya gerek yoktu. Çünkü bütün kurumlar(Polis, Yargı, YSK vs..) iktidarın elinde ve iktidar da şaibeli, henüz aklanmamış bir iktidar.

Valla en ufak bir fikrim yok İstanbul ile ilgili Sarıgül'ün mansur yavaş kadar sesi çıkmadığı için hiç umudum yok açıkçası İstanbul'dan, ama chp itiraz etmiş sanırım İstanbul içinde değil mi?

Valla en ufak bir fikrim yok İstanbul ile ilgili Sarıgül'ün mansur yavaş kadar sesi çıkmadığı için hiç umudum yok açıkçası İstanbul'dan, ama chp itiraz etmiş sanırım İstanbul içinde değil mi?

Ankara, İstanbul, Antalya, Ardahan ve Yalova için itiraz var diye biliyorum. Hatta Yalova artık CHP'nin diye biliyorum ben. Muharrem İnce çıkarmış bütün pis işleri, dümenleri piyasaya :D Adamım Muharrem yav...

Çankaya'da geçerli 598 bin oyun 440 binini Mansur almış, nasıl bir yer orası :D

Çankaya'da zaten hep chp yüksekti ama seçimden önce, bizim buralarıda yenimahalleden Çankaya'ya geçirdiler(Yaşamkent,Çayyolu vs vs) hal böyle olunca oy patlaması oldu Çankayada :D ha bu arada yenimahalleyide alamadılar :D

Ankara, İstanbul, Antalya, Ardahan ve Yalova için itiraz var diye biliyorum. Hatta Yalova artık CHP'nin diye biliyorum ben. Muharrem İnce çıkarmış bütün pis işleri, dümenleri piyasaya :D Adamım Muharrem yav...

Muharrem ince kılıçdaroğlun'dan çok daha iyi genel başkan olur ama yapmazlar ne yazık ki keşke olsa...

Kadikoy 72% CHP

Besiktas 77% CHP

Sisli 61% CHP

Sariyer 53% CHP

Bakirkoy 69% CHP

Atasehir 51% CHP

Adalar 50,16% CHP

Avcılar 44,48 CHP

Beylikdüzü 50,83 % CHP

Büyükcekmece 48,60% CHP

Catalca 44.39 % CHP

Üsküdar 45,74 % CHP

Silivri 48,03 % CHP

Maltepe 49,24 %CHP

Kartal 44,85 % CHP

kadıköy,bjk,şişli sarıyer dışında arada çok oy farkı yok akp arasında

ama esenler,sultangazi,pendik,gaziosmanpaşa,ümraniye,kağıthane,arnavutköy, bu ilçelerde toplamda 600 bin fark atmış akp mesela

Geri
Üst Alt